Nosíte venku roušky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8709
27.10.20 09:36
@Anna766 píše:
Takže jsi to až do konce nečetla…
@Anna766 píše:
Takže jsi to až do konce nečetla…

Asi máš problém s pochopením psaného textu. To co tady postuješ, už nijak nesouvisí s podstatou, na kterou jsem reagovala :roll: Tak už toho prosím nech a jdi si přežehlit roušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.10.20 09:44

@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání. 8)

https://www.idnes.cz/…_domaci_ajez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
27.10.20 11:28
@Bafonek píše:
Nevím co konkrétně jsem vehementně vykřikovala. Tady vykřikuju spoustu věcí na e-mimi a narozdíl od spousty jiných nic anonymně. A vím že nic nevytrhnu. Jen tady melu svoje názory jako každý jiný. Nikomu to nechci vnucovat. Jen říkám z čeho mám větší strach než z bacila. Každý se bojí něčeho jiného. Nervy povolujou všem/ano včetně mě/. Prosím pojďme se zbytečně nenapadat. Opravdu jen říkám, že mám větší strach z dopadu těch různých opatření na životy lidí než z bacila samotného.

Je nás víc takových, kdo se bojíme více těch dopadu, než bacila. A hodně lidí už jen proto ta nařízení dodržuje. A nejsou všichni primitivové, roušku nenosí uslintanou, ani ji nepovažují za samospasitelnou. Prostě jen dělají, co ze své pozice mohou. Tobě přeji více klidu. Tohle ničemu nepomůže. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
27.10.20 13:25
@Popeladym píše:
Je nás víc takových, kdo se bojíme více těch dopadu, než bacila. A hodně lidí už jen proto ta nařízení dodržuje. A nejsou všichni primitivové, roušku nenosí uslintanou, ani ji nepovažují za samospasitelnou. Prostě jen dělají, co ze své pozice mohou. Tobě přeji více klidu. Tohle ničemu nepomůže. :kytka:

Já vím. Díky. Ráno jsem fakt těžce ujela :oops:. Ještě teď je mi z toho divně. Vím, že ten covid je sajrajt, určitě ho nezlehčuju ale docela se bojím že začnou krachovat podniky a firmy, lidi budou přicházet o práci, nebudou mít na nic peníze ani třeba na bydlení a tak. A děti nemůžou do škol - co z nich bude? A roušku uslintanou nikdo nenosí, já vím. Jen ji taky občas vytáhnu použitou z kapsy, když nemám čistou :oops:. Už jsem jen hrozně utahaná tím, jak se všechno zakazuje a omezuje a účinek není nikde vidět - snad bude brzy lépe. Fakt nejsem taková bublina nabubřelá jak jsem ze sebe tady udělala. Jen z toho všeho mám pocit, aby to nebylo jako zachránit se před ohněm skokem z desátého patra. Přeju pevné zdraví / i nervy/vám všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
27.10.20 13:44
@Bafonek píše:
Já vím. Díky. Ráno jsem fakt těžce ujela :oops:. Ještě teď je mi z toho divně. Vím, že ten covid je sajrajt, určitě ho nezlehčuju ale docela se bojím že začnou krachovat podniky a firmy, lidi budou přicházet o práci, nebudou mít na nic peníze ani třeba na bydlení a tak. A děti nemůžou do škol - co z nich bude? A roušku uslintanou nikdo nenosí, já vím. Jen ji taky občas vytáhnu použitou z kapsy, když nemám čistou :oops:. Už jsem jen hrozně utahaná tím, jak se všechno zakazuje a omezuje a účinek není nikde vidět - snad bude brzy lépe. Fakt nejsem taková bublina nabubřelá jak jsem ze sebe tady udělala. Jen z toho všeho mám pocit, aby to nebylo jako zachránit se před ohněm skokem z desátého patra. Přeju pevné zdraví / i nervy/vám všem :srdce:
:hug: Chápu Tě. Taky mám děti, studenta, atd. Prostě to musíme ještě vydržet. Přejde to. Možná si aspoň pár lidí uvědomí, že mít se dobře není samozřejmost, že hodně z toho obecně preferovaného, je jen pozlátko. Možná, že jsme to jako společnost už potřebovali. Přeji vše dobré. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 13:56
@Kelen píše:
@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání. 8)https://www.idnes.cz/…_domaci_ajez

Rozkaz, herr generál… :pankac: :pankac: :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 14:01
@Kelen píše:
@bse.pedro Pedro, přestan buzerovat a řesit ostatní a hrát si na svatýho. Hezky začni u sebe a své ne/zodpovědnosti. Tady máš třeba pro sebe instrukce od doktorů jak být v této nelehké době zodpovědný. Až tohle zvládneš, vrať se dělat kázání. 8)https://www.idnes.cz/…_domaci_ajez

Já vím, kdybych od 18ti nekouřil, neměl bych jako batole spalničky a černý kašel a v 9ti letech naštíplej kotník… :pankac: 8) A taky bych nechodil do práce covid necovid za peníze z tvých daní… A nezabili by kvůli mě Ferdinanda… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.10.20 14:33

@bse.pedro Tvoje infantilní chování a tvoje infantilní řeči nechápu. Tak promiň na to reagovat nebudu. To, že kuřák v dnešní blbé době přijde do diskuze s názvem Nosíte roušky venku urážet lidi a povyšovat se a buzerovat, tak to mi přijde hloupé. Ještě jsem neviděla, že by doktoři apleovali na lidi ať nosí v přírodě roušku. To, že apelují na lidi ať nekouří, že tím komplikují zdravotníkům zbytečně život, to nečtu poprvé. A teď v souvislosti s koronavirem mají pravdu víc než kdy jindy. Viz můj článek. Určitě bude lepší když si nejdřív zameteš před vlastním prahem než tady někoho začnes napadat a prudit. Tvoje kouření mi je ukradené. Jenom mi tvoje pruzení a buzerace zrovna na toto téma přijde směšné a úplně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
27.10.20 14:39
@Amalthea píše:
Asi máš problém s pochopením psaného textu. To co tady postuješ, už nijak nesouvisí s podstatou, na kterou jsem reagovala :roll: Tak už toho prosím nech a jdi si přežehlit roušku

Jasně, čtu věci do konce a když si přečtu tvoje A doctu si zbytek, tedy B. Určite je to strašně ovečkovské.
Opakovat kraviny o iluminátech, který je plný internet a vládách, co chtějí zničit svět a kovid je vymyšlený ovečkovské není.
Tak mi promiň, že jsem odkaz od tebe četla celý. To se totiž nedělá, pokud se to zrovna nehodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 15:31
@Kelen píše:
@bse.pedro Tvoje infantilní chování a tvoje infantilní řeči nechápu. Tak promiň na to reagovat nebudu. **To, že kuřák v dnešní blbé době přijde do diskuze s názvem **Nosíte roušky venku urážet lidi a povyšovat se a buzerovat, tak to mi přijde hloupé.**** Ještě jsem neviděla, že by doktoři apleovali na lidi ať nosí v přírodě roušku. To, že apelují na lidi ať nekouří, že tím komplikují zdravotníkům zbytečně život, to nečtu poprvé. A teď v souvislosti s koronavirem mají pravdu víc než kdy jindy. Viz můj článek. Určitě bude lepší když si nejdřív zameteš před vlastním prahem než tady někoho začnes napadat a prudit. Tvoje kouření mi je ukradené. Jenom mi tvoje pruzení a buzerace zrovna na toto téma přijde směšné a úplně mimo.

Prozatím to vypadá, že mistrem buzerace a napadání jsi ty… A v překrucování…
Zásadně nijak nenapadám někoho, kdo nenapadá mě, vyjádřím svůj názor a nikdy a nikde jsem nenapsal o rouškách, že by se měly nosit vždy a všude, ale dle předepsaných pravidel, to znamená i venku na přeplněném parkovišti, kde se dostanu do vzdálenosti do cca 2m od jiných lidí… A ne proto, že bych měl obavy o sebe, ale že cítím odpovědnost za to, abych to jakožto možný bezpříznakový chrlič neprskal na jiné… Zřejmě jsem to nevyjádřil dostatečně jasně, ale to je problém tvůj a tobě podobných…
A pokud mě za slušný vlastní názor někdo napadne, pak holt občas na hrubý pytel hrubá záplata a pokud se někdo chová jako totální tydýt, uchýlím se i k těžší ironii, či k jiným podobným výrazovým prostředkům, zejména jak se stalo v jednom příspěvku, na který jsem jako na jeden z mála skutečně reagoval skutečně ostřeji, kdy někdo užnevímkdo místo logických a soudných argumentů se obrátil k tomu, že všechny, kdo s ním nesouhlasí, nařknul z levičáctví…
Jinak si mysli co chceš, já si na rozdíl od některých lidí myslím, že každý má nárok na svůj vlastní názor, byť mylný, nebo prostě jen rozdílný a nebráním se klidným ani vzrušenějším diskusím, snesu i všechny možné formy humoru, i drsnější výrazivo vůči mé osobě, ale vše má své meze… A když mě někdo kvůli názoru na dodržování zákonů nařkne z nějakého politického extrémismu a příslušnosti k někomu, s kým jsem „válčil“ a měl řadu problémů, to pak chvilku vidím rudě… Ale jinak mi netové diskuse žíly fakt netrhají… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
27.10.20 15:50

@bse.pedro Ty seš jak kafemlejnek. Svoje nevhodné návyky prostě řešit nebudeš i když teď doktoři o to prosí a furt řešíš jenom co ostatní dělají a nebo nedělají. Mně jsou tvoje názory i zlozvyky ukradené. Jen se divím, že zrovna ty chování druhých v době koronaviru tak kritizuješ, když máš sám s tím kouřením máslo na hlavě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 15:52
@Kelen píše:
@bse.pedro Ty seš jak kafemlejnek. Svoje nevhodné návyky prostě řešit nebudeš i když teď doktoři o to prosí a furt řešíš jenom co ostatní dělají a nebo nedělají. Mně jsou tvoje názory i zlozvyky ukradené. Jen se divím, že zrovna ty chování druhých v době koronaviru tak kritizuješ, když máš sám s tím kouřením máslo na hlavě. :think:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem kafemlejnek, můj zlozvyk - kouření, tě nezajímá a proto ho ve dvou příspěvkách osmapadesátkrát zmíníš… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.10.20 15:57
@Zdeněk IV píše:
Ne, nenosím, Prymula se vždy choval, jako levicový politik. Mám ji vždy v kapse, kdybych náhodou potkal Policii. Ten ať chce, tak ať si to nosí, ale já nejsem tupá ovce, nosím to jen v práci a na zastávkách.

Kdyz to berete takto…
Já i moje rodina nosíme a ovce určitě nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
27.10.20 16:08
@Rachel_cz píše:
Kdyz to berete takto…
Já i moje rodina nosíme a ovce určitě nejsme.

Jsi ovce… A jsi, a jsi, a jsi… 8) A já vlastně taky… Béééé… :pankac: 8)
Přidávám své foto, aby mě neovce poznaly a obloukem se mi vyhly, jsem nebezpečná ovce… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.10.20 16:54
@bse.pedro píše:
Jsi ovce… A jsi, a jsi, a jsi… 8) A já vlastně taky… Béééé… :pankac: 8)
Přidávám své foto, aby mě neovce poznaly a obloukem se mi vyhly, jsem nebezpečná ovce… :nevim: 8)

Těší mě, níže moje foto.
Hele, myslím, že by jsi si měla dát sprchu, mas špinavý podvozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí