Obézní žena v letadle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
18.3.18 19:25

Hele opravdu to řeš dopředu. Neplatí, že můžeš překypovat vedle na syna. Musíš mít u sedadla sundané ty boční opěrky na ruce, tudíž se mezi ně musíš vejít. Při stsrtu a přistávání, jinak je to fuk. Pás neřeš, mají prodlužovací díl, ale to nebude tvůj případ, to je pro opravdu velké lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.18 19:25
@entropy píše:
Bych se tak nebála, dnes je řada cestujících nadrozměr a letecké společnosti s tím počítají. Už víš, s jakou společností poletíš?

vůbec ne, ale určitě přes nějakou známou cestovku typu Invia atd. takže snad i oni budou něco vědět a poradí mi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2663
18.3.18 19:31
@Anonymní píše:
vůbec ne, ale určitě přes nějakou známou cestovku typu Invia atd. takže snad i oni budou něco vědět a poradí mi :kytka:

Určitě ano, řeš to s cestovkou, poradí. A neboj se toho tolik, oni si to zařídí - když už letíš na dovolenou od cestovky, tak přeci platíš i za to, že se postarají o Tvé potřeby a přání. Užij si dovču a nestresuj se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21574
18.3.18 19:43
@EmmaAnna píše:
Jídlo a pití v letadle drahé fakt není, ale pití snad dostanete a jídlo se musí předem objednat. Jinak ti dají na krátkém letu tak max. nějakou bagetu enbo spíš chipsy.

no já nevím, ale instantní kafe za 90 Kč a nebo 30 ml džusu za 60 Kč mi drahé teda přijde…

zabalte si svačinu s sebou a pití si kukpte v automatu za odbavením. se sedadlem také neporadím, mám spíš opačný problém s váhou ;-) možná si zkkus zavolat přímo na aerolinky a vyptat se přímo tam. Občas se dá přikoupit sedadlo navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.3.18 19:50

Těch pár hodin bez jídla se snad dá v letadle přežít. Pak nemají být lidé tlustí, když pořád do sebe něco cpou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.3.18 19:50
@Anonymní píše:
@Hannah345 no druhou sedačku nechci, budu sedět vedle syna, takže můžu překypovat do jeho sedačky, spíše se bojím co pás atd. :( a na záchodě myslíš jako v letadle?? no my pijeme všichni jen vodu

Pás si budeš muset říct o prodlužovací. Záleží, kolik máš přes boky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
18.3.18 19:53

Co se týká sedačky, tak to bude problém-pokud letíš s nízkonákladovkou, tak většina seating nedělá-takže smůla, můžeš se pokusit domluvit na odbavení (i v zájmu ostatních spolucestujících), alespoň na sedadle do uličky, tak, aby si neobtěžovala svými kily cizí lidi. Jídlo pokud chceš si můžeš vzít vlastní a sníst si to, pití až projitím gatem-automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
18.3.18 19:55
@Burj Chalifa píše:
Těch pár hodin bez jídla se snad dá v letadle přežít. Pak nemají být lidé tlustí, když pořád do sebe něco cpou.

Ona psala žen kvůli synovi jídlo a pití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.18 19:55

Mám velikost 48/50, v pase 100 cm a pás jsem zapla na kraj, do sedačky jsem se vešla - ale nebylo mi to příjemné. Tahle zkušenost mě hoodne probrala k tomu se sebou něco dělat. Bez jídla do Řecka no problem, pro dceru jsem za kontrolou koupila v automatu lahev vody. Anonym, stydím se.

• Citovat
  • Upravit
9025
18.3.18 20:10
@Anonymní píše:
@Hannah345 no druhou sedačku nechci, budu sedět vedle syna, takže můžu překypovat do jeho sedačky, spíše se bojím co pás atd. :( a na záchodě myslíš jako v letadle?? no my pijeme všichni jen vodu

Jo v letadle na záchodě u Travel Servis jsou malé dveře a fakt malý záchod. Já měřím 180 cm vel. Mám 42, nejsem při těle jen taková velká. A tam se vždy bacim do hlavy s ještě mám pocit, že se tam blbě vvejdu. A zažila jsem při letu do Varny paní při těle, co se skrz dveře vyloženě pasirovala. Na sedačce strach neměj pás je velikej a můžeš si říct o prodlužovací. Opěrky musí být dole jen při vzletu a přistání, letušky to kontrolují. Pak si to zvedneš nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.3.18 20:50

@nozu tolik? To se mi nezda. Bud to platim v eurech a neprepocitavam nebo to bylo levnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21574
18.3.18 20:58

@EmmaAnna no, v eurech to tak dramaticky nevypadá, dokud to člověk nepřepočte. A zrovna jsem na ceník občerstvení v letadle koukala před měsícem, když jsem letěla služebně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.3.18 21:05

Letěli jsme na Rhodos asi dvě hodiny. To se dá zvládnout bez jídla i záchodu.

• Citovat
  • Upravit
13955
18.3.18 21:08

Do Recka litaj klasicky ja tomu rikam autobusy. Minimum mista - silim a to jsem bezny postavy. Vedle me sedel hodne svalnatej chlap tak 130 kg a meli jsme co delat. Musel mit ruce hodne u tela a stejne se me furt dotykal :D Ale jako uprimne? Me je to fuk kdo vedle me je, hlavne at nesmrdi, nevyluzuje otravny zvuky a jsem ochotna letet i na pulce zadku :palec: to date je zo kratky let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.3.18 21:21
@Šarlota4 píše:
Do Recka litaj klasicky ja tomu rikam autobusy. Minimum mista - silim a to jsem bezny postavy. Vedle me sedel hodne svalnatej chlap tak 130 kg a meli jsme co delat. Musel mit ruce hodne u tela a stejne se me furt dotykal :D Ale jako uprimne? Me je to fuk kdo vedle me je, hlavne at nesmrdi, nevyluzuje otravny zvuky a jsem ochotna letet i na pulce zadku :palec: to date je zo kratky let.

letušky těm charterům neříkají autobusy nýbrž dobytčáky ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová