Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krikulka Tak to budeš asi jedna z prvních tady. Tak doufám, že tu rozjedeš pěknou // vlnu.
@Team Taky se snažím věřit…
Holky, jak zvládáte ta vedra? Já jsem tedy ráda, že je konečně to pravé léto, ale dneska jsem se potřebovala trochu pustit do úklidu, protože jsme skoro pořád venku a domácnost stojí, a to se nedá.
Jinak od večera mě popichuje v podbřišku, tak tiše doufám, že by to mohlo být k nidaci.
Ahoj holky, prosím o radu, od 15.7-20.7. jsem měla ms, dnes mě bolí uzlina v podpaží, která bolí, co si tak pamatuji vždy před ms, nechala jsem si ji i vyšetřit a je neškodná, jen se vždy objeví v souvislosti s menstruací a také mě pobolívá podbřišek a včera jsem měla na toaletním papíru kapičku krve. Sex byl po ms tak každý druhý den, je možné, že teď mám ovulaci? Děkuji velice ![]()
No mne se nedeje vubec nic,takze nevim nevim
ale je brzo,tak dokud nebude MS,tak nema cenu to videt cerne,zatim doufam…v tomhle vedru neuklizim,koupaliste s malym je to prave ![]()
@Team Já jsem nakonec úklid taky nechala až na teď, kdy už je to celkem snesitelné. Akorát jsem tedy potřebovala trochu zpracovat broskve, tak jsem přes den pekla, to taky stálo za to. Ale odbíhala jsem k bazénu, tak to šlo. My ani na to koupaliště nechodíme, já moc nemusím ty davy tam. Pohodička na zahradě to jistí.
Mě právě dneska píchalo celkem dost. Přes den pak už dobré, ale teď večer mě při zalévání zahrady chytla taková bodavá bolest, co vystřelovala od třísla přes podbřišek až do pánve a stydké kosti. Trvalo to asi půl hodiny a pak to přešlo. Ale skoro jsem nemohla chodit. Ale to mohlo být naprosto cokoliv, takže ještě nedělám závěry ani tak, ani tak.
Kdy jedete na tu dovču?
No presne takovouhle bolest jsem mela s malym,takze to u tebe vypada nadejne,alespon neco se deje
v patek,takze testovat nekde v lese asi nebudu,no uvidim,znam se ![]()
@Team Jako doufám, že se něco děje, ale víš jak. Bojím se doufat, i když tento cyklus se snažím myslet co nejvíce pozitivně. Ta bolest mohla být naprosto cokoliv a vůbec to nemuselo souviset.
Tak si dovču užijte. Jestli vydržíš, tak jsi fakt dobrá. A kam jedete?
Dekuju…
jedeme stanovat na louku,kde je hned vedle potok a je to vše v lese…budeme tam pres tyden,nevim jak to zvladnu
myslim,že na to ted nebudu tak myslet,tezko rict
jen co bude nekde signal,tak sem mrknu,jak jsi na tom,jestli byl cervenec plodny mesic ![]()
Ahoj všem!
Ráda bych se přidala do Vaší skupinky. Snažíme se už cca rok a půl o první. Ovu neměřím, ale dle bolesti byla asi 23. nebo 24.
@veravera8 ahoj,i tobe drzim palec…teba zrovna tentokrat to vyslo ![]()
@Team Tak to zní jako super oddychovka. Já jsem takhle stanovat nikdy nebyla. Letos jsme si tedy sjeli Vltavu, ještě než vyschla a to byla paráda. Tak si to tam hlavně hezky užijte a doufám, že po návratu se tu sejdeme se super zprávami.
@veravera8 Tak to jsme na tom plus mínus podobně, já ji měla 26. ráno. Budeš testovat? Rok a půl už je docela síla, jak to zvládáš? My se snažíme o třetí, zatím tedy asi 10 měsíců, ale o druhé jsme se snažili skoro dva roky, takže chápu. Už teď začínám zase vyšilovat.
Dneska tedy křeče pokračují, teď je to docela mazec a zase to vystřeluje do pravého třísla. Tak jsem zvědavá, co z toho bude nebo nebude. Pořád se snažím doufat.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
jsem dnes teprve 4 nebo 5 DPO (pokud jsem správně odečetla ovu testy, dělala jsem je po 24 h, čárky se nejvíc blížily v sobotu ráno), to čekání je fakt nekonečný ![]()