Obézní žena v letadle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
20.3.18 06:12
@Burj Chalifa píše:
které cestující prasata hází pod sebe na zem.

tak ono kolikrát za to člověk nemůže, že to popadá na zem. A opravdu za letu odmítám lézt po zemi a sbírat to, co popadá. Kdyby letušky průběžně chodily po letadle s bíraly odpadky, tak by si pak ušetřily práci s úklidem.

• Citovat
  • Upravit
9243
20.3.18 07:38

@lucenka Letadlo neuklízí letušky, to dělají nějaké síly vždycky rychle po přistání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.3.18 08:46
@Konnny píše:
@lucenka Letadlo neuklízí letušky, to dělají nějaké síly vždycky rychle po přistání.

no dobře, tak by pak ušetřily práci místním silám… i když kolikrát jsem viděla i letušky, že uklízí.

• Citovat
  • Upravit
36504
20.3.18 18:45
@lucenka píše:
tak ono kolikrát za to člověk nemůže, že to popadá na zem. A opravdu za letu odmítám lézt po zemi a sbírat to, co popadá. Kdyby letušky průběžně chodily po letadle s bíraly odpadky, tak by si pak ušetřily práci s úklidem.

pravidelně prochází uličkou a sbírají kelímky atd.To jen prasata nedočkavě hází věci na zem.Inu, dobytčák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.3.18 00:37
@Burj Chalifa píše:
pravidelně prochází uličkou a sbírají kelímky atd.To jen prasata nedočkavě hází věci na zem.Inu, dobytčák.

No jestli ti přijde cca 1× za 3 hodiny pravidelné a dostatečné, tak nejsi moc náročný cestující. Mně to přijde málo. Navíc když člověk dostane jídlo, tak tam je milion sáčků, víček a není prostor, kam je odložit. Takže holt někdy spadnout. A jak už jsem psala, nehodlám se a ani to nejde, když máš na stolečku jídlo, plazit po zemi a hledat, co mi spadlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová