Období ovulace - společné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
28.7.18 11:02

Zdravim Vas…moje prvni diskuze, do ktere vstupuji :) Ovulaci jsem mela vcera, ale snazime se tento mesic hodne intenzivne, tak uvidim, jestli to bude mit vliv. Doufam, ze budu mit x jasnych priznaku tehotenstvi a zase nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.7.18 12:09

@Team Tak ať to klapne. Akorát to bohužel na tom načasování úplně nezávisí. My máme každý měsíc ukázkové a stejně nic. Myslím, že selhávají ty kroky potom.
Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.18 12:33

Diky,4 mesice.Mam uz sedmileteho syna a ten byl hned.Mela jsem 6 let telisko,tak jsem si myslela,ze to taky bude hned a ono ne…ale snazime se chvilku,takze z toho jeste nejsem spatna,proste si jen musime pockat…ale co vis,tenhle mesic to muze vyjit mne i tobe:oops: Jake myslis kroky po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.7.18 13:06

@Team Já mám skoro osmiletou a čtyřletou holčičku a chceme ještě třetí. První otěhotnění bylo taky celkem v pohodě, ale druhá se nám nedařila skoro dva roky a nakonec museli pomoci doktoři, takže se teď celkem bojím, že to zase nepůjde. Ale všechna vyšetření jsme měli v pořádku, důvod nikdo nenašel.
Bylo by to super, kdyby to teď vyšlo. Jarní mimčo ještě nemám a hrozně bych si ho přála.
Myslela jsem, že správné načasování je jen první krok z mnoha. A nejvíce záseků je v tom dalším vývoji oplodněného vajíčka, jeho uhnízdění a udržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.18 13:14

Ja jsem si taky myslela,ze skoncime u jednoho a ted uz je vse jinak :) Musi to preci jit,proc by ne,proste to klapne :oops: Jak vsichni pisi o gynexu,tak jsem si ho samozrejme musela taky koupit,tak kapu prvni mesic…uvidime :) A ty testujes pred terminem MS nebo to vydrzis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.7.18 13:25

@Team Gynex jsem tento cyklus taky nasadila, tak uvidíme. Já s ním mám tedy dobré zkušenosti. U první jsme se snažili 4 měsíce a nic, tak jsem pátý měsíc koupila Gynex a hned jsem byla těhotná. Takže mi zbyla skoro celá lahvička. Pak se snažila švagrová asi půl roku a nic, tak jsem jí Gynex věnovala a další měsíc to taky klaplo. Jenže pak jsem ho zkoušela i u druhé a to už nezabralo. Vydržela jsem to asi dva měsíce, pak jsem to vzdala. A teď už třetího jsem ho taky zkusila někdy na jaře a taky nic. Tak jsem si dala pauzu a teď ho zase zkouším. Tak uvidíme.
Většinou testuji brzy, ale tento měsíc chci zkusit vydržet na jistotu, ideálně ten 11-12dpo (13dpo mi chodí menstruace). Už se mi totiž stalo, že jsem lovila ducha, i trochu zesílil a pak zase zeslábl, takže nechci spěchat. Ale na druhou stranu mám raději, když vím, na čem jsem, než dorazí menstruace, než si dávat falešné naděje a pak pořád běhat na wc a děsit, že už…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.7.18 15:03

Me to testovani v podstate i bavi,ale taky vydrzim tak nejak jako ty…kdyz jsem byla prvne tehotna,tak me opravdu hodne bolelo bricho veprostred podbrisku,tak si rikam,ze bych to podle toho mohla poznat zas,ale co tak ctu,tak je kazde tehotenstvi jine…no nechame se prekvapit,jestli gynex zafunguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
28.7.18 15:22

@Team Je to pokaždé jiné. Já tedy pokaždé v těhotenství testovala na jasnou čárku 14dpo, ducha jsem nelovila nikdy. To jen, když jsem těhotná nebyla.
Poprvé jsem měřila bazální teplotu. Nic mi nebylo, jen 9dpo jsme byli na plese a já byla děsně unavená, vůbec mě to nebavilo a měla jsem hroznou chuť na klobásu, kterou normálně vůbec nejím. Potom 14dpo jsem měla ukázkový pokles teploty a celý den čekala menstruaci. Měla jsem i křeče, pořád lítala na WC. Ale nic. Tak jsem jí čekala v noci. A ráno zase teplotní vzestup a nafoukla se mi prsa. Testovat jsem šla už najisto.
Podruhé jsem byla po ivf, takže ovlivněno hormony, ale nebylo mi zase nic. Jen asi 12dpo se mi udělalo slabost, zatočila se mi hlava. Čekala jsem na nateklá prsa, ale marně, to přišlo až po porodu. Křeče jsem taky neměla, vůbec nic. Jen pálení žáhy a to jsem zase neměla prve. Testovala jsem taky 14dpo večer, kdy jsem už nevydržela. Menstruaci držely hormony, takže takto bych to nepoznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
29.7.18 09:09

Dobrý den,

připomínám možnost založení skupiny, kde si můžete povídat soukromě.

Každá skupina si sama zvolí moderátora, který bude schvalovat nové členy ;)

Pěknou neděli :kytka:
adminka Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.7.18 11:00

Diky za upozorneni ;) ale jelikoz jsem na otevrenych diskuzich zjistila spoustu informaci, tak mi nevadi, kdyz me nekdo bude cist, treba se taky nekdo najde @geileenka jak mas ty zkusenosti z gynexem, neboli te vic podbrisek, me bolel uz pred ovulaci, ted me boli stale, tak nevim, jestli to nemuze byt z nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
29.7.18 11:43

@Team Hele tento cyklus právě vůbec. Přitom ty minulé bylo různé pobolívání úplně běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
29.7.18 12:50

Jinak otevřená diskuze mi taky nevadí, zas takové intimnosti tu neřešíme.
A já jsem včera zkusila nasadit utrogestan. Mám tu ještě nějaké přebytky ze snažení o druhou. Když to nepomůže, tak to určitě alespoň neuškodí, tak není co ztratit.
Plánujete testovat před ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
29.7.18 18:41

Nejspis jo,ale pojedem mimo civilizaci,takze poinformuju,az se dostanu k signalu :) Treba si pak prectu tvou radostnou zpravu a ty mou :) ja proste verim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
29.7.18 21:18

Holky já sem taky na dovoleny,trochu mimo civilizaci..prostě tu testy nemám a kupovat nebudu..takže já buď ve čtvrtek dostanu ms,nebo počkám až do soboty,neděle,kdy se vrátíme domu…chi..tak uvidíme. Držím palce všem!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.7.18 08:56

@Krikulka budu drzet palec a tesit se na info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí