Nové snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
987
16.11.11 13:02

Děkuju moc holky strašně mne pálí zaha a necítím se dobře mnelo mi to bit jasny večer hodím fotecky musím přijít na to jak se to děla mám totis iPhone a neorientuju se zatím :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 13:14
Tera:)1 píše:
No jo a já zas koukám že jsem tady na emiminu „nejskušenější“ :oops: teda měla bych že 8-o :mrgreen: :mrgreen:

Ty a Hromnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
16.11.11 13:16
Barborka4 píše:
Děkuju moc holky strašně mne pálí zaha a necítím se dobře mnelo mi to bit jasny večer hodím fotecky musím přijít na to jak se to děla mám totis iPhone a neorientuju se zatím :) :think:

No zacatky nejsou nic moc skoro dva mesice mi bylo celj den spatne od zaludku ale nastesi jsem skoro nezvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.11.11 13:27
strouhalka e píše:
Tera:)1 píše:
No jo a já zas koukám že jsem tady na emiminu „nejskušenější“ :oops: teda měla bych že 8-o :mrgreen: :mrgreen:
Ty a Hromnice :lol:

no Hromnice mě dohání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.11 13:54

Tý jo :) takové pozitivní zprávy dneska? gratuluji zakladatelce :) doufám, že nás všechny tím těhotenstvím nakazíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:04

tak co tomu rikate? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:05
Tubinka píše:
Tý jo :) takové pozitivní zprávy dneska? gratuluji zakladatelce :) doufám, že nás všechny tím těhotenstvím nakazíš :)

holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.11 14:07
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
Tý jo :) takové pozitivní zprávy dneska? gratuluji zakladatelce :) doufám, že nás všechny tím těhotenstvím nakazíš :)
holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

A kdy to budeš oznamovat muži? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:09
Tubinka píše:
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
A kdy to budeš oznamovat muži? :kytka:

muz to us vi :kytka: zitra jedu k DR tak uvidime :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.11 14:13

No paráda :) tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
16.11.11 14:14
Barborka4 píše:
tak co tomu rikate? :mrgreen:
:potlesk: :palec: krásné :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:18
Tubinka píše:
No paráda :) tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?

no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici :-( :-( ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.11.11 14:19
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
No paráda :) tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici :-( :-( ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi :nevim:

Každopádně hlavně zdravíčko přeji :) a užívej si to jak nejlíp můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
16.11.11 14:20
Tubinka píše:
Barborka4 píše:
Tubinka píše:
no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici :-( :-( ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi :nevim:
Každopádně hlavně zdravíčko přeji :) a užívej si to jak nejlíp můžeš :)
:hug: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
16.11.11 14:20
Barborka4 píše:
hooolky je tam ja se zblaznimmmmm je tam ruzovaa druhaaa carkaaa

moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit