Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Medulka-Lucka smejdi ![]()
Ale dekuji za odpoved, aspon se tam nepozenu
Dříve to měli napsané přímo na stránkách, teď tam vidím jen dárek k nákupu nad 5tis. (5ks látkových potištěných plen)… A dříve měli info o dárku i na www.odmaminky.cz a teď tam také nic nevidím.
@Vemas jj taky si to myslim… nabidku maji srovnatelnou s jinymi obchody (naopak bych rekla jsou cenove drazsi) a jeste to lakadlo co bylo zrusili… rekla bych jejich chyba…
@Medulka-Lucka ja tam taky chtela jet hlavne kvuli tomu darku. Vim, ze davali ohrivacky na lahve a tak. Ale takhle na to prdim a nakoupim si to jinde
Nicméně k objednávce ano, to byl důvod, proč jsem kočárek koupila u nich. Dostala jsem sterilizátor do MW a plyšovýho medvěda.
Myslím, že to zrušili kvůli vyčůránkům, co sbírali dárky za registraci.
Já dostala minulý rok koš na pleny. A to ještě dával i Špuntík, který letos už asi taky nedává nic…
Tak tak, bývalí manželé si konkurují, z mojí zkušenosti jednoznačně malvík, sice jsme tam byli jen jednou, a to vybírat golfky cybex, ale v porovnání se špuntíkem naprosto odlišný, míněno mnohem lepší, přístup prodavaček. koupili jsme je tam a ještě nějaký drobnosti k tomu. je to na konci prahy, resp. za. ale tehdy jsme stejně jinde tyhle golfky nesehnali. nevím jak teď, ale měli dost široký sortiment, určitě se to nezměnilo.
Za mě tedy Malvík už nikdy - s takovou neseriózností jsem se dlouho nesetkala! Měli jsme u nich objednaný sporťák na dovolenou - měsíc mi tvrdili, že to určitě stihnou a 3 dny před odjezdem se tedy ani nenamáhali ozvat, to jsem si musela vytelefonovat sama, a oznámit mi, že kočár nebude. Nakonec jsem ho sehnala přes net ještě levněji, prakticky ze dne na den a s Malvíkem jsem dočista skoncovala ![]()
Mně dali před pár lety rychlozavinovačku a dost jsme jí využili. Ted už jsem tam aspon rok nebyla, syn už odrostl, tak nic nepotřebujeme.
Též s nima nemám dobrou zkušenost. Spoustu věcí nemají skladem (myslím tím, když objednáváte přes net) a zjistíte to až po objednání. Pak furt chodí jen emaily „objednáno u dodavatele“ a trvá to a trvá…
Takže když už tam něco koupím, tak opravdu jen to, co se tam vyplatí (přijdou mi celkem drazí)
Ja dostala loni ten sterilizator a plysovyho medveda. Delala jsem tam prvni veliky nakup pres net. Kocar jsme naopak koupili ve Spuntiku… Ted to delame tak, ze zkoukneme na zivo v Malviku nebo jinde a pak pres net koupime v Detskem raji - je to tam nejlevnejsi. Konkretne krosnu a vcera autosedacku. Oboji super cena plus darky ![]()
Na FB stránce BabyElement píší: https://www.facebook.com/photo.php?… ale až k nákupu kočárku