Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAhoj nunačky
Psala jsem do jiné diskuze ale nikdo mi neodepsal, tak Vás jdu otravovat sem
Poradíte mi jestli si mám pořídit Nunu verzi 2011 nebo 2012?
Jak jsem tak četla, tak ty „novinky“ u 2012 nejsou zas tak ooobr tak nevím kterou verzi volit. Líbí se mi sand a Rapsberry. Jak jsem pochopila (snad správně
) tak u verzi 2011 jsou kolečka plastová a u 2012 gumová. Je to tak? Jde mi to, že samozřejmě většina chodníků v mém okolí je po zimě zavalena kamínkama a než to odklidí tak bude nejspíš další zima tady. Koukala jsem, že měl někdo problémy že se jí kamínky zavrtali do koleček…Je to tak u každé nuny? Děkuji
![]()
Ahoj, co se tyka toho okenka, tak to je tak strasne mrnavy, ze ani dite pres nej nevidim. Polohovani nozicek je fakt smichu, jen se vytvaruje rukou, ja mam holcicku malinkou, ale myslim,ze to ani jako polohovani slouzit nemuze! jedine co nevim, jestli verze 2011 ma pogumovanou tu podlozku u nozicek. Je fajn ze u 2012 ji muzes hezky otrit. Kolecka se daji za docelou dobrou cenu koupit nova, tak bych se toho nebala. Jinak mam barvu rapsberry a je fakt krasna.
@lolinka99 píše:
Ahoj, co se tyka toho okenka, tak to je tak strasne mrnavy, ze ani dite pres nej nevidim. Polohovani nozicek je fakt smichu, jen se vytvaruje rukou, ja mam holcicku malinkou, ale myslim,ze to ani jako polohovani slouzit nemuze! jedine co nevim, jestli verze 2011 ma pogumovanou tu podlozku u nozicek. Je fajn ze u 2012 ji muzes hezky otrit. Kolecka se daji za docelou dobrou cenu koupit nova, tak bych se toho nebala. Jinak mam barvu rapsberry a je fakt krasna.
2011 to pogumované nemá, ale ten materiál, ze kterého nuna je, tím hadrem otřeš taky, jen ne tak lehce, ale taky to půjde ![]()
@bodlasek píše:
@ZZuziK Kopu do ní když jdu rychle a dělám delší kroky a taky když mám madlo níž. Když ho mám úplně nahoře tak je to pohodička
No je pravda, že jsem šla rychle, dneska byla pohodová vycházka a bylo to ok, tak asi musím zpomalit
![]()
to okenko a to polohovani nozicek neni nic extra ale u tech nozicek to je gumove ze kdyz je to spinavetak to lehce setres a u 2011 to j latkove.doufam ze se nepletu
@lolinka99 píše:
@Kačenkaaaa píše:
Ahoj já mám verzi 2011 a to polohování nožek a mini okýnko ve stříšce mi neschází,a gumové kolečka má už i 2011.Já jsem si v domění obědnala 2012 ale přišla mi 2011 ale je super a fakt ty dvě veci mi vubec nechybi.
Děkuju holky, takže je jedno, která to bude verze
Už se těším až ji objednám ![]()
Holky, tak mi dneska přišlo madlo
, no neříkám, že je to špatná věc, ale jak jsem ho dala na kočár, tak se malý začal vztekat a vůbec ho tam nechce. A to Nunu úplně miluje a jezdil by v ní pořád i doma. Takže já, která se bála koupit Nunu, kvůli tomu, že nemá madlo, ho nakonec asi vůbec nepoužiju.
![]()
Já už jsem brala kolekci 2012 kvůli tomu, že se pak bude líp podle mě prodávat
Já se znám jak to mám s kočárkama tak už uvažuju dopředu
![]()
Jinak je to asi fakt jedno protože to okýnko je fakt na nic a polohování se mě hodí i takové jaké je
Malý spí přes den jenom v kočárku tak mu můžu aspoň trošku podložit nožičky ![]()
tak dneska mi dorazilo madlo, vypada fakt hezky, vubec jsem to necekala, odpoledne ho na nunu nainstaluju.
Taky mě dnes dorazilo a ještě jsem tam nezkoušela dát tak snad to bude vpoho ![]()
Nechala jsem si udělat jen obyč černé
Ty mašličky se mě líbí spíš pro holku, ale pro kluka jsem to nechtěla
@Kačenkaaaa píše:
Včera jsem viděla žlutou nunu a jak byla dole komplet od nožiček až po košík špínaváJsem ráda že mám nakonec černou
My máme bisque a špinavá teda není vůbec..asi záleží, jak se o ni kdo stará, ale ještě jsem ji ani nemusela čistit. Madlo holky nevím, mně dorazilo včera a zdá se mi celkem na nic.. ![]()