Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
jestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří
Taky budete někdo testovat na konci měsíce? ![]()
Nika91 píše:
Ahoj holkyjestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří
Taky budete někdo testovat na konci měsíce?
já testuji 22 a kdy ty?
SandraS píše:
Zdravim strouhalku
Juu takova velka rodinaJa bych si prala mit 3 deti, ale myslim, ze budu rada, kdyz jednou budeme mit 2
Snad se nam vsem brzo zadari
Vsem, co ziji v UK zavidim moznost mit prirozeny porod…
Sandro dekuji za privitani.Muj prvni porod byl klestemi druhy koncem panevnim a treti vyvolavany s pichnutim plodove vody.Pri kazdem z nich jsem si rikala at uz je to za mnou a je mi jedno jak at me treba klepnou po hlave kladivem jen at uz to neboli.Ale ted si rikam ze se na to psychycky nejak proste pripravim ze uz me asi nema co rozhodit
tak to nejak zvladnu lip nebo co.Teda doufam.Vlastne zavidim zenam co jim to prislo jako krasny zazitek.Uk je to pry bez nastrihu a bez krystyru coz me velmi tesi.Ale leky na ulevu ti daji plus rajsky plyn a ten bych klidne vyzkousela,ale nevim jestli z neho treba pak neboli hlava ![]()
Lucynka86 píše:Nika91 píše:já testuji 22 a kdy ty?
Ahoj holkyjestli můžu tak se taky přidám. S přítelem se snažíme o naše první. Doufám že se to podaří
Ja testuju 20 jestli to nedostanu
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let
Ja budu testovat opravdu az ke konci listopadu, MS by mela prijit nejak 29.11. . Kez by si to rozmyslela
![]()
Holky jeste jsem se chtela zeptat, jaky byste mi doporucily ten testik ?
SandraS píše:
Ja budu testovat opravdu az ke konci listopadu, MS by mela prijit nejak 29.11. . Kez by si to rozmyslela![]()
Holky jeste jsem se chtela zeptat, jaky byste mi doporucily ten testik ?
nejlepsi je mama test 10 ma nejvetsi citlivost ![]()
Lucynka86 píše:Nika91 píše:já testuji 22 a kdy ty?
já 24. a doufám že teda nepřijde
ale musím říct že mám co dělat abych to vydržela a neudělala ho dřív
to čekání je děs ![]()
Barborka4 píše:
Ahojky tak vam asi nejdrive reknu neco o sobe us 2 rok zijeme V UK .. mame 4letou dcerku Barborku o miminko se snazime cca 4mnesice vcera sem si delala testik a byl tam mali dusik dnes znova a take tam byl mam 4dni zpozdeni fotky mam ale asi nebudou videt je to opravdu videt jen na svetle.....:( moc bych si prala aby nam to vyslo ale velke nadeje tomu nedavam .. zalozime tedy uzamcenou diskusi?? popremyslejte na nakem nazvu? jinak kolik vam je? ja tu budu urcite nejmladsi mne je 20let
mě je taky 20 ![]()
Nika91 píše:to sem rada ze nejsem samaBarborka4 píše:mě je taky 20
Nika91 píše:Lucynka86 píše:já 24. a doufám že teda nepřijdeNika91 píše:já testuji 22 a kdy ty?
ale musím říct že mám co dělat abych to vydržela a neudělala ho dřív
to čekání je děs
hele ja udelala 24 testu za jeden mnesi ani nevim proc
kdys bi se mi stejne nic neukazalo sem magor a us mi z toho holky asi hrablo
![]()
to čekání je děs ale když přijde na věc tak to pak oddaluji protože se bojím vysledku.. a minule sem ten test pořad sledovala a zkoumala jestli náhodou se neobjevila…
Lucynka86 píše:
to čekání je děs ale když přijde na věc tak to pak oddaluji protože se bojím vysledku.. a minule sem ten test pořad sledovala a zkoumala jestli náhodou se neobjevila…
to znam schvalne holy dam sem testiky ..jestly neco vidite
ono je to videt opravdu i muj chlap je videl ale na fotkach nic moc ![]()