Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
19.4.12 21:24
@Kačenkaaaa píše:
Libza no já si právě myslela že je to ta kolekce 2012 ..a přišla píše: Více

NO na to jsem taky koukala jak zjara, když začaly psát holky, co si objednaly 2012 a přišla jim 2011 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 22:09

To je právě že jen ty nové barvy jsou 2012. Chtěla jsem taky černý a když jsem zjistila jak to je vzala jsem Emerald :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 22:16

Tak jsem madlo objednala a to už je kvuli tomu, že jak jsem vyjela tak malý byl zakrytý dečkou a ta mě pořád padala :-/ Mám tu dečku od Pinkie takže ta bude na madle dobře držet :-) nakonec jsem objednala i tašku s opičkou od Pinkie :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.12 22:19

Ten fusak je super :palec: taštičku na plenky jsem scháněla a nenašla :-/ mužu se zeptat kde jsi ji koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
20.4.12 08:38
@michaela2511 píše:
Ten fusak je super :palec: taštičku na plenky jsem scháněla a nenašla :-/ mužu se zeptat kde jsi ji koupila?

Děkuji, je to od JJ Collection a já kupuju na těchto super stránkách www.learningtoys.cz. Je tam toho víc a jsou to krásné věci z této kolekce a jinak tam najdeš spoustu hraček třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
20.4.12 08:40

A Míšo, tu tašku od Pinkie kupovalas kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 11:18

Tašku jsem kupovala tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… :) TAdy je i fotka s taškou a vypadá to hezky :-) http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka_99
20.4.12 11:23

ja od nich nakupovala primo z jejich stranek www.pinkie.cz
ale bacha ty stranky jsou hrozne nebezpecny :-D

• Citovat
  • Upravit
20.4.12 11:28

jj pěkné věci :-) já mám od nich dečku, tedˇ jsem koupila tašku a další v poředí bude podložka :lol: Ať je to všechno sladěné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka_99
20.4.12 11:34

viky ma od nich tasku, tu co delali driv, takovou velikou, ale je opravdu velka, takze ji na kocarku ani nevozim, ale balim ji do ni veci, kdyz jede k babicce. Deka je bezvadna. Podlozku jsem si kupovala do S4 a myslim, ze teda mohla byt vetsi :-/ ale chci ji zkusit dat i do nunny, sice je s bocnicema, ale to snad vadit nebude. Puvodne jsem koupilaruzovou s opici, ale ted mam zalusk na tuhle http://www.pinkie.cz/…-violet.html

• Citovat
  • Upravit
20.4.12 11:35

Jinak první jízda z Nunou vpohodě, ale na ty kolečka si budu muset zvyknout jak rachtají . No jo nafukovačky to nejsou. Jinak začal hned vrzaat, tak jsem musela promazat a už je to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 11:37

Ta je nádkerná :potlesk: Určitě na holčičku bych brala tuhle s mašličkou :) U nás pro kluka bude opice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka_99
20.4.12 11:52

tak jsem si prave objednala madlo. snad to nebudou vyhozene penize.

• Citovat
  • Upravit
20.4.12 12:06

Taky doufám, ale právě ta dečka od Pinkie tam bude hezky držet za ty poutka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
20.4.12 20:16

holky, tak jsem vyzkousela do nuny nasi podlozku pinkie s bocnicemi a vypada to pekne. Jeste jsem dneska zkousela fofrem jeden univerzalni slunecnik a vypada to, ze bude drzet. zitra ho vyzkousim poradne a napisu vam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4