Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ohledne poctu zralych nezapomente diskutovat velikost dominantniho folikulu. 19mm muze byt malo, ostatni nedorostou. Mne pak cekali az na 22mm a bylo to mnohem lepsi. Ale u nekoho muze byt riziko, ze nrjvetsi praskne driv. Pak nesmi byt ET. No, uz jsem to psala ![]()
@Wuhu85 píše: VíceČesko, Španělsko, Řecko jsou vyhlášené země s největší úspěšností v IVF. O Dubaji jsem teda nikdy neslyšela
@Petra Star Tez si myslim, ze je lepsi neci pripichnout, aby nepopraskali a cekat, az dorostou.. u IUI to tak neresim, neb si to pojistime jeste doma..
@Sim7 Tak vy holky môžete aspoň IUI u nás z tých spermií asi ťažko 🙈
@Wuhu85 A asi jste zkouseli vitaminy a tak? My mame 3 ruzne spermiogramy, 3 vysledky. Napriklad v Heliosu nam tvrdili, ze prorozene nemozne, ze jsou zdeformovane hlavucky a tak.. a ze je to nemenne.. Nasadili jsme vitaminy a v prosinci normospermie.. a pak zase pomalejsi. Proste ono se to meni u chlapu..
@Sim7 My mame hádam všetky parametre zlé s všetky merania boli zle. Z vitamínov nám asi zlepšili pohyblivosť ale ostatné neviem asi nič veľmi. A nedostanem do neho všetko ma citlivý žalúdok.
To se neda nic delat, tak vam dopadne ivf..
No ja jsem zrovna na ceste.. Kez by se stal zazrak 😊
@vbg tak to snad na IUI v pohode, ne? Jestli jsou tam desetitisice zdravych kusu, tak bych urcite zkousela. Ta fragnentace neni tak hrozna. Vetsina tech s fragmentaci jsou na tom spatne i fyzicky, takze tech, co maji dobrou morfologii nebo pohyblivost uz tolik fragmentovanou DNA mit nebude.
@Petra Star Aj my skúšame prirodzene. Možno aj z motyky vystreli sa u nás hovorí 😂
@Petra Star píše: Více
bylo by to báječné, ale nemám vejcovody… ![]()
Dievčatá mám akosi depku. Som so spočítala že ma táto sranda aj s ubytkom stala 137 tisíc. Ako som z toho tak frustrovaná. Príde iná klinika a zase 200 tácov. A to nemáme ani základne vyšetrenia ako imuno a genetiku. To už by som bola na 250 tisic. Mňa asi je..e už celkovo z tej sumy asi🙈