Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Team I já. Špinění se už dnes slušně rozjelo.
@Nikolina14 Co ty? Je to tam?
@geileenka ahoooj, to je škoda
no hele, koukej, ale jsem před ms, takže to ještě asi muze s ní odejít
@Nikolina14 dekuju,i ja vam vsem… @geileenka, tak bohuzel pokracujeme ve snazeni…na me asi ceka mimco v jinem znameni zverokruhu ![]()
@Team Tak ono je to asi i lepší. Mám doma štíra a lva a ještě k nim berana?
Potřebuji nějaké klidné nekonfliktní znamení, takové za odměnu.
@Nikolina14 Tak to vypadá moc dobře. Mysli pozitivně, proč by to mělo odejít. Tak tfuj, tfuj, ať se drží.
@geileenka děkuju
nevím,někde jsem to zase četla
jsi moc hodna ![]()
@Nikolina14 to je paráda, gratuluju, ať druhá čárka nadále pěkně sílí! ![]()
@geileenka jakpak to vypadá dneska? … Já jedu další měsíc, začala jsem špinit už v úterý, to jsem byla teprve 9/10 DPO, MS v plné síle by měla dorazit zítra. Tedy ale nevím, co má znamenat takhle brzo to špinění
, docela mě to zneklidnilo. V první půlce cyklu jsem pila kontryhelový čaj, tak si říkám, jestli to není z toho
![]()
@geileenka ja mam doma kluka racka a to je zlato…jako prte ne,ale od 3 let je bezkonkurencni…tak to mas doma opravdu narocne ![]()
Ahoj holky,zkouším OVU testy teprve chvilinku. Chtěla bych se zeptat,za jak dlouho může dorazit OVU při takovem výsledku OVU testu,viz. foto. Nevím jak teď funguje moje tělo po vysazení HA,brala jsem ji 12 let,tak se chci zeptat zkušenějších. Děkuji Anavil ![]()
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda-li se tu najde nějaká dobrá duše která by mi řekla jestli už byla ovulace a kdy? Měřit jsem začla pozdě tak nevím jestli jde něco s toho vyčíst.Mockrat děkuji ????