Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
Ještě jsme tu zapomněli zmínit - pro mě docela důležitou věc- jestli ta žena nabídne, že za sebe zaplatí nebo ne. Třeba já osobně si nedovedu představit, že budu sedět na některém z prvních rande v restauraci a koukat z okna, když číšník přinese účetTo je podle mě největší trapas a věřím, že to spoustu chlapů odradí.
to si nevybereš, to je muž od muže.. já teda pokaždé počítám s tím, že co si objednám, to i zaplatím a objednávám si dle výše hotovosti v peněžence ( v mé) jsou muži, kteří se vyloženě urazí jen co tahám peněženku a druzí čekají, jestli nezaplatím kafe i za ně - což se mi taky stalo.. ![]()
@Honza 12 píše:
Proč? On je ten co se dělí o zdroje.. Proč by musela chodit někam na brygádu, když je schopnej on jí ty pení ze jen tak z plezíru dát. Toho si snad má považovat.. I když uznávám, s tím přeblafnutím, je to hodně zlehčený, a trošku do černýho humoru. Proč má ženská chodit si vydělávat na brygádu pár šušňů, když jí to chlap může dát?
treba, ze si chce ty penize vydelat sama?
@Venetia píše:
Proč se musí někde dřít za pár korun, když na to máme? ![]()
@Venetia píše:
Dám jí dvakrát tolik, aby se na to vyprdla.. Přece se nebude dřít.. Holka moje..
@Honza 12 píše:
Dám jí dvakrát tolik, aby se na to vyprdla.. Přece se nebude dřít.. Holka moje..
Nechce si rikat o penize
I kdyz 600 mesicne je asi opravdu zbytecna namaha
@Venetia píše:
Nechce si rikat o penizeI kdyz 600 mesicne je asi opravdu zbytecna namaha [/citace
No tak vidíš.
@Honza 12 píše:@Venetia píše:
Nechce si rikat o penizeI kdyz 600 mesicne je asi opravdu zbytecna namaha [/citace
No tak vidíš.treba si za to nchce neco koupit a nebrat to z rodinneho rozpoctu
@Venetia píše:
treba si za to nchce neco koupit a nebrat to z rodinneho rozpoctu
Myslíš, že když jí che dát peníze, aby nechodila na brygádu, tak si nemůže nic koupit? Za šest stovek? Legrace vid?
@Honza 12 píše:
Myslíš, že když jí che dát peníze, aby nechodila na brygádu, tak si nemůže nic koupit? Za šest stovek? Legrace vid?
Jde o to, ze si to treba nechce kupovat za jeho… ale to by nam musel objasnit jakanas, jaky k tomu ma duvod.
Anebo prostě chce vypadnout z domova, mít změnu, být mezi jinými lidmi. Kvůli 600,– měsíčně nějak jiný důvod nevidím.
@káťa píše:
Anebo prostě chce vypadnout z domova, mít změnu, být mezi jinými lidmi. Kvůli 600,– měsíčně nějak jiný důvod nevidím.
nebo tak
@Bora-Bora píše:
A to jsem ještě zapomněla že jsem dostala i kytkuNeboj, já mu to vykompenzovala jinak
no zrovna včera jsem četl článek že hezká holka na privátu přijde na 1000-2000kč
Když vezmu cestu do zoo já to mám 50km, takže 100 tam i zpět. Amortizace pro rok 2016 je 3,8Kč + 6litrů nafty takže 380+150=530kč, vstupné pro 4 počítejme 400kč, oběd budeme při zemi 600kč, parkovné 100kč. A to se ještě ten trouba večer dře s večeří. Tož pokud nakonec dosáhl svého tak ho to vyšlo na 1780kč v ekonomické verzi a několik tisíc ve verzi all in.
Jasně chápu že následný sex už je potom levnější a vysoké jsou jen prvotní náklady, ale stejně se nabízí otázka fakt to za to stojí? ![]()
@Venetia píše:
Určité…jinak si to nedovedu představit, taky už nejsem. nejmladší a odmítnutí by mne dost sebralo
popravdě nedávno jsem se smířil s tím že pokud se rozvedu tak už do smrti zůstanu sám. Na nějaké nahánění jsem už starý a mě by nido balit nechtěl.
@jakanas píše:
no zrovna včera jsem četl článek že hezká holka na privátu přijde na 1000-2000kč
Když vezmu cestu do zoo já to mám 50km, takže 100 tam i zpět. Amortizace pro rok 2016 je 3,8Kč + 6litrů nafty takže 380+150=530kč, vstupné pro 4 počítejme 400kč, oběd budeme při zemi 600kč, parkovné 100kč. A to se ještě ten trouba večer dře s večeří. Tož pokud nakonec dosáhl svého tak ho to vyšlo na 1780kč v ekonomické verzi a několik tisíc ve verzi all in.Jasně chápu že následný sex už je potom levnější a vysoké jsou jen prvotní náklady, ale stejně se nabízí otázka fakt to za to stojí?
A hlavne nezapomen, ze nemas zadnou jistotu, ze neco bude. Hodne holek by si pripadalo levne a da ti az, kdyz absolvuje nekolik takovych nakladnych schuzek. ![]()
@káťa píše:
jako když bude chtít tak svoji práci kterou opustla může mít do týdne zpě, sama se rozhodla že jí to už s šestiměsíčním dítětem doma nebaví a šla do ráce, sama se po roce a půl rozhodla že práci k dálkové škole už nezvládá a dala výpověď, Stále jsem ji podporoval… a teď týden před státnicema začne s takovou kravinou jako je bigáda za 600kč/ měs. to jsem už razantně odmítl.