Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuju moc holky strašně mne pálí zaha a necítím se dobře mnelo mi to bit jasny večer hodím fotecky musím přijít na to jak se to děla mám totis iPhone a neorientuju se zatím
![]()
Tera:)1 píše:
No jo a já zas koukám že jsem tady na emiminu „nejskušenější“teda měla bych že
![]()
![]()
Ty a Hromnice ![]()
Barborka4 píše:
Děkuju moc holky strašně mne pálí zaha a necítím se dobře mnelo mi to bit jasny večer hodím fotecky musím přijít na to jak se to děla mám totis iPhone a neorientuju se zatím![]()
No zacatky nejsou nic moc skoro dva mesice mi bylo celj den spatne od zaludku ale nastesi jsem skoro nezvracela.
strouhalka e píše:Tera:)1 píše:Ty a Hromnice
No jo a já zas koukám že jsem tady na emiminu „nejskušenější“teda měla bych že
![]()
![]()
no Hromnice mě dohání ![]()
Tý jo
takové pozitivní zprávy dneska? gratuluji zakladatelce
doufám, že nás všechny tím těhotenstvím nakazíš ![]()
Tubinka píše:
Tý jotakové pozitivní zprávy dneska? gratuluji zakladatelce
doufám, že nás všechny tím těhotenstvím nakazíš
holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky
![]()
Barborka4 píše:Tubinka píše:holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky
![]()
![]()
![]()
A kdy to budeš oznamovat muži? ![]()
Tubinka píše:Barborka4 píše:A kdy to budeš oznamovat muži?Tubinka píše:holky taky doufam neveste hlavu urcite se vam povede a postupne us nebudeme snazilky ale tehulky
![]()
![]()
![]()
muz to us vi
zitra jedu k DR tak uvidime ![]()
No paráda
tak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
Tubinka píše:
No parádatak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici
ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi ![]()
Barborka4 píše:Tubinka píše:no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici
No parádatak to budu držet palečky ať vše dopadne dobře… jinak kamarádka mi říkala, že když v UK šla k doktorovi s tím, že je těhotná, tak se na ni usmál a říká jí, gratuluji, ale co víc mám pro vás udělat? že tam prý tyhle běžné těhotenské prohlídky nikdo neřeší, je to tak?
![]()
ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi
Každopádně hlavně zdravíčko přeji
a užívej si to jak nejlíp můžeš ![]()
Tubinka píše:Barborka4 píše:Každopádně hlavně zdravíčko přejiTubinka píše:no nevim presne ale neco na tom bude myslim ze ani ultrazvuk se tady nedela as mozna v nakem 7mnesici
![]()
ale kdys chces a budes na ne nalehat tak te museji vysetrit asi
a užívej si to jak nejlíp můžeš
Barborka4 píše:
hooolky je tam ja se zblaznimmmmm je tam ruzovaa druhaaa carkaaa
moc gratuluji ![]()