Nuna Pepp 2012

• Fotoalbum (162)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.4.12 13:15

Teď jsem zkusila dát madlo, ale je to hrozné :roll: vubec to nedrži ten zakulacený tvar . Tak tohle nebyl moc dobrý kup :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolinka99
24.4.12 17:59

mne to taky nedrzi, tak jsem ho tam nechala rovne, tim, ze jsou tam ty pentlicky, tak to vypada i odcela hezky.

• Citovat
  • Upravit
šter
25.4.12 16:23

Ahoj holky, přečetla jsem si všechny příspěvky a musím říct, že jste mě o Nuně přesvědčily a mám jí už objednanou :lol: . Ještě se chci zeptat… na mimibazaru jsem si chtěla koupit tu ledvinku… odpověděla jsem jsem na inzerát a teď nevím co mám dělat? :roll: Mám paní posleat peníze nebo čekat až se mi ozve? Nemám na mimibazaru totiž účet. Díky moc :)

• Citovat
  • Upravit
lolinka99
25.4.12 16:28

pockaj az se ti pani ozve na email, ktery jsi tam uvedla´, a posle ti instrukce k platbe. taky jsem to tak udelala.

• Citovat
  • Upravit
šter
25.4.12 16:31

Ty jsi rychlík :D , děkuju moc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
169
25.4.12 18:28
@šter píše:
Ahoj holky, přečetla jsem si všechny příspěvky a musím říct, že jste mě o Nuně přesvědčily a mám jí už objednanou :lol: . Ještě se chci zeptat… na mimibazaru jsem si chtěla koupit tu ledvinku… odpověděla jsem jsem na inzerát a teď nevím co mám dělat? :roll: Mám paní posleat peníze nebo čekat až se mi ozve? Nemám na mimibazaru totiž účet. Díky moc :)

jojo pockej pani by se ti mela ozvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
25.4.12 19:50

holky jsme tak přemýšlela.jestli se paní ozve štěr,když nemá účet.to znamená že není ani registrovaná.
jinak já mám doma taky to madlo a nějak mi nevadí že to nedrží ten půlkruh.hlavně že to splní svůj účel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
25.4.12 21:09

madlo

Ahojky,
zvažuju koupi Nuny a potřebovala bych se poradit - chtěla jsem se zeptat na to šité madlo, asi je měkké a ohebné ne? Takže se to dítko nemůže o to zapřít…když se chytí neopřené zády, tak to s ním stejně virgluje dopředu dozadu ne? Na co to tam tedy je? Jen aby nevypadlo při náklonu z chodníku na silnici nebo proč? 8o
Mám Chicco Multiway a hrozně se s ním nadřu a jednou rukou se vůbec nedá s dítětem tlačit…taky malej má už 13 kg, 15 měsíců a 88cm, jak dlouho mu Nuna vydrží?
Co v zimě? Sporták už jsem prodala, panč jsme letošní zimu zvládli už jen s golfkama, ovšem vyrovná se Nuna golfkám typu Chicca - 4 velká dvojkola ve sněhu? Ikdyž letos teda u nás v Praze napadlo asi jen 5cm :(
A poslední otázka, co ta opěrka pod nohy, nastupuje vám po ní některé dítě do kočáru? Neprotrhne se? Dole maj Chicca ten pás gumy a všem, co znám, se to nakonec utrhlo tím nastupováním. Malýho zatím dávám do kočáru sama, ale…
Manžel šílí, že zas novej kočár, už náš třetí, ale já se zamilovala :jazyk:
Jen bych nerada, aby mi pak nadával..zkoušela jsem si Nunu u kámošky, krásně se manipuluje, ovšem přišla mi taková plastová rozviklaná a nevím, jak obstojí v terénu, např. na trávě na zahradě…na chodníku paráda, to je jasný..boudička se clonou super, skládání bomba…to překlápění, to jste mne trochu vyděsily, to jako samo? nebo s ležícím dítětem???
8o 8o 8o

Díky moc za odpovědi… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
169
25.4.12 22:42
@Kianga píše:
Ahojky,
zvažuju koupi Nuny a potřebovala bych se poradit - chtěla jsem se zeptat na to šité madlo, asi je měkké a ohebné ne? Takže se to dítko nemůže o to zapřít…když se chytí neopřené zády, tak to s ním stejně virgluje dopředu dozadu ne? Na co to tam tedy je? Jen aby nevypadlo při náklonu z chodníku na silnici nebo proč? 8o
Mám Chicco Multiway a hrozně se s ním nadřu a jednou rukou se vůbec nedá s dítětem tlačit…taky malej má už 13 kg, 15 měsíců a 88cm, jak dlouho mu Nuna vydrží?
Co v zimě? Sporták už jsem prodala, panč jsme letošní zimu zvládli už jen s golfkama, ovšem vyrovná se Nuna golfkám typu Chicca - 4 velká dvojkola ve sněhu? Ikdyž letos teda u nás v Praze napadlo asi jen 5cm :(
A poslední otázka, co ta opěrka pod nohy, nastupuje vám po ní některé dítě do kočáru? Neprotrhne se? Dole maj Chicca ten pás gumy a všem, co znám, se to nakonec utrhlo tím nastupováním. Malýho zatím dávám do kočáru sama, ale…
Manžel šílí, že zas novej kočár, už náš třetí, ale já se zamilovala :jazyk:
Jen bych nerada, aby mi pak nadával..zkoušela jsem si Nunu u kámošky, krásně se manipuluje, ovšem přišla mi taková plastová rozviklaná a nevím, jak obstojí v terénu, např. na trávě na zahradě…na chodníku paráda, to je jasný..boudička se clonou super, skládání bomba…to překlápění, to jste mne trochu vyděsily, to jako samo? nebo s ležícím dítětem???
8o 8o 8oDíky moc za odpovědi… :kytka:

Ja mam nunu chvilku cca mesic a jsem nadsena.Dokonce jedna pani psala ze jela s nunou do terenu a super a snih trava vs ok.Co se tyce preklapeni tak toho jsem se bala a musim rici ze to tak neni.I kdyz dam maleho do uplneho lehu a mam tam jeste tasku pres madlo tak se neprrevrati samozrejme nesmite mit moccc tezkou tasku jinak za me nelituji a jsem spokojena.Jak pisete jednou rukou se krasne ovlada je lehoucky dobre se slozi i jednou rukou prostorny.Na ty nozicky je tam super material gumovej nic by se vam nemelo stat jak u toho chicca. Pritel je s kocarkem taky spokojeny a nemuzeme si ho vynachvalit.Jezdi jich spousta po Praze 4 ale.nejen po Praze.Urcite nebudete litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.4.12 22:45
@jandulka22 píše:
Ja mam nunu chvilku cca mesic a jsem nadsena.Dokonce jedna pani psala ze jela s nunou do terenu a super a snih trava vs ok.Co se tyce preklapeni tak toho jsem se bala a musim rici ze to tak neni.I kdyz dam maleho do uplneho lehu a mam tam jeste tasku pres madlo tak se neprrevrati samozrejme nesmite mit moccc tezkou tasku jinak za me nelituji a jsem spokojena.Jak pisete jednou rukou se krasne ovlada je lehoucky dobre se slozi i jednou rukou prostorny.Na ty nozicky je tam super material gumovej nic by se vam nemelo stat jak u toho chicca. Pritel je s kocarkem taky spokojeny a nemuzeme si ho vynachvalit.Jezdi jich spousta po Praze 4 ale.nejen po Praze.Urcite nebudete litovat.

ta operka na nohy je silna gumova a je to spojene s celym materialem co je na kocarku.neni to jako u chicca jen takovy popruh.takze se vam nic nemuze protrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.4.12 22:46
@tikule píše:
holky jsme tak přemýšlela.jestli se paní ozve štěr,když nemá účet.to znamená že není ani registrovaná.
jinak já mám doma taky to madlo a nějak mi nevadí že to nedrží ten půlkruh.hlavně že to splní svůj účel :pankac:

zalezi co ji napsala.Ale jestli nema ucet tak nemuze ani ji napsat ne??nebo to jde?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.4.12 10:11

Ahojky nunačky :mavam: Tak jsem včera byla obhlídnout Nunu a budu ji kupovat, takže se brzo zařadím mezi Vás :dance: Mám na Vás ale dotaz ohledně té vyklápěcí sluneční clona. Postačuje to na stínění pro dítě? Malá má něco přez 70cm, hlava ji končí zarovno zádové opěrky. V krámě mi to přišlo že by to mělo stačit :think: , ale chci se radši poradit jestli nemám dokoupit nějakou tu clonu jak se tam dá uchytit a je teda větší.
Jasné, že nejlepší by bylo až mi dorazí tak si to sama venku vyskoušet, ale ja budu tu Nunu kupovat na Slovensku a tam si pro ni pojedu a taky ji tam nějakou dobu budu používat a tu slonu bych zase koupila tady (mám už nějakou vyhlídnutou :D )a vzala bych ji sebou pak na SR.
Jo a ještě jeden dotaz, je ta clona také u verze 2011? Pořád nevím kterou barvu koupit…sand nebo rapsberry nebo snad bisque :think: :roll: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
27.4.12 12:42
@duppe píše:
Ahojky nunačky :mavam: Tak jsem včera byla obhlídnout Nunu a budu ji kupovat, takže se brzo zařadím mezi Vás :dance: Mám na Vás ale dotaz ohledně té vyklápěcí sluneční clona. Postačuje to na stínění pro dítě? Malá má něco přez 70cm, hlava ji končí zarovno zádové opěrky. V krámě mi to přišlo že by to mělo stačit :think: , ale chci se radši poradit jestli nemám dokoupit nějakou tu clonu jak se tam dá uchytit a je teda větší.
Jasné, že nejlepší by bylo až mi dorazí tak si to sama venku vyskoušet, ale ja budu tu Nunu kupovat na Slovensku a tam si pro ni pojedu a taky ji tam nějakou dobu budu používat a tu slonu bych zase koupila tady (mám už nějakou vyhlídnutou :D )a vzala bych ji sebou pak na SR.
Jo a ještě jeden dotaz, je ta clona také u verze 2011? Pořád nevím kterou barvu koupit…sand nebo rapsberry nebo snad bisque :think: :roll: Děkuji :kytka:

Pokud myslím tou clonou co ty ( takové to prodloužení boudičky zepředu, co se dá schovat ) tak nám to nestačilo, proto jsem si dokupovala ten origo slunečník. A já mám verzi 2011 a ta to má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
27.4.12 18:46
@Libza píše:
Pokud myslím tou clonou co ty ( takové to prodloužení boudičky zepředu, co se dá schovat ) tak nám to nestačilo, proto jsem si dokupovala ten origo slunečník. A já mám verzi 2011 a ta to má :palec:

Jo jo, přesně to mám na mysli… takže budu dokupovat clonu 8) . Dík za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
28.4.12 20:24

holky uz jste nektera vyprala ten potah original?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí