Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolinka99
20.4.12 20:32

manzel je taky z nunaka nadseny, strasne sem chtela bugaboo, a kdyz jsem mu ho ukazala, tak byl na mrtvici. nuna se mu libila hned a kdyz nekam jdeme, tak me od ni vyhani.

• Citovat
  • Upravit
20.4.12 20:38

Mám teď taky 4 kočárek a syn bude mít 10 měsícu :D Muj manžel ovšem mé nadšení nesdílí a jen si tuká na čelo jesli jsem normální:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 20:40

Máme tady skoro všude nové chodníky s těch malých kostek a na tom to drncá moc na klasickém chodníku je to vpoho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.12 20:44

Já nakonec objednala i podložku Pinkie , ale bez bočnic :) pasuje tam pěkně? Netrčí třeba podložka ze sedátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.4.12 20:50

Já mám také 4 kočárek a malé je 8 měsíců :-) aktuálně mám 2 kočárky, sporťák a nunu na cesty. Ale už je to final, holt někdy trvá, než člověk dojde k tomu dokonalému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
20.4.12 20:51

ja jsem ji tam jeste nepridelala na pasy, jen jsem ji tam polozila, mozna je o kousek delsi, ale opravdu jsem ji tam zatim poradne nenandala. Ja s ni mela problem v nasem normalnim sportaku, protoze tam byla delsi zadova operka. jakou jsi objednala podlozku?

• Citovat
  • Upravit
lolinka99
20.4.12 20:53

ja mam teda zatim kocarky 2, nunu a casualplay S4. Oba si nemuzu vynachvalit, ale bugaboo mi neda spat :-D

• Citovat
  • Upravit
20.4.12 21:02

Teď už mám taky dva Buzz a Nuna , tak snad už mě žádný kočárek nebude pokoušet :D objednala jsem černou s opičkou ať mě to ladí k tašce :-) Nunu má v barvě Emerald, tak ta černá k tomu asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
21.4.12 07:47

Ta dečka od Pinkie vypadá dobře, tu si taky pořídím. A vložku mi ušije Libza, tak se mooc těším :*
Holky 4 kočáry, jo? Teda s tím by mě můj poslal do háje, nechtělo se mu pořizovat ani golfky, že prý sporťák stačí :cert: take jsem ráda, že mám vůbec Nunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 11:31
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
21.4.12 20:54

A quinny zapp xtra je jaký? Rozhodovala jsem se mezi ním a Nunou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.12 21:55

Taký jsem se rozhodovala mezi zapp xtra a nuna, ale jelikož mám teď Quinny Buzz tak jsem chtěla změnu a jak čtu Kačenkaaaa tak jsem myslím dobře udělala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
22.4.12 10:33

Tak to já jsem teda nakonec taky ráda :lol:
Včera jsme absolvovali první jízdu a super, skoro celou cestu jsem řídila jednou rukou a byla to naprostá pohoda a malý doonce i usnul. Jen jedna věc mi vadí, že jak jdu, tak kopu do té brzdy dole :think: ,..vy ne holky? nevím no, asi dělám moc douhé kroky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5662
22.4.12 11:09

@ZZuziK Kopu do ní když jdu rychle a dělám delší kroky a taky když mám madlo níž. Když ho mám úplně nahoře tak je to pohodička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.12 11:51

tak pritel taky obcas zavadi kopnutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie