Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na tom prvním nic nevidím a na tom druhém slabá čárka a docela dobře viditelná a kdy má být MS, měříš i BT?
Lucynka86 píše:
na tom prvním nic nevidím a na tom druhém slabá čárka a docela dobře viditelná a kdy má být MS, měříš i BT?
ne ne nic nemnerim nechavame to na prirode no je to zajimave prave na tom prvnim ta carka byla videt jeste lepe nes na tom druhem ale jak rikam je to blbe vyfocene mam 4dni zpozdeni
ono to jde někdy špatně vidět… budu držet palečky aby to dobře dopadlo…já pořád doufám že to u nás už konečně dopadne rok sme to nechávaly náhodě a nic tak ted měřim BT a jestli to nevyjde tak nakoupím hromadu ovu testů
Lucynka86 píše:
to čekání je děs ale když přijde na věc tak to pak oddaluji protože se bojím vysledku.. a minule sem ten test pořad sledovala a zkoumala jestli náhodou se neobjevila…
to moc dobře znám
taky vždycky prohlížím jak můžu, chodím k oknu jestli náhodou to není světlem že tam nic nevidím ..... ![]()
je to hrozne ****VSEM** **VAM DRZIM MOC PALCE A UVIDITE ZE SPOLECNE TO TADY ZVLADNEME ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12049.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12049.gif . ![]()
Barborka4 píše:
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let
Ahoj Barbarko a odkud si ja jsem taky v UK to jsem necekala ze bude i zakladatelka jinac ja jsem v Belfastu.JO a ty zalozis diskuzi a pak si otehotnis hned?no teda … ![]()
strouhalka e píše:Barborka4 píše:Ahoj Barbarko a odkud si ja jsem taky v UK to jsem necekala ze bude i zakladatelka jinac ja jsem v Belfastu.JO a ty zalozis diskuzi a pak si otehotnis hned?no teda …
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let
ja jsem z newcastlu.. to je asi daleko ze jo?
ja se strasne bojim ale myslim si ze je to jen plany poplach
moc tomu neverim a ani nechci pak budu zklamana ![]()
Barbarko
Ja kdykoliv jsem si udelala test a byl tam treba jen duch tak jsem tehotna byla.Ani jsem di druhej pak nedelala.Tak si myslim ze jesli si zdrava a nemas nejake problemy zdravotni tak urcite si.
strouhalka e píše:
Barbarko
Ja kdykoliv jsem si udelala test a byl tam treba jen duch tak jsem tehotna byla.Ani jsem di druhej pak nedelala.Tak si myslim ze jesli si zdrava a nemas nejake problemy zdravotni tak urcite si.
no zdrvotni problemy mam nake tak uvidime ja us cele 4mnesice co se snazime kupuju testy a nikdy se mi ani malinkej naznak neukazal a tet 2dni po sobe tak nevim dnes pujdu pro dalsi a jestli tam porad carka bude pujdu k DR ALE MOC TOMU NEVERIM
![]()
Budu drzet ale myslim ze to bude ok.No a ja to mam dostat 20.11. no a byla jsem na zachode a trochu spinim ale jen tak ruzove asi to dostanu ale i tak jsem letela koupit test a jak se mi bude chtit curat tak to jeste prubnu.Jednou jsem byla tehotna ale prvni mesic jsem to dostala sice jen tri dny,ale vubec me nenapadlo ze jsem tehu.Tak jsem zvedava jak teda tedka dopadnu
ale delani testu je docela adrenalinova zabava. ![]()
Ahoj holky, včera už jsem šla spát… je fajn, jak se to tady rychle rozrostlo… my se s přítelem snažíme o první. Včera jsem změnila gynekologa, byla jsem na vyšetření, jestli u mě probíhá ovulace, a byla mi potvrzena, nejspíše bude za 3 dny
snažíme se teď každý den, a doufám, že na začátku prosince budu testovat a pod stromeček dám příteli nejkrásnější dárek ![]()
Tubinka píše:
Ahoj holky, včera už jsem šla spát… je fajn, jak se to tady rychle rozrostlo… my se s přítelem snažíme o první. Včera jsem změnila gynekologa, byla jsem na vyšetření, jestli u mě probíhá ovulace, a byla mi potvrzena, nejspíše bude za 3 dnysnažíme se teď každý den, a doufám, že na začátku prosince budu testovat a pod stromeček dám příteli nejkrásnější dárek
Moc ti to přeju
A jestli se to povede i mě, tak si kolem bříška uvážu mašli, a budu doufat že to pochopí
![]()
strouhalka e píše:
Budu drzet ale myslim ze to bude ok.No a ja to mam dostat 20.11. no a byla jsem na zachode a trochu spinim ale jen tak ruzove asi to dostanu ale i tak jsem letela koupit test a jak se mi bude chtit curat tak to jeste prubnu.Jednou jsem byla tehotna ale prvni mesic jsem to dostala sice jen tri dny,ale vubec me nenapadlo ze jsem tehu.Tak jsem zvedava jak teda tedka dopadnuale delani testu je docela adrenalinova zabava.
tak drzim palce ja du take za chvilku pro testi tak hot fotku as bude hotovo ![]()
holky tak co presuneme se do uzavrene diskuse? myslim ze by to bylo lepsi kazdy si muze precist tet vsechno a tam budeme mit soukromi
![]()