Nízké AMH

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vbg
492
17.3.24 10:03

@Wuhu85 no tak to jsou super zprávy!!! Helios má fakt dobrou laboratoř a přísné hodnocení. kdyby to byly nějaké shity tak to vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 13:04

@vbg Ja už neviem fakt čo si mám myslieť už. Ako oni sa snažia, ale podľa mňa jednoducho tam je toľko pacietok že nemajú čas na osobitný prístup. Embryologicka bola super. Som zvedavá či sa podarí niečo aj geneticky otestovať alebo nie. Už mám vek tam už je riziko 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.3.24 18:50

@Wuhu85 akorat pak bacha na KET. sestidenne se dava stejne jako petidenni, protoze vyvojem odpovidaji lepsim petidennim. Dost se nacto zapomina.
Jak uz jsem psala, mela jsem petidenni casnou blastocystu (pomalejsi) a davala se v KET jako ctyrdenni. Byl z toho muj druhy syn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 18:52

@Petra Star Myslíš pri vklade a výpočte kedy sa to ma vložiť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.3.24 19:02

@Wuhu85 je to celkem dobry vysledek, jestli pak budes mit testovane, tak bych tyto zkusila jako prvni. At vis, kolik sanci zbyde na sourozence. Zalezi, jak to dopadne a budes to citit. Max se nechyti, riziko aneuploid (ktere se chyti a maji potencial do porodu) mas jeste dobre cca 1:150. vadnych jich je mnohem vice, ale zivotaschopnych uz malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 19:07

@Petra Star Zajtra my dajú vedieť či sa dali otestovať. Oni boli celkovo slabšie na testovanie mali málo buniek tak pôjde asi rovno na mráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.3.24 19:07

@Wuhu85 ano. Pocitaji to nekdy ( za me to byl standard, ted nevim) tak, ze sestidenni vkladaji o den pozdeji nez petidenni. Ale pak se jich chyti o hodne mene, protoze prosvihnou implantacni okno delozni sliznice. Ja si nasla studie a kdyz jsem to rekla doktorce, tak moc neposlouchala, ale pak jsem si to s mym hlavnim doktorem vytelefonovala a posunul mi to. Jiny doktor to tam taky tak delal, takze ani v ramci centra nemeli plnou edukaci.
Najdi si neco day 6 blastocyst FET. Uz nevim, jak jsem to hledala, ale studii bylo vice
 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/…/PMC7487725/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 19:11

@Petra Star Ja inak pôjdem na ďalšiu stimulku pred KEtom. Texl hovoril že v mojom prípade keď som staršia je lepšie vysadiť po stimulácii kvôli hormónom či čo anténu mladých je to opačne kvôli OHSS. Neviem či kecal ale uvidíme. Asi pôjdem do tej Kliniky Clayo, je v Prahe mám to bližšie ako Brno a majú dobrý recenziu. Nás poriadne ani nyvsetrili. Len partnera so spermiogramom tak aspoň nech tie vyšetrenia urobia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 19:16

@Petra Star Ďakujem za štúdiu. Ako zistia ktorý deň je vhodne na KET? Podľa sliznice len?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.3.24 20:25

@Wuhu85 v „prirozenem“ cyklu se ridi podle ovulace. Den ovulace ( je indikovana ovitrelle kvuli presnemu urceni) jen den nula D0. A pak se da napr. embryjko petidenni v den pet D5.
V cyklu, kdy zena uziva estrogen od 2DC ovulace neni, sleduje se slixnice, tzv. Tripple line. Jakmile je pekna nasadi se progesteron. 1 den progesteronu je den nula (pri ovulaci roste hladina ptogesteronu). Je to prave progesteron, ktery pripravuje delozni sliznici na embryo. Takze pak opet KET napr. v D5.
Kdyz se nedomluvis s doktorem, ale veris studiim, vzdycky muzes zacit brat progesteron o den pozdeji ( nebo o pulden) S pichnutim ovitrelle asi taky, ale nesmi ti pak prijit vlastni ovulka driv. To by se spis stat nemelo, protoze se schvalne indukuje driv, aby byla jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 20:53

@Petra Star Ten cyklus musí byt riadený? V prirodzenom asi sa nerobí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
17.3.24 21:00

@Wuhu85 prirozeny je ta prvni varianta, co jsem popsala. Jen ovitrelle k nacasovani. Mozna to nekdo drla i bez, ale pak je nutne tu ovulaci fakt presne urcit. Sliznice ma receptivitu k prijeti emrya jen asi 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
17.3.24 21:01

@Petra Star Ďakujem pekne 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.24 23:22
@Petra Star píše: Více

Ahoj, muzu se te k tomuto neco zeptat? Po stimulaci mi zustala dve zdrava embrya. Prvni transfer probehl a mam z nej dite. Druhy me ceka hodne brzy. Obe embrya byla 6denni. Prvni transfer probehl v rizenem cyklu 7.den brani progrsteronu (tzn. jakoby 6DPO). Nicmene uz jsem take nekde cetla, ze sance na uchyceni se zvysuje, kdyz i u 6dennich se vlozi paty den (tj. 6.den brani progesteronu).
Premyslim, jestli kdyz to minule vyslo po tech 7dnech, tak jestli jet proste stejny scenar nebo zkusit zvysit sance a o den to tedy posunout… Co si o tom myslis? :think:

• Citovat
  • Upravit
4844
18.3.24 06:09
@Anonymní píše: Více

Cisla rikaji, ze je lepsi D5. Ale pokud hodne vahas, muzes to posunout jen o pul dne. Ja bych dala 5dpo.
Je super, ze to minule vyslo, preji stesti i s dalsim!
@Wuhu85 Clayo je byvaly Gest? Tam mi prisli celkem dobri. Byla jsem na konzultaci, ale nakonec sla k Apolinari
Ale zpetne mi v Gest asi nabizeli lepsi postup. Myslim, ze je to dobra volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí