Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
21.3.24 07:15

@Wuhu85 Bez do Gennetu, dostanes vsechny vysetreni. MUDr. Langerova. A neutracej za zbytecne metody. Oni tvrdi, jak je vse dulezite, ale proste pri 1-2 embryich nema dle mne genetika smysl (tez jsme ji delali). V pripade uspechu lze udelat dodatecne vysetreni z krve.. asi za 10 tisic.. V jinych centrech nedelaji vetsinou vsechna vysetreni..
Ja uz vsechna vysetreni mam.. tak jsme sli po 4. pokusu do Motola… Je to nemocnice, male centrum, ale mam pocit, ze jim moc zalezi, aby to dopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.3.24 07:51

@Sim7 ja musím sa všetko platiť nie som v CR poistená. Je jedno kam pôjdem. My sme najviac platili za úpravu spermií a genetiku. Ale k testovaniu bolo iba jedno tak sa uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
21.3.24 15:24
@Wuhu85 píše: Více

Ahoj, už nějakou chvíli sleduju tuto diskuzi a tvou stimulaci v Sanatoriu Helios. Já začínám stimulovat dnes a mám AMH 0,34 tak jsem zvědavá, jestli a případně kolik toho ze mě vymacknou :think:. Také tedy v Heliosu. Jen je mi tedy záhadou, ze Vám tam neudělali alespoň to imuno. My tam byli v září a hned odebrali krev - mimo jiné i na imunologii. Před tim jsme byli v Iscare a tam taky dělali imunologii. Tak je mi to divné… :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.3.24 15:55

@Zuzka907 Nebojte sa. Veľa ženám to tam dopadne dobre a majú veľa vajíčok. U nás bolo teda zrejme že sú spermie na vine tak predpokladám že z toho usúdili že netreba ďalšie vyšetrenia ja neviem. Mala som na izbe pani ktorá mala s AMH0,6 12 vajicok. Takže asi to ide. Síce male pred 3 mesiacmi už jednu stimulku a mohla byt uz tym nabudená. Texl asi chcel toto iste u mňa docieliť ale ja tam už nepôjdem. Nechala som tam príliš veľa peňazí a už chcem dať šancu iným. Som samoplatca a asi chcel aby sme ušetrili alebo to proste odflákli😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.3.24 16:07

@Zuzka907 A Helios ma veľmi dobrých embryologov. Ale ak budete sa chcieť opýtať a máte pchybnosti tak si vydupajte lekára. Oni síce veľakrát tam nie sú a sú zaneprázdnený ale vždy sa to nejak zariadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
21.3.24 19:13

@Wuhu85 On je právě rozdíl v cenách laboratorních metod.. Nebo třeba KET, mražení.. já když vybírala CAR, tak jsem si to všechno dala do excelu a koukala jsem, jaké jsou rozdíly.. Nicméně tu imunologii rozhodně chtěj.. Může to být kámen úrazu.. a léčba je za pár korun.. (nebo se dá brát preventivně Metipred/Medrol).. Otestovat ureoplazmata - ty se většinou netestují jako standard.. Nicméně Helios imunologické problémy moc neuznává, tvrdí, že blastocysta už má vlastní imunitu… Zda je to pravda nebo ne.. kdo ví.. :-( Nám po třech IVF přišli na ureoplazmata a NK trofoblast a NK bunky proti spermiím :-(

Hlavu vzhůru.. dočkáme se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
21.3.24 19:17

@Sim7 Tá tabuľka je dobrý nápad. Tiež už začínam spracovávať cenníky. ja mám spravenu celiakiu, ureo aj chlamidie aj protilátky na vajíčka a spermie. Všetko negatívne. Pôjdem do tej Prahy a dohodnem sa s nimi že čo by trebalo nechať spraviť. Akú ste mali štítku? Ja mám TSH 2,3 čo sa mi zdá dosť vysoké tak som teraz pridala jód vo forme rias. Ostatné hodnoty všetky v norme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 20:02
@Sim7 píše: Více

Ahoj, muzu se zeptat, jak ti resi ty nk bunky na trofoblast? Me to ted pred ketem vyslo hranicne (norma je do 5% a ja mam 5,2%), dali mi na to intralipid. Intralipid za me placebo, ale i tak jsem souhlasila. Zajimalo by me, jestli takovy lehky vykyv muze ten ket ohrozit :think: ale asi se to brzy dozvim v praxi.

• Citovat
  • Upravit
1753
21.3.24 20:20
@Anonymní píše: Více

Ta desatinná čiarka môže byt kľudne chyba merania. Ja by som sa tým nezaoberala príliš. Musí to proste vyjsť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 22:04
@Wuhu85 píše: Více

Diky za podporu :palec: resim uz nesmysly, proste pristi tyden budu tehotna a v prosinci rodim :lol:

• Citovat
  • Upravit
1014
21.3.24 23:02

Ja mela prvne asi 28 %.. po preleceni pod 15%..

No a podruhe okolo 20% a po preleceni okolo 10%.. ale norma je do 15%..

Ja mela metipred 16 mg 2 tydny, pak 12 mg, 8 mg a ted 4 mg..

Intralipidy jsem zatim nemela. Asi tompriste navrhnu.. Kortikoidy mi moc dobre nedelaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.24 23:16
@Sim7 píše: Více

Diky za info. No doktorka prvne rekla, ze ty moje vysledky jsou ok, ale pak mi vysvetlovala ten vypocet a co ty cisla znamenaji a nakonec rekla, ze je to teda na horni hranici normy a navrhla pro jistotu ten intralipid. Myslim, ze kdybych mela v mrazaku dalsich pet embryi, tak by to nechala byt. Ale je to nas posledni pokus… Tak snad jsme to podchytily aspon takto. Nekomu ty intralipidy funguji, tak jestli nezabiraji kortikoidy, zkusit muzes. Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
1753
22.3.24 07:20
@Anonymní píše: Více

Presne tak! Vyjde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
22.3.24 20:36

U Apolinaee nebo v motole se dostanete na jine castky. Leky maji za nejnizsi ceny, zbytek taky ujde. jen nemaji ty specialitky, zase zvladnete za ty penize vic pokusu, vse ma pro a proti. Taky zalezi, koho dostanete za doktora, u prvni schuzky vetsinou nejde vybrat, ale potom uz docela jo ( podle sluzeb).
Za me dobra sada icsi + vizualizace deliciho vretenka (to tam meli mezi prvnimi). Nic navrch. Mne tam tento balicek i s leky (menopur za 250kc/75 Iu) a mrazenim vysel asi na 60 tis. - samoplatce, regulerni stimulace. To jsou teda 3 roky, ted to bude vic. Cenik maji na webu, je pod gynekologii smichany se vsemi zakroky, pokud to nezmenili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.3.24 09:45
@Petra Star píše: Více

Ahoj, žádám tě o radu, podle příspěvků zde ve skupině toho mas už hodně za sebou. Měla jsem podstoupit stimulaci, 1DC jsem si píchla Diphereline 0,1 ale druhý den cyklu jsem dostala angínu :-(, takže mi bylo doporučeno se stimulací nepokračovat. Rada bych ale v tomto cyklu zkusila alespoň nativ. Nevíš co a zda vůbec mohla něco zpusobit jedna jediná injekce Dipherelinu? Četla jsem, ze Diphereline blokuje ovulaci, nicméně měla jsem tyto injekce pichat 12 dni. Otázkou je, zda ovulaci mít budu, když byla píchnuta jedna injekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí