Období ovulace - společné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
2.8.18 21:06

díky za vřelé přivítání :mavam: a kdypak se chystáš testovat? :) já bych chtěla počkat až do termínu MS (příští pátek 10. 8.), ale v reálu myslím, že testnu už někdy začátkem příštího týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.8.18 22:06

@ranitomeya Taky to vidím na začátek příštího týdne. Původní plán je pondělí, to budu 11dpo a to už by mělo být jasno. Jenže v neděli máme oslavu, tak přemýšlím, jestli nezkusit, abych věděla, jak mohu s vínem. Ono by to už snad případně mělo být vidět. Navíc jsem si sama nasadila utrogestan a jsem po něm děsně unavená, tak bych ho případně rovnou vysadila, kdyby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
3.8.18 05:51

@geileenka jj,je to oddychovka :D u me stale nic,tak jsem si toho tento mesic asi malo vsugerovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
3.8.18 07:28

@Team No, u mě to taky tak horké nebude. Z křečí se včera vyklubal nejspíš průjem a ještě mě začalo pálit čůrání. Takže to bude nejspíš k tomu. To mám z toho koupání a mokrých plavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.8.18 08:37

@geileenka No abych řekla pravdu, už to moc nedávám. Je to jak na houpačce, některé měsíce docela v pohodě jindy hrůza a při zjištění, že už jsem to zase dostala, bych se nejraději rozjela někde proti zdi :zed: Jinak jsem testovala snad tak jednou za tu dobu, když jsem si chtěla ověřit, jestli mám pít nebo ne, jak píšeš ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
3.8.18 08:41

@geileenka na Tvém místě bych v tomto případě zkusila testnout už v neděli, 10 DC by se přece jen už mohlo něco rýsovat :) … já mám s letními večírky taky dost dilema, vínko mám moc ráda, ale zas pak kdyby se objevily // a já si dala víc jak dvě skleničky, tak bych se pak asi zpytovala, jestli jsem tím mimču neublížila :zed: většinou to teď dělám tak, že místo čistého vína piju slabý vinný střik, tak se mi celkem daří alespoň omezit to množství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
3.8.18 08:49

@veravera8 Ano, naprosto chápu. Já jsem tyhle stavy měla u toho druhého. Ta cesta byla hrozně dlouhá, měli jsme za sebou inseminace i ivf a nic nevycházelo. A já už byla fakt zoufalá, negativní testy jsem obrečela, fakt mě to psychicky semlelo. Když pak byly // tak jsem řvala jak malá a vůbec to nešlo zastavit.
Nejhorší je, že se do toho stavu začínám pomalu dostávat i teď. Hrozně se bojím, že to zase nepůjde a budeme ten kolotoč muset podstupovat znovu. A to už fakt nechci zažít. Jenže měsíce běží a nic se neděje. Zatím tomu dávám čas do podzimu, pak jdu na prevenci, tak uvidím.
@ranitomeya Asi jo, mám pocit, že stejně déle čekat nevydržím. Ráda vím výsledek co nejdříve, nevydržím čekat na menstruaci, pořád se kontrolovat…
Já tedy nějak extra moc nepiju. I normálně bych vypila ty dvě skleničky maximálně. Záleží tedy na vínu, po některých mě totiž pálí žáha, tak moc nemohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.8.18 09:21

@geileenka Už se snažím se ani nepozorovat, i když to tak úplně nejde. Tolikrát jsem už měla milion těhotenských příznaků :lol: Tentokrát nic, prsa nebolí jako obvykle, žádné špinění jako v jiných měsících. Ms mám mít za 4 dny. Ale zdá se, že už mě začíná pobolívat trochu podbřišek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
3.8.18 17:51

@veravera8 Ahoj!! :mavam: Taky jsem na první otěhotnění čekala rok a půl..někdy dobrý,někdy špatný,zvlášť špatně jsem nesla,že všechny kamarádky kolem postupně tehotnely…většinou jen řekli,tak jo,už chci dítě a další měsíc se zadařilo,připadala sem si ,že všechny postupně ztrácím ..dokonce i manžel byl pak už každý měsíc spatny..sice se řekne ať se na to nemyslí,a že jak to má být tak to bude …ale :nevim: někdy se hlavě neporučí. Pevně věřím,že podruhé už to tak mít nebudu (jednak,že to bude rychlejší,a jednak,že to budu brát s nadhledem,že už jedno dítko mám,ale kdo ví…) Držím Ti moc palce.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
4.8.18 09:03

@Krikulka dekuji za povzbuzeni! :srdce: ano,kamaradky mi taky vsechny tehotni a rodi… Presne jak rikas. A roky taky pribyvaji :? Kez uz by to konecne vyslo a neprislo uz dalsi zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.8.18 17:48

@veravera8 chápu no..ještě sem měla jednu kolegyni co otěhotněla rovnou..a po mém roku snažení kdykoli mě viděla,tak se zmohla jen na „furt nic?? Vám to nějak trvá,ne? Se musíte pořádně snažit,víš…“ Nemohla sem ji ani z dálky vidět ..pak ji to přešlo,a když sem pak přenášela tak to bylo zas „furt nic??!! Tomu musíte ruzne pomoct,to víš…“ Děsná .. :zed: tohle tomu fakt nepomůže,ale pomohlo mi vědět,že v tom nejsem zdaleka sama… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.8.18 17:50

Jinak já tento měsíc nic…ale aspoň to vypadá,že se mi cyklus zase srovnal.. ;) držím palce vám,ještě cekatelkam ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
4.8.18 18:22

@Krikulka To je škoda… tak ať to vyjde příště.
A kolegyni bych asi vzala klackem po hlavě, aby se jí rozsvítilo. Ale taky jsem to zažila. Jenže ten, kdo nezažil, těžko pochopí. Ony to třeba ani nemyslí zle, třeba je to jen, aby řeč nestála. Proto já o snažení moc nemluvím. Tuhle chybu jsem udělala při druhém a pak přesně tohle každou chvilku poslouchala. O snažení o třetí tedy mlčím nebo při dotazech mlžím, že jako ještě nevíme… ono naštěstí u toho třetího to zas tolik nikdo moc neřeší.
Jo a holky, je blbost, že je to v hlavě a je potřeba na to přestat myslet. Jednak to nejde, hlavě prostě poručit nejde a to, že to někomu zrovna takto vyšlo, byla spíše náhoda.
No a já zítra ráno zkusím test, ať už mám jasno. Ale taky myslím, že bude klasicky negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.8.18 10:09

@Krikulka no ty vole, tyhle kecy jsou nejlepsi, fakt! :zed: lidi,kteri tohle nezazazili nemuzou pochopit jak nektera slova muzou druhe bolet. Ja uz na to ani nereaguju, vetsinou na otazky typu „kdy uz budete mit miminko?“ nebo „vy nechcete dite?“ odpovim neco jako hmm nebo nevim nebo proste pokrcim rameny… Nemam na to silu.

@geileenka tak co,uz mas jasno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
6.8.18 09:47

@geileenka ahoj,4 dny do ms,test negativni,samozrejme jsem nevydrzela jako vzdy.Tento mesic bez jakehokoliv priznaku,tak treba ten pristi…vim ze by se jeste nemuselo nic ukazat,ale s malym me v tuhle dobu uz strasne bolelo v krizi a co ty,testovala si?Jsem chvilku na signalu,pak se zase vracim mimo civilizaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí