Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tinkal, je úžasná ![]()
Ajlo, je to dobře vidět na fotkách od Reennci - tedy ten vnitřní kšilt
Juuu holky, ty nove barvicky jsou krasne
uz tyden spicluju a konecne se muzu pokochat ![]()
Ale co se tyce starych barev je to fakt svinarna
bych jim to omlatila o hlavu a je to podvod
zase jsem rada, ze mam 2011 protoze bych si vzala urcite znovu Sand…
No ale kdyz to zapnete na ty cvoky tak to tak divne plana,ne?? asi byli lepsi ty suchace,co? .-)
stejne to moc nechapu
takze i ja kdyz mam 2011 muzu tu zadni latku nejak nekam smotat? ![]()
Jjjj taky si říkám, roč tam dali ty cvoky, mohli nechat sucháče ![]()
brala bych kdyby tam byli nejaky cvoky ze strany ze by ta latka byla pripla k suchaci dolu jako do ted a jeste ty strany se nekam priply ale to jde jen v lehu
tak koukám, že nové vychytávky u nuny nejsou tak závratné - viz polohování nožiček, které je jen tak na oko, a okénko…mně šlo jen o barvu, ty sucháče jsou určitě lepší než ty cvoky!!! kdybych se nezamilovala do maliny, tak bych šla do 2011 lékořice. Taky si myslím, že je podvod - prodávat 2011 za cenu 2012 a ještě tvrdit, že je to ta s vychytávkama! hodně maminek bylo ze žluté zklamaných.
Reennccaa Díky moc za tu fotečku se zarolovanou plandací částí… tohle mi vadilo natolik, že mám stříšku sundanou …návod jsem samozřejmě nečetla ![]()
Není zac,no i kdyz ty cvoky musej lip drzet nez suchace,ne?? ![]()
Ajla co jde jen v lehu?? asi bys tam tu kapsu take mela mit,ne??
Holky třeba tam ty cvoky dali proto aby nebylo vše na suchý zip
![]()
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobry
ja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji
mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne ![]()
Nejak mi nejdou vlozit fotecky Emeraldu…je opravdu super!!!!polohovani nozicek nic moc ale oprpti 2011 kdyz je to zastrcene tak je tam vice mista na nozky tak taky dobry
ja 2011 lekorici prodala jen kvuli barve EMERALD a zatim nelituji
mi prijde ze i kolecka jsou vice gumove nez u 2011. no a okenko ve strisce je take vtipne ![]()
mmiška ja chci fotky,chci videt jak vypada ze zadu kdyz to mate pripnute na ty cvoky a je to uplne v sede
Me se to zda divne
jj a polohovani je vtipne a i to okynko
to mate dobre ze muzete posoudit rozdily mezi 2011 a 2012
A byly lepsi v zadu ty suchace a nebo ty cvoky?
![]()
grace1 píše:
myslíte, že k tej emerald sa bude hodiť čokoládová vložka, alebo čoko biela taška? Alebo aká farba sa hodí k modrej?