Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bora-Bora píše:
Ale to já klidně i zoidberga, na zahradě s jeho technikou
Ale svůj benzín si zaplatíš sama!
![]()
@Venetia píše:
ale tak pokud ti to funguje, tak proč ne
To právě moc nefunguje, proto musím chodit tak často ![]()
@Venetia píše:
Já platila párkrát, ale vždy v případě, kdy jsem už dotyčného nechtěla nikdy vidět a ani mu k tomu nedat důvod
Mě se to právě stalo jen jednou, že jsem tu peněženku vytáhla a on mě skutečně nechal to latté zaplatit. Už jsme se pak nikdy neviděli, tohle mě fakt naprdlo kort když rande byla jeho iniciativa. Samozřejmě vůbec nešlo o to pade ![]()
@zoidberg píše:
To právě moc nefunguje, proto musím chodit tak často
že by po první schůzce odpadly?
Jak to tady čtu, tak koukám že doby kdy jsme s Jolčou vysypali dohromady drobný na stůl a pak objednali tolik piv na kolik to bylo, jsou dávno pryč. Teď je nová doba, syp, syp, já už budu pít sama.
![]()
@strýček sally píše:
Jak to tady čtu, tak koukám že doby kdy jsme s Jolčou vysypali dohromady drobný na stůl a pak objednali tolik piv na kolik to bylo, jsou dávno pryč. Teď je nová doba, syp, syp, já už budu pít sama.![]()
![]()
![]()
ale ne, bud v klidu, pořád to tak funguje… já jsem na tom dost bídně a mám podobné partnery a funguje to dobře, prostě kdo zrovna má platí a není co si vyčítat.
@Bora-Bora píše:
Benzín klidně, za práci ne. Budiž ti odměnou, že se na tebe budu koukat
Tak abych ti samou roztržitostí neposekal i rododendrony ![]()
@Venetia píše:
Já platila párkrát, ale vždy v případě, kdy jsem už dotyčného nechtěla nikdy vidět a ani mu k tomu nedat důvod
jo to je fakt, to jsem za sebe rada a rychle zaplatila a sup na tramvaj…
@zoidberg píše:
Vždycky říkám, že ženské neví co chtějí
a nedaji pokoj dokud to nedostanou… ![]()
@Bora-Bora píše:
Hustý, tak to, ač jsem narazila na hodně volů, tak tohle se mi v životě nestalo. S přítelem jsme měli orvní rande v zoo a samozřejmě platil i to vstupné i občerstvení tam. Následně i oběd a kávu v OC. Večeři mi připravil u sebe domaNic po mě nechtěl damozřejmě
A na to jsi hrdá? Nebudíš se v noci touto noční můrou?
@Hanka1 píše:
Jaka nerovnovaha, ale snad zaplatit kafe za zenskou nikoho nezruinuje, navic on fakt nebere prumernou mzdu.Stejne jako ja nemam vubec problem zaplatit za kamose v hospode pivo, ale abych potencialniho napadnika zvala nejdriv do nejakeho pajzlu a pak byla dotcena, ze se nema k zaplaceni polozky ve vysi padesatikoruny, to je trapnost nad trapnost.
Jeste bych to chapala u mladeho studenta, ale u chlapa, kteremu tahne na 40 a chce se usadit…taky dosud zadnou stalou nema a kdyz je neco trvalejsiho, tak ho dotycna do dvou mesicu prokoukne a kopne do riti.
**Naposledy **slecna, **po ktere chtel prispevek na vodne/stocne, ze kdyz je u nej o vikendu, tak ze si meje denne vlasy******(o jaka to hruza), ze je ma krasne dlouhe huste a ze na ne vyplaca hromadu vody…, tak pry si smahem sbalila vikendovou tasku a vypadla z bytu rychlosti blesku a pak mu nezvedala ani mobil
No tak to už je teda „vyšší level“ ten váš kolega, to se mi ani nechce věřit, že takoví chlapi (nebo i ženy) jsou
Možná o tom neví, ale mezilidské vztahy nejsou vztahy obchodní ![]()
Příspěvek upraven 26.05.16 v 12:52
@zoidberg píše:
Tak abych ti samou roztržitostí neposekal i rododendrony
Sem si mohla myslet
spousta chlapů sice má pořádný nářadí, ale neumí s ním zacházet.
![]()
Koukám, že tahle diskuze žije, až se za ní práší, a ženský se čertí, že kasička necinká, jak by si představovali..mám kamaráda, který také chodil s ženskou s dvěma dětmi a ta paní také ráda jezdila na výlety jeho autem na jeho náklady a také velice ráda pojedla se svými dítkami v restauraci a ani se moc neomezovala a ještě dítka pobízela, aby si daly ještě další džůs, kolu, pohár atd. i jednou to kamaráda naštvalo, když se paní obzvlášť rozšoupla a řekl, že si zaplatí jenom svoje..v tu chvíli paní nasupeně zavolala číšníka a stopla veškeré poháry a koly a mračící se dítka zůstaly o sodovce..snad také občas u ní dostal nějaký kolínka s omáčkou..ale je to už několik let a bude to nějaká jiná, než zakladatelka a znám to jen z podání kamaráda..
@Bora-Bora píše:
Nevím, na co být hrdá, tak to vezmu popořadě,
Jeho pozvání - to není o ničí hrdosti, to je o slušném vychování, já nabízela cždy, že si svou útratu zaolatím, dokonce po návštěvě zoo (což není nejlevnější) jsem chtěla zaplatit oběd. Nechtěl- svědčí to o tom, že má úroveé.
Večeře u něj - hrdá na to, že jsem šla hned k němu, nejsem, ale nelituju
Že po mě nic nechtěl - bavíme se přesně o řem? O útratě nebo o jiných statcích?
Já mám prostě po tom vždycky blbý pocit, cítím se jako prodejný kus, ale já se teprve učím, musím to potlačit.
Aspoň cukrovou vatu jsi mu koupit mohla ![]()
@ontar nebyla to ta samá paní, která se tu rozčilovala, že jejím dětem nechce nový sponzor koupit lízátko? ![]()