Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3017
15.11.11 21:12
Tera:)1 píše:
jéé ahojda :mavam:
mohla bych se taky k vám přidat :-D
Tři měsíce pracujem na bráškovi nebo sestřičce pro našeho Matýska :mrgreen:

Holky, jak ja vam zavidim ty miminka :kytka: A vidim podle metriku, ze Matysek byl pekne velke miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
15.11.11 21:13
SandraS píše:
Můžu se zeptat - jak dlouho vám trvalo snažení o prcka číslo 1? :wink:
Marti tak 2 roky :-( a za ty 2 roky jsem prodělala 3 potraty :cry:
takže nám se vlastně zadařilo až na 4. pokus :cry: a musím říct, že se docela bojím, jak se to bude vyvíjet příští rok-na jednu stanu se těším ale na druhou stranu mám strašnej strach To je mi lito :-( Ale musime verit v to, ze se nam vse zadari co nejrychleji :kytka:

Sandro děkuju :hug: nějak to snad všichni společně zvládneme-musíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.11.11 21:16

díky za přijetí :kytka:

SandraS píše:
Tera:)1 píše:
jéé ahojda :mavam:
mohla bych se taky k vám přidat :-D
Tři měsíce pracujem na bráškovi nebo sestřičce pro našeho Matýska :mrgreen:
Holky, jak ja vam zavidim ty miminka :kytka: A vidim podle metriku, ze Matysek byl pekne velke miminko :-)

jo jo byl a je to náš macík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
15.11.11 21:20

Jaky byste mi doporucily testik, az prijde onen den D ? :mrgreen:
Testovat pred terminem MS asi nema cenu co :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 21:21

Ahoooj holky můžu k Vám??my se snažily rok a pak 3 měsíce pauza a ted znova v září nic a ted čekám jestli mrcha dorazí nebo ne… mám cyklus 40 dní ovulka byla až 26DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 21:22
24Martina píše:
To by bylo super :). Jinak já vysadila HA na začátku srpna a od té doby se snažíme-nesnažíme :-) .Mám cyklus cca 40 dní, tak doufám, že se to urovná. Podle mých výpočtů by MS měla dorazit v sobotu, tak doufám, že nedorazí a objevim // :wink:

Ahoj já mám taky cyklus 4Odní a čekám ji 22.11 dle mých výpočtů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.11.11 21:25

holky musim dat spat barcu jak usne prectu si vsechno co ste napsali :kytka: jinak vitam nove snazilky :-P :pankac: doufam ze nas tu bude dost na tu uzamcenou diskusi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
15.11.11 21:26

Vidim, ze na konci listopadu nas bude testovat vic :mrgreen:
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ? :roll: Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 21:30
SandraS píše:
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ? :roll: Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co :think:
já mám cyklus +- 4O dní a říkam si že jestli se nezadařilo ted další snažení bude až za dlouho a kdo to má vydržet :-) co bych dala za 28denní cyklus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 21:32

já teda nevím jestli máme vůbec nějakou šanci ovulka byla prý 6.11 ale tulení proběhlo 4.11, původně jsem myslela že byla ovulka 23.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24Martina
15.11.11 21:41
Lucynka86 píše:
SandraS píše:
Jinak ja mivam cyklus tak 25-28 dni, pritel mi obcas rika, uz zase mas MS ? :roll: Ale kdyz se clovek snazi o miminko, tak se zase hodne zkracuje doba cekani, co :think:
já mám cyklus +- 4O dní a říkam si že jestli se nezadařilo ted další snažení bude až za dlouho a kdo to má vydržet :-) co bych dala za 28denní cyklus

Mluvíš mi z duše, 40 dní je moc, ale pořád doufám, že se to nějak urovná. HA jsem vysadila v srpnu.

• Citovat
  • Upravit
3017
15.11.11 21:56
Lucynka86 píše:
já teda nevím jestli máme vůbec nějakou šanci ovulka byla prý 6.11 ale tulení proběhlo 4.11, původně jsem myslela že byla ovulka 23.10

Sance samozrejme je :kytka: Spermie pry maji zivotnost az 5 dni…
A ja vzdycky rikam: Nadeje umira posledni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.11.11 21:57

TAk ja se taky pridam asi budu nejstarsi s nejvetsim poctem deti,mam tri :oops: ale taky se snazime o ctvrte spolecne.Jinak je mi 34 let jo a taky ziju asi nejdal a to v UK.Jinak jsem zila 33 let v Brne.Cekam na MS 20 listopadu tak jsem zvedava jestli bude.Prvni tuleni bylo 3.11 a poledni 14.11.Troufam si rict ze jsem plodna dosti ale vite jak to je s miminkama kdyz je chcete tak jim se just nechce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.11.11 21:58
strouhalka e píše:
TAk ja se taky pridam asi budu nejstarsi s nejvetsim poctem deti,mam tri :oops: ale taky se snazime o ctvrte spolecne.Jinak je mi 34 let jo a taky ziju asi nejdal a to v UK.Jinak jsem zila 33 let v Brne.Cekam na MS 20 listopadu tak jsem zvedava jestli bude.Prvni tuleni bylo 3.11 a poledni 14.11.Troufam si rict ze jsem plodna dosti ale vite jak to je s miminkama kdyz je chcete tak jim se just nechce. :kytka:

Tak abych tu pak necucela nejdyl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
15.11.11 22:09

Zdravim strouhalku :mavam:
Juu takova velka rodina :-) Ja bych si prala mit 3 deti, ale myslim, ze budu rada, kdyz jednou budeme mit 2 8-)
Snad se nam vsem brzo zadari :kytka:
Vsem, co ziji v UK zavidim moznost mit prirozeny porod… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí