Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka Letadlo neuklízí letušky, to dělají nějaké síly vždycky rychle po přistání.
@lucenka píše:
tak ono kolikrát za to člověk nemůže, že to popadá na zem. A opravdu za letu odmítám lézt po zemi a sbírat to, co popadá. Kdyby letušky průběžně chodily po letadle s bíraly odpadky, tak by si pak ušetřily práci s úklidem.
pravidelně prochází uličkou a sbírají kelímky atd.To jen prasata nedočkavě hází věci na zem.Inu, dobytčák.
@Burj Chalifa píše:
pravidelně prochází uličkou a sbírají kelímky atd.To jen prasata nedočkavě hází věci na zem.Inu, dobytčák.
No jestli ti přijde cca 1× za 3 hodiny pravidelné a dostatečné, tak nejsi moc náročný cestující. Mně to přijde málo. Navíc když člověk dostane jídlo, tak tam je milion sáčků, víček a není prostor, kam je odložit. Takže holt někdy spadnout. A jak už jsem psala, nehodlám se a ani to nejde, když máš na stolečku jídlo, plazit po zemi a hledat, co mi spadlo.
tak ono kolikrát za to člověk nemůže, že to popadá na zem. A opravdu za letu odmítám lézt po zemi a sbírat to, co popadá. Kdyby letušky průběžně chodily po letadle s bíraly odpadky, tak by si pak ušetřily práci s úklidem.