Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Star Tak nakoniec bolo jedno vhodne na mrazenie. Jedna blasta mala malo buniek v placente žeby sa nevyvynula či čo takže len jedno embryo ide na mráz a teda ho otestujú. Takže úspech jak svina 😂 🙈
@Petra Star píše: Více
Diky za info. Mam skvelou doktorku, proberu to jeste s ni a pak se rozhodnu, snad spravne ![]()
Ahojik, jedu z ultrazvuku a jsou tam dva foliky! Sice zase na levem, pravy opet nic.. ale IUI bude ve stredu.. Bojujeme za dvojcatka 🤣
A rovnou jsem nas objednala do poradny kvuli ivf.. kdyz by dvojcatka nevysla 😊
@Sim7 píše: Více
Ty jo co se nám to stalo s těma vajecnikama ![]()
Držím pěsti na dvojčátka ![]()
@vbg Ja to moc nechapu.. ze zniceho nic jeden prestane fungovat.. Jsem objednana na konzultaci, kde chci pana doktora vyzpovidat.. Dnes mne jiny pan doktor uklidnil, ze se to stat muze a ze je to porad dobre a ze staci jedno vajicko.. Tim, ze chodim na iui, tak vim, ze od ledna byly folikuly jen vlevo, vpravo nic.. Nevim, zda s tim neco udela velke ivf, zda velke davky probudi folikuly vlevo.. Ale asi to zkusime.. pokud nam to doktor doporuci.. dame v kvetnu ivf a v cervnu ivf ci minimalku..
@Sim7 Podľa mňa za to môžu aj lieky s ktorými sa stimuluje. Čo nie ke lepšie začínať s nízkymi dávkami ako s vysokými. Ja neviem každá aj inak reagujeme. Je to ale pre mňa niekedy teda frustrujúce 🙈S AMH0,8 som si myslela že bude aspoň 5. Ale to moje AMH je vždy vyššie ako realita
@Wuhu85 No s AMH 0,6 ja mela 5 zralych vajicek.. podke mne potrebujes jiny protokol.. Ja po tomto heliosackym mela jen jedno… ackoliv MUDr. ocekaval 10..
@Sim7 A jde videt ten vajecnik? Ten muj totiz nejde ani najit
Zavidim ze muzes aspon zkouset to IUI. Ja dam tedka na konci dubna. Ted jsem byla nemocna a jeste dobiram atb tak jeden cyklus vynecham. Jinak jsem tim uz uplne otravena a premyslim, ze toto je muj posledni pokus a kaslu na to. Uz mam vybranyho psa ![]()
@vbg ja ešte skúsim Clayo a potom vypadnem do Dubaja na kliniku alebo do Spanielska
@Wuhu85 Vedela by jsi kolik stoji ivf takhle v zahranici? Spanelsko je vyhlasene.. ale nemyslim si, ze jsou lepsi nez u nas.. Dulezite je jen najit dobre centrum a lekare..
Clayo by melo byt dobre centrum.
@Sim7 Clayo robí cytoplasmatic transfer pre vajíčka a to by ich malo posilniť ak sú slabšie. To robia len oni v CR. Španielsko už pracuje na liečbe vstrieknutia nejakých kmeňových buniek do vaječníkov a tým zvyšuje AMH. Takže sú lepšie kliniky ako v CR. Ja som na jednej vyhlásenej a nie som spokojná. Mám taky pocit že všetci robia jednu metódu a skúšajú pokým to nevyjde. Ja s tým nesúhlasím. A ak to nebudem vidieť na klinike že sa snažia tak odídem. Ja nemám pokúsi na poisťovňu.
@vbg Ja si vubec nevidim na ultrazvuk v Motole.. Jen vzdy reknou, ze tam neni zadny folikul.. Jak mam domluvenou konzultaci, tak doktora vyzpovidam.. samozrejme ocekavam poznamku k memu veku.. Ale tak to uz mne nerozhodi.. Dnesni pan doktor byl bajecny… kdyz rikal, abych nakonec nemela dvojcata.. je zlaty..
Pro mne je konecna 10. pokus.. ikdyz jsem si dnes rikala, jeste 3 a dost.. ale dokud tam vajicko bude, budu to zkouset.. Ted mam za sebou uz 5.. 4 normalni a 1 minimalka..
IUI zkousim, protoze nechci propasnout to spravne vajicko… a clovek nikdy nevi..