Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1966
16.11.11 14:22

Holky máte zkušenosti s měřením BT? O kolik se vám od normálu zvedla teplota když jste měly ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
16.11.11 14:23

doufám že těhotné budou ´další a další až budeme všechny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
16.11.11 14:32

Ahoj holky kdy je nejlepší testovat? ovulka byla 6.11 takže jsem počítala bych to měla dostat 22.11 do bude 16DPO myslíte že můžu i dřív? mám strach aby nebyl třeba falešně pozitvní… i když jsem testu udělala snad 100 a nikdy ani náznak druhé čárky kdy byste testovaly vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.11 14:38
Lucynka86 píše:
Ahoj holky kdy je nejlepší testovat? ovulka byla 6.11 takže jsem počítala bych to měla dostat 22.11 do bude 16DPO myslíte že můžu i dřív? mám strach aby nebyl třeba falešně pozitvní… i když jsem testu udělala snad 100 a nikdy ani náznak druhé čárky kdy byste testovaly vy??

Já bych testovala minimálně po 10 dnech, ale to se stane opravdu málo komu, že by už šel vidět alespoň duch, řekla bych že ten první den očekávané MS je optimální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 14:39
Barborka4 píše:
tak co tomu rikate? :mrgreen:

TAk ja uz ji konecne vidim je tam :potlesk: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 14:41
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
No paráda :) tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici :-( :-( ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi :nevim:

Ja slysela ze te poslou domu az v 11.tydnu vystavi tehu prukazku a celou dobu tehu do tebe nesahaji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
16.11.11 14:42
strouhalka e píše:
Barborka4 píše:
tak co tomu rikate? :mrgreen:
TAk ja uz ji konecne vidim je tam :potlesk: :palec: :kytka:

Juu to je krasna carecka :palec: Gratuluji Barborko, jak rikaly holky, opatruj se, at mrnous pekne roste :kytka: A snad nas nakazis :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.11.11 14:43

Ahojky holky můžu se k vám taky přidat? Taky se s přítelem snažíme o miminko moc bych si přála aby jsme to do vánoc stihly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:50
strouhalka e píše:
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
No paráda :) tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici :-( :-( ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi :nevim:
Ja slysela ze te poslou domu az v 11.tydnu vystavi tehu prukazku a celou dobu tehu do tebe nesahaji :think:
je to mozne ja netusim :think: ja zase slysela ze vubec do tebe nesahaji :roll: tak nevim je to tu stejne divne ze? co se tyka doktoru je to des :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:50
pipisekk píše:
Ahojky holky můžu se k vám taky přidat? Taky se s přítelem snažíme o miminko moc bych si přála aby jsme to do vánoc stihly…

vitam te :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.11.11 14:53

Tak něco málo o sobě je mi 25 a s přítelem se snažíme asi 3 měsíc ale teď už to beru fakt vážně a začala jsem z ovu testem dnes jsem 17DC a ovu byla asi v pondělí tak jsem zvědavá ale čeká mě ještě dlouhé čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 14:56
Barborka4 píše:
strouhalka e píše:
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
Ja slysela ze te poslou domu az v 11.tydnu vystavi tehu prukazku a celou dobu tehu do tebe nesahaji :think:
je to mozne ja netusim :think: ja zase slysela ze vubec do tebe nesahaji :roll: tak nevim je to tu stejne divne ze? co se tyka doktoru je to des :cert:

No ja tu znam dve co porodily a byly spokojeny.A reknu ti za moji mamy se do tehotnech taky nesahalo a zas takova tragedie to asi nebyla deti se rodily taky. :think: Jo a o nejaky testy si musis zazadat tak se na to zeptej at ti neco nevynechaji ze sis nerekla.U nas je to automaticky ale tady je to na pozadani a taky se neco plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 14:57
pipisekk píše:
Tak něco málo o sobě je mi 25 a s přítelem se snažíme asi 3 měsíc ale teď už to beru fakt vážně a začala jsem z ovu testem dnes jsem 17DC a ovu byla asi v pondělí tak jsem zvědavá ale čeká mě ještě dlouhé čekání

pipisku ahoj vitam te

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 14:59

Jo a Barbarko co na to manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 15:00