Nezvládla jsem Jillian Michaels

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
28.7.13 13:23

@veria shazuje se z 80% jídelníčkem a z 20% cvičením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
28.7.13 16:12

Holky diky za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
28.7.13 16:29
@Žirafátko píše:
@veria shazuje se z 80% jídelníčkem a z 20% cvičením

hm tak to se na to cvičeni asi vykašlu, 80% mi stačí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.7.13 16:39

@veria stačí, když se nebudeš celej den válet a dobře jíst ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
28.7.13 17:05

To dělám a nehubnu holka nehubnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
28.7.13 17:12

Ja to taky přehnala, ale nechtěl ajsem přestat, tak jsem cvičila i nemocná atd a prvni 3 dny jsem nemohla, tak jsem to trošku šidila a u každeho levelu na začatku mě vždy něco bolelo…dala jsem si to 2× zlepšilo se mi drženi těla apodobně, ale už necvičim měla bych taky začít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ravien
28.7.13 19:40

Ahoj,
já začala cvičit s Jillian před 2,5 měsíci. Také jsem začínala s programem 30 DS. Musím říct, že ze začátku jsem se cítila velmi podobně, nemohla jsem udýchat 2 minuty kardia, bolely mě snad všechny svaly na těle. Asi po pěti dnech přišel zlom, tělo si na to zvyklo a začala jsem se cítit líp. Kondice šla rychle nahoru. Dneska kombinuji všechny její programy, někdy cvičím i dva za den, plánuji si koupit těžší činky. Ze začátku to chce vydržet, jeď lehčí verze cviků, s lehkými činkami a ono to nějak půjde :)

• Citovat
  • Upravit
jajaba
6.11.13 10:30

Já jsem začala s Jillian pod dlouhém období necvičení a všcehno v pořádku. Celý člověk mě bolel druhý den i třetí i čtvrtý :D Ale jinak se cvičí cca 23 minut (protažení na začátku a konci nepovažuji za zátěž) a to je přece krásnej čas, kterej se dá zmáknout. Pokud nezvládáš, cvič podle té bělošky.
Já už jsem nyní u No more trouble zones a to mi teda příjde jako mnohem větší záhul, hlavně cvičení na tricepsy mě ubíjí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková