Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JancaS84 píše:
Podivej se do zákoníku, ale myslím že u zakázky na miru máš smůlu. Tam myslím nejde ani zboží do 14 dní vrátit bez udání důvodu. Jako fakt napsat pár slov ruším objednávku je nadlidský výkon a o slušnosti nemluvě.
Souhlasím
Známá je švadlena, přijimá zakázky, a předává po zaplacení, ale nebere si neníze, když nemá ušito. Asi ji budu muset upozornit..at si na toto dává pozor
Nevím, ale služby se platí až po.., i kdyby bylo převodem, tak snad se to posílá, až je to hotovo..Nebudu já třeba posílat pníze třeba za dort, když neni upečení a peníze někde budou měsíc ležet ![]()
Nebo vy platíte kadeřnici dopředu, a nemáte nic na hlavě…
Ono se totiš spoléhá, že lidi jsou spolehlivý..
Ale na druhou stranu, asi nic neudělají, ale nechtěla bych být někde uvedena jako nespolehlivý zákazník..
Řekla bych, že to platí pořád : https://archiv.ihned.cz/…ci-plna-cena
Ještě bych ráda podotkla, že z toho opravdu nebylo patrne, že to je na zakázku či na miru - u zboží se objevila tabulka, v jakém rozměru to chci, to jsem zaklikla. NEBYLO z toho předem jasně patrne, že to budou šít podle mnou vybraných v jejich tabulce uvedených rozměrů.
@JancaS84 píše:
Podivej se do zákoníku, ale myslím že u zakázky na miru máš smůlu. Tam myslím nejde ani zboží do 14 dní vrátit bez udání důvodu. Jako fakt napsat pár slov ruším objednávku je nadlidský výkon a o slušnosti nemluvě.
Otázka je, jestli je to skutečně zakázka na míru. To že to teprv šili, neznamená automaticky, že se jedná o zakázku na míru.
@Anonymní píše:
Ještě bych ráda podotkla, že z toho opravdu nebylo patrne, že to je na zakázku či na miru - u zboží se objevila tabulka, v jakém rozměru to chci, to jsem zaklikla. NEBYLO z toho předem jasně patrne, že to budou šít podle mnou vybraných v jejich tabulce uvedených rozměrů.
V tom případě to není zakázka na míru.
Pokud jste si nevybrali z naší stálé nabídky, bavlněné povlečení Vám můžeme ušít z jakékoliv bavlněné látky z naší nabídky.
Dokonce je tam tahle věta. Látku jsem nevybirala, šla jsem rovnou po jasně daným povlečení ![]()
@Tejina No tak jim to napiš…měla si zboží převzít a v zákonné 14 denní lhůtě jim ho vrátit…
@Janasas píše:
Známá je švadlena, přijimá zakázky, a předává po zaplacení, ale nebere si neníze, když nemá ušito. Asi ji budu muset upozornit..at si na toto dává pozor
Nevím, ale služby se platí až po.., i kdyby bylo převodem, tak snad se to posílá, až je to hotovo..Nebudu já třeba posílat pníze třeba za dort, když neni upečení a peníze někde budou měsíc ležet
Nebo vy platíte kadeřnici dopředu, a nemáte nic na hlavě…
Ono se totiš spoléhá, že lidi jsou spolehlivý..
Ale na druhou stranu, asi nic neudělají, ale nechtěla bych být někde uvedena jako nespolehlivý zákazník..
Běžně se vybírá záloha na upečení dortu, na šaty na míru apod.
@Tejina hele a bylo to skladem? Asi ne, že? Tak ti to mohlo dojít že budou šít. No rozhodne bych s nima začala komunikovat a snažila se nějak domluvit, ale mrtvého brouka bych nedělala
@lachtanice86 psali skladem, a ušijeme pro vás, toho jsem si, přiznávám, nevšimla, teď jsem to přihlížela znovu. Koukala jsem jen na to skladem.
@Tejina tak záleží, které povlečení máš…jestli to skladem a nebo ti ho šili…
Pokud je to na zakázku, bohužel s tím nic nenaděláš a měla bys to zaplatit.
Podívej se jaké mají obchodní podmínky, zda můžes odstoupit..každopádně bych to s nimi zkusila vyjednat, že když neproběhla platba, brala jsi to za zrušené. Taky je možné, že to měli skladem a zkouší na tebe, že to šili.. ![]()
Co je to za eshop? Hodíš sem odkaz?
@ontarova.stara jasně, kotě. Ať po Tobě