Nová známost - šetřílek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
26.5.16 13:24
@Mahuliena píše:
8o No tak to už je teda „vyšší level“ ten váš kolega, to se mi ani nechce věřit, že takoví chlapi (nebo i ženy) jsou :zed: Možná o tom neví, ale mezilidské vztahy nejsou vztahy obchodní :nevim:Příspěvek upraven 26.05.16 v 12:52

fakt existuje, povolani financni Analytik, plat cca 70-80 tisic hrubeho odhadem, mozna bych se nedivila, kdyby mel i vic s bonusama. Zamestnavatel si ho povazuje, pracovne schopny, v kolektivu obliben, nema Problem s prescasama nebo pracovat o vikendu, nechlasta, je na nej spoleh, ale holt ten slaboproud a setrilkovstvi nezapre. Delame si z nej srandu a on casto vazne nechape, co nam na Tom prijde vtipneho. Kdyz mi to povidal s tou slecnou a vodnym/stocnym, tak jsem se smala, az mi tekly slzy, ze i sef se ze sve prosklene kukane prisel podivat.
Jo ale na sobe nesetri - Kolo v hodnote noveho maleho auta, byt na muj vkus docela nakladne prestaveny…

• Citovat
  • Upravit
17307
26.5.16 13:25
@Bora-Bora píše:
A to jsem ještě zapomněla že jsem dostala i kytku :mrgreen:Neboj, já mu to vykompenzovala jinak ;)

No vždyť to píšu celou dobu, rovnováha musí být! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
26.5.16 13:27

Nic, běžím, jsem pozvaný na tenis, snad nebude chtít zaplatit polovinu za kurt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
26.5.16 13:38
@Venetia píše:
Ale jo, já v takové situaci nikdy nebyla. Spíš vybírám z těch, kteří mají zájem o mně, opačně bych to neuměla.

jasně protože je to snažší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
26.5.16 15:18
@jakanas píše:
jasně protože je to snažší

Určité…jinak si to nedovedu představit, taky už nejsem. nejmladší a odmítnutí by mne dost sebralo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.5.16 15:28
@Bora-Bora píše:
no nevím, jestli bych si muže, který si tohle nechá líbit, mohla vážit :think:

tak jelikož sám uznal, že co může to ztratí nebo někam založí tak s tím i dobrovolně souhlasí. Jako hledání klíčů a jiných věcí je u nás normálka, jednou dokonce někam položil tu malou Tesco tašku s nákupem a my jí po našem 2+1 hledali skoro hodinu. Je to zmatkař, který když spěchá nebo má udělat v následujících deseti minutách více jak 3 věci tak mozek jde asi do modu off a to je pak katastrofa. Tu tašku s nákupem jsme nakonec našli v chodbě ve skříni kde jsou boty a bundy, takže nechat mu větší obnos peněz je fakt nebezpečné a když už tak mu nechám u sebe max kartu, protože tu kdyby ztratil tak jí bloknu a peníze vyberu v bance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.5.16 15:32
@jakanas píše:
hmm takto to bylo u našich. Táta dostal výplatu, ta chodila rovnou na mámin účet, nosil v peněžence okolo 20-50kč. V obchodech a restauracích přece musí platit chlap ( razila moje máma) takže mu vždy dala svoji dámskou peněženku aby to z ní zaplatil. Bylo to velice ponižující a u nás to takto neděláme. Ikdyž dnes když manželka přišla s tím že našla brigádu kde si přivydělá asi 600Kč měsíčně jsem myslel že mě jebne. Už jsem se musel moc držet abych jí nenavrhl že když setře podlahy a utře prach, nebo mi vykouří tak jí to pětikilo dám taky. Ale snažím se být co nejvíce hodnej tak jsem jí pouze řekl že jestli si potřebuje přivydělat (nevím na co když má moji kartu)tak mám práce dost. Zrovna před týdnem jsem jí říkal o podnikatelském záměru kde vidím potenciál zisku okolo 20 000 měsíčně. Najmout na to dalšího zaměstnance se nevyplatí, ale pro ni jako přivýdělek (zabavení se doma) by to nebylo špatný, samozřejmě ji to nezaujalo.

tak jako navrhnout své ženě, že ty peníze, které si chce vydělat jí dáš za to, že ti ho ožvejkne tak to je největší možná potupa a já být jí tak tě kopnu do zádele i s tím tvojím záměrem a kartou. Asi k ní moc úcty nemáš co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
26.5.16 15:35

@Bora-Bora zatím jsme a doufám, že i nadále budeme :) Protože přes tento,,nedostatek,, má i spoustu pozitivních a skvělých vlastností :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.16 15:43
@Venetia píše:
ale ne, bud v klidu, pořád to tak funguje… ............

v poho, naštěstí už neberu šestnáctset kčs, jako tenkrát, takže ta opice by byla sakra velká i když pivo nestojí nějakých dvě pade. A jediný kdo mi luxuje teď peněženku je moje malá radost. Měl jsem ji celý víkend a než jsem ji v pondělí odevzdal do školky, tak mě stála tolik jako fešná osmnáctka. Výlet, párkrát kolotoč a podobné radovánky a teď abych holky zval na rande na procházky v parku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
26.5.16 16:04

@Hanka1 to s tím kolegou by bylo na dobrou humoristickou knížku :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.5.16 17:12
@zoidberg píše:
Já mám prostě po tom vždycky blbý pocit, cítím se jako prodejný kus, ale já se teprve učím, musím to potlačit. :P

Jj, taky se tak cítím. Potřebuju kurz potlačení :P

• Citovat
  • Upravit
106614
26.5.16 17:15
@strýček sally píše:
v poho, naštěstí už neberu šestnáctset kčs, jako tenkrát, takže ta opice by byla sakra velká i když pivo nestojí nějakých dvě pade. A jediný kdo mi luxuje teď peněženku je moje malá radost. Měl jsem ji celý víkend a než jsem ji v pondělí odevzdal do školky, tak mě stála tolik jako fešná osmnáctka. Výlet, párkrát kolotoč a podobné radovánky a teď abych holky zval na rande na procházky v parku. :)

Musíš na to jako zoidberg a nechat se zvát od nich :lol:
A procházkou se zavdecich e-mimino je plně vyletnic abstinentek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
26.5.16 17:17
@Anonymní píše:
Prosím maminky o váš názor, jak by jste reagovaly na následující situaci. JÁ na RD, kterou ale za tři mesice koncim a vracim se do dobře placené práce. Nyní ale nemám moc penez, ptž platim z RD podnájem a moc mi nezbývá. Jinak mám dve deti. Partner-pracuje, financne na tom spatne neni, i když tvrdí opak. Spolu tri mesice, už od začátku mi nic neplati, nezaplatil ani kino, nic…Když jdeme sednout nekam na zahradku, dám si kofču…nezaplati, plati ciste jen své(ted mluvim o tom, když jsme spolu sami, bez detí).Já ho k sobe zvu, dávám mu obed a automaticky beru tak, že je to partner a on mi to treba vrátí..Min. týden prijel z práce, byl hladový, objednala jsem velkou pizzu(kolem 250kč)A on mi řekl, že tedy priste koupi on.Pak mi volal, že misto pizzy bychom mohli zajit nekam na jidlo, že to zaplati, když já platila tu pizzu. Prijela jsem za nim a on se me ihned po ceste do restaurace zeptal, kolik stála ta pizza. Řekla jsem:Pres dvě stovky. A on:…Tak já ti dám na jidlo stovku, zbytek si budes muset doplatit, jsem bez penez…No nas.ala jsem se. Kdyby byl bez penez, dokázala bych pochopit..ale vím že neni, na své zájmy, pivo, atd atd…penize má..

To je od nej trapny, kdyz nema penize, tak by nemel ani randit. :think: Jako nereknu, nektery zensky jsou hrozny a chtej platit pokazdy vsechno, kupovat darky, nekam zvat atd. Ale pocitat stovku sem nebo tam, to je bud chorobnej setrivej, nebo proste fakt nema. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
26.5.16 17:24
@zoidberg píše:
To „kupovat“ nemusí znamenat hned penězi. Bylo to tak po staletí, chlap potřebuje zázemí a sex a poskytuje zdroje a ochranu. Žena poskytne sex a zázemí a potřebuje zdroje a ochranu. Vesmír v rovnováze! Dnes jsme to dopracovali tak, že nikdo nikoho nepotřebuje, opět rovnováha. Ale někdy se stane, že někdo chce/potřebuje někoho více, takže do rovnovážného stavu se musí „doplatit“.
Přklad: budu chtít za partnerku dvaadvacetiletou modelku-bude mě to stát kabriolet. Ale pokud by chtěla čtyřicetiletá modelka za partnera mě, bude jí to stát kabriolet ;)

Jenze zenska chce videt, ze ma chlap zdroje a postara se o ni. ;) Ma to svou logiku, co s nekym kdo nema ani na pizzu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30147
26.5.16 17:59
@nela812 píše:
tak jako navrhnout své ženě, že ty peníze, které si chce vydělat jí dáš za to, že ti ho ožvejkne tak to je největší možná potupa a já být jí tak tě kopnu do zádele i s tím tvojím záměrem a kartou. Asi k ní moc úcty nemáš co :zed:

Proč? On je ten co se dělí o zdroje.. Proč by musela chodit někam na brygádu, když je schopnej on jí ty pení ze jen tak z plezíru dát. Toho si snad má považovat.. I když uznávám, s tím přeblafnutím, je to hodně zlehčený, a trošku do černýho humoru. Proč má ženská chodit si vydělávat na brygádu pár šušňů, když jí to chlap může dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí