Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte,
hledám nějaký obchoďák, kde by mi pohlídali na hodinku až dvě téměř dvou a půl leté dítě. Věčně nemám hlídání a potřebovala bych si vyzkoušel nějaké oblečení, jenže s malou se to prostě nedá, věčně mi někam utíká a bere věci z regálů a udržet ji v kabince, to je taky nadlidský úkol. ![]()
Má někdo zkušenosti s obchoďákem, kde by ji pohlídali? Něco jsem hledala, ale většinou se to tváří jako klasický koutek, kde s ní musím být nebo neuvádějí minimální věk pro hlídání. Děkuji moc ![]()
@BarunkaX oc Stromovka Praha 7, Panda play ![]()
Edit tak beru zpět, tam až od 3 let ![]()
@j.a.n.i1 děkuji, ale tam je podmínkou minimální útrata 2000 a to nevím, jestli by se mi povedlo ![]()
Co si vybavuji z doby, kdy byly děti malé, tak minimální věk pro ponechání na hlídání byl 3 roky. Ale možná se to už trošku upravilo. Jinak kromě výše uvedených mají koutek s hlídáním i na Metropoli Zličín a OC Nový Smíchov.
@BarunkaX píše: Více
Tak na cernaku je o globus, pokud by fo toho spadal, tak trvanlivé potraviny…
@nozu píše: Více
Taky mám zkušenost že hlídání až od 3 let. Jinak pro upřesnění, v OC Nový Smíchov žádný hlídaný koutek není.
@Veronika9870 fakt? Oni už ho na Smíchově zrušili? Tak to se omlouvám za mylnou informaci.