Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tera:)1 píše:
jéé ahojda
mohla bych se taky k vám přidat
Tři měsíce pracujem na bráškovi nebo sestřičce pro našeho Matýska
Holky, jak ja vam zavidim ty miminka
A vidim podle metriku, ze Matysek byl pekne velke miminko ![]()
SandraS píše:Marti tak 2 roky
Můžu se zeptat - jak dlouho vám trvalo snažení o prcka číslo 1?
Sandro děkuju
nějak to snad všichni společně zvládneme-musíme ![]()
díky za přijetí ![]()
SandraS píše:Tera:)1 píše:Holky, jak ja vam zavidim ty miminka
jéé ahojda
mohla bych se taky k vám přidat
Tři měsíce pracujem na bráškovi nebo sestřičce pro našeho MatýskaA vidim podle metriku, ze Matysek byl pekne velke miminko
jo jo byl a je to náš macík ![]()
Jaky byste mi doporucily testik, az prijde onen den D ? ![]()
Testovat pred terminem MS asi nema cenu co
![]()
Ahoooj holky můžu k Vám??my se snažily rok a pak 3 měsíce pauza a ted znova v září nic a ted čekám jestli mrcha dorazí nebo ne… mám cyklus 40 dní ovulka byla až 26DC
24Martina píše:
To by bylo super. Jinak já vysadila HA na začátku srpna a od té doby se snažíme-nesnažíme
.Mám cyklus cca 40 dní, tak doufám, že se to urovná. Podle mých výpočtů by MS měla dorazit v sobotu, tak doufám, že nedorazí a objevim //
Ahoj já mám taky cyklus 4Odní a čekám ji 22.11 dle mých výpočtů
holky musim dat spat barcu jak usne prectu si vsechno co ste napsali
jinak vitam nove snazilky
doufam ze nas tu bude dost na tu uzamcenou diskusi ![]()
Vidim, ze na konci listopadu nas bude testovat vic ![]()
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ?
Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co ![]()
SandraS píše:já mám cyklus +- 4O dní a říkam si že jestli se nezadařilo ted další snažení bude až za dlouho a kdo to má vydržet
Vidim, ze na konci listopadu nas bude testovat vic
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ?Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co
já teda nevím jestli máme vůbec nějakou šanci ovulka byla prý 6.11 ale tulení proběhlo 4.11, původně jsem myslela že byla ovulka 23.10
Lucynka86 píše:SandraS píše:já mám cyklus +- 4O dní a říkam si že jestli se nezadařilo ted další snažení bude až za dlouho a kdo to má vydržet
Vidim, ze na konci listopadu nas bude testovat vic
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ?Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co
co bych dala za 28denní cyklus
Mluvíš mi z duše, 40 dní je moc, ale pořád doufám, že se to nějak urovná. HA jsem vysadila v srpnu.
Lucynka86 píše:
já teda nevím jestli máme vůbec nějakou šanci ovulka byla prý 6.11 ale tulení proběhlo 4.11, původně jsem myslela že byla ovulka 23.10
Sance samozrejme je
Spermie pry maji zivotnost az 5 dni…
A ja vzdycky rikam: Nadeje umira posledni ![]()
TAk ja se taky pridam asi budu nejstarsi s nejvetsim poctem deti,mam tri
ale taky se snazime o ctvrte spolecne.Jinak je mi 34 let jo a taky ziju asi nejdal a to v UK.Jinak jsem zila 33 let v Brne.Cekam na MS 20 listopadu tak jsem zvedava jestli bude.Prvni tuleni bylo 3.11 a poledni 14.11.Troufam si rict ze jsem plodna dosti ale vite jak to je s miminkama kdyz je chcete tak jim se just nechce. ![]()
strouhalka e píše:
TAk ja se taky pridam asi budu nejstarsi s nejvetsim poctem deti,mam triale taky se snazime o ctvrte spolecne.Jinak je mi 34 let jo a taky ziju asi nejdal a to v UK.Jinak jsem zila 33 let v Brne.Cekam na MS 20 listopadu tak jsem zvedava jestli bude.Prvni tuleni bylo 3.11 a poledni 14.11.Troufam si rict ze jsem plodna dosti ale vite jak to je s miminkama kdyz je chcete tak jim se just nechce.
Tak abych tu pak necucela nejdyl ![]()
Zdravim strouhalku ![]()
Juu takova velka rodina
Ja bych si prala mit 3 deti, ale myslim, ze budu rada, kdyz jednou budeme mit 2 ![]()
Snad se nam vsem brzo zadari ![]()
Vsem, co ziji v UK zavidim moznost mit prirozeny porod… ![]()