Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3617
15.11.11 22:47

Ahoj holky :-) jestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří :-) Taky budete někdo testovat na konci měsíce? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 22:56

pořád doufám že to dopadne TT mám nachystané tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 22:56
Nika91 píše:
Ahoj holky :-) jestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří :-) Taky budete někdo testovat na konci měsíce? :-)

já testuji 22 a kdy ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.11.11 23:02
SandraS píše:
Zdravim strouhalku :mavam:
Juu takova velka rodina :-) Ja bych si prala mit 3 deti, ale myslim, ze budu rada, kdyz jednou budeme mit 2 8-)
Snad se nam vsem brzo zadari :kytka:
Vsem, co ziji v UK zavidim moznost mit prirozeny porod… :palec:

Sandro dekuji za privitani.Muj prvni porod byl klestemi druhy koncem panevnim a treti vyvolavany s pichnutim plodove vody.Pri kazdem z nich jsem si rikala at uz je to za mnou a je mi jedno jak at me treba klepnou po hlave kladivem jen at uz to neboli.Ale ted si rikam ze se na to psychycky nejak proste pripravim ze uz me asi nema co rozhodit :nevim: tak to nejak zvladnu lip nebo co.Teda doufam.Vlastne zavidim zenam co jim to prislo jako krasny zazitek.Uk je to pry bez nastrihu a bez krystyru coz me velmi tesi.Ale leky na ulevu ti daji plus rajsky plyn a ten bych klidne vyzkousela,ale nevim jestli z neho treba pak neboli hlava :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
15.11.11 23:03
Lucynka86 píše:
Nika91 píše:
Ahoj holky :-) jestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří :-) Taky budete někdo testovat na konci měsíce? :-)
já testuji 22 a kdy ty?

Ja testuju 20 jestli to nedostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.11.11 23:06

Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
15.11.11 23:18

Ja budu testovat opravdu az ke konci listopadu, MS by mela prijit nejak 29.11. . Kez by si to rozmyslela :think: :lol:
Holky jeste jsem se chtela zeptat, jaky byste mi doporucily ten testik ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.11.11 23:20
SandraS píše:
Ja budu testovat opravdu az ke konci listopadu, MS by mela prijit nejak 29.11. . Kez by si to rozmyslela :think: :lol:
Holky jeste jsem se chtela zeptat, jaky byste mi doporucily ten testik ?

nejlepsi je mama test 10 ma nejvetsi citlivost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 23:27

mě je 25, snažíme se o první…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
15.11.11 23:42
Lucynka86 píše:
Nika91 píše:
já testuji 22 a kdy ty?

já 24. a doufám že teda nepřijde :-( ale musím říct že mám co dělat abych to vydržela a neudělala ho dřív :lol: to čekání je děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
15.11.11 23:44
Barborka4 píše:
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let

mě je taky 20 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.11.11 23:46
Nika91 píše:
Barborka4 píše:
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let
mě je taky 20 :-)
to sem rada ze nejsem sama :kytka: zitra budu delat testik tak drzte palce po dnesnim duchovi ale us stejne asi spite ze jo? :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
15.11.11 23:48
Nika91 píše:
Lucynka86 píše:
Nika91 píše:
já testuji 22 a kdy ty?
já 24. a doufám že teda nepřijde :-( ale musím říct že mám co dělat abych to vydržela a neudělala ho dřív :lol: to čekání je děs :roll:

hele ja udelala 24 testu za jeden mnesi ani nevim proc :oops: :oops: 8-o 8-o kdys bi se mi stejne nic neukazalo sem magor a us mi z toho holky asi hrablo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
15.11.11 23:56

to čekání je děs ale když přijde na věc tak to pak oddaluji protože se bojím vysledku.. a minule sem ten test pořad sledovala a zkoumala jestli náhodou se neobjevila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 00:01
Lucynka86 píše:
to čekání je děs ale když přijde na věc tak to pak oddaluji protože se bojím vysledku.. a minule sem ten test pořad sledovala a zkoumala jestli náhodou se neobjevila…

to znam schvalne holy dam sem testiky ..jestly neco vidite :oops: ono je to videt opravdu i muj chlap je videl ale na fotkach nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí