Období ovulace - společné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
9.8.18 10:53

Tak u me MS dorazila o den driv,takze zaciname nanovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.8.18 10:54

@Team škoda, ale držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.8.18 11:14

@Team I já. Špinění se už dnes slušně rozjelo.
@Nikolina14 Co ty? Je to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.8.18 11:17

@geileenka ahoooj, to je škoda :((( no hele, koukej, ale jsem před ms, takže to ještě asi muze s ní odejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.8.18 11:23

@Nikolina14 dekuju,i ja vam vsem… @geileenka, tak bohuzel pokracujeme ve snazeni…na me asi ceka mimco v jinem znameni zverokruhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.8.18 11:42

@Team Tak ono je to asi i lepší. Mám doma štíra a lva a ještě k nim berana? :mrgreen: :lol: Potřebuji nějaké klidné nekonfliktní znamení, takové za odměnu.
@Nikolina14 Tak to vypadá moc dobře. Mysli pozitivně, proč by to mělo odejít. Tak tfuj, tfuj, ať se drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
9.8.18 11:42

@geileenka děkuju :) nevím,někde jsem to zase četla :pocitac: :pocitac: :D jsi moc hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.8.18 15:15

@Nikolina14 to je paráda, gratuluju, ať druhá čárka nadále pěkně sílí! :-)
@geileenka jakpak to vypadá dneska? … Já jedu další měsíc, začala jsem špinit už v úterý, to jsem byla teprve 9/10 DPO, MS v plné síle by měla dorazit zítra. Tedy ale nevím, co má znamenat takhle brzo to špinění 8o , docela mě to zneklidnilo. V první půlce cyklu jsem pila kontryhelový čaj, tak si říkám, jestli to není z toho :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.8.18 15:36

@geileenka ja mam doma kluka racka a to je zlato…jako prte ne,ale od 3 let je bezkonkurencni…tak to mas doma opravdu narocne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.18 18:53

Blíží se OVU?

Ahoj holky,zkouším OVU testy teprve chvilinku. Chtěla bych se zeptat,za jak dlouho může dorazit OVU při takovem výsledku OVU testu,viz. foto. Nevím jak teď funguje moje tělo po vysazení HA,brala jsem ji 12 let,tak se chci zeptat zkušenějších. Děkuji Anavil :kytka:

• Citovat
  • Upravit
917
10.8.18 14:11

Byla už ovulace?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li se tu najde nějaká dobrá duše která by mi řekla jestli už byla ovulace a kdy? Měřit jsem začla pozdě tak nevím jestli jde něco s toho vyčíst.Mockrat děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí