Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Žirafátko píše:
@veria shazuje se z 80% jídelníčkem a z 20% cvičením
hm tak to se na to cvičeni asi vykašlu, 80% mi stačí ![]()
Ja to taky přehnala, ale nechtěl ajsem přestat, tak jsem cvičila i nemocná atd a prvni 3 dny jsem nemohla, tak jsem to trošku šidila a u každeho levelu na začatku mě vždy něco bolelo…dala jsem si to 2× zlepšilo se mi drženi těla apodobně, ale už necvičim měla bych taky začít ![]()
Ahoj,
já začala cvičit s Jillian před 2,5 měsíci. Také jsem začínala s programem 30 DS. Musím říct, že ze začátku jsem se cítila velmi podobně, nemohla jsem udýchat 2 minuty kardia, bolely mě snad všechny svaly na těle. Asi po pěti dnech přišel zlom, tělo si na to zvyklo a začala jsem se cítit líp. Kondice šla rychle nahoru. Dneska kombinuji všechny její programy, někdy cvičím i dva za den, plánuji si koupit těžší činky. Ze začátku to chce vydržet, jeď lehčí verze cviků, s lehkými činkami a ono to nějak půjde ![]()
Já jsem začala s Jillian pod dlouhém období necvičení a všcehno v pořádku. Celý člověk mě bolel druhý den i třetí i čtvrtý
Ale jinak se cvičí cca 23 minut (protažení na začátku a konci nepovažuji za zátěž) a to je přece krásnej čas, kterej se dá zmáknout. Pokud nezvládáš, cvič podle té bělošky.
Já už jsem nyní u No more trouble zones a to mi teda příjde jako mnohem větší záhul, hlavně cvičení na tricepsy mě ubíjí.