Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Nestraš
No já se k němu taky netěším. Vím, že mám další kaz. Ještě že mi teď nemůže nic dělat. A zuby mě právě začaly bolet. Předtím teda nikdy. Za chvíli budu mít zkaženou celou hubu
Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
No já se k němu taky netěším. Vím, že mám další kaz. Ještě že mi teď nemůže nic dělat. A zuby mě právě začaly bolet. Předtím teda nikdy. Za chvíli budu mít zkaženou celou hubu
Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojím ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12tt
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
Tak to si těch 14 dní budu ještě užívat
A snad i potom ![]()
Bolesti zubů jsou děsný, ale vážně bych je klidně hned brala výměnou zaa zánět ledvin.. Tak hrozně mi v životě nebylo ![]()
tyynka píše:
Bolesti zubů jsou děsný, ale vážně bych je klidně hned brala výměnou zaa zánět ledvin.. Tak hrozně mi v životě nebylo
Cítím s tebou ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Tak to si těch 14 dní budu ještě užívatAniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
No já se k němu taky netěším. Vím, že mám další kaz. Ještě že mi teď nemůže nic dělat. A zuby mě právě začaly bolet. Předtím teda nikdy. Za chvíli budu mít zkaženou celou hubuA snad i potom
Určitě… pokud jsi neměla problémy do teď, tak snad už ani pak ne. Budu držet pěsti ![]()
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Určitě… pokud jsi neměla problémy do teď, tak snad už ani pak ne. Budu držet pěstipajaja20 píše:Tak to si těch 14 dní budu ještě užívatAniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
No já se k němu taky netěším. Vím, že mám další kaz. Ještě že mi teď nemůže nic dělat. A zuby mě právě začaly bolet. Předtím teda nikdy. Za chvíli budu mít zkaženou celou hubuA snad i potom
Děkuju,tak snad mi to k něčemu bude ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:Děkuju,tak snad mi to k něčemu budeAniska888 píše:Určitě… pokud jsi neměla problémy do teď, tak snad už ani pak ne. Budu držet pěstipajaja20 píše:Tak to si těch 14 dní budu ještě užívatAniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
Já věřím, že určitě ano.
pajaja20 píše:Aniska888 píše:Já věřím, že určitě ano.pajaja20 píše:Děkuju,tak snad mi to k něčemu budeAniska888 píše:Určitě… pokud jsi neměla problémy do teď, tak snad už ani pak ne. Budu držet pěstipajaja20 píše:Tak to si těch 14 dní budu ještě užívatAniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
A co jinak,ještě na něco se mám těšit?Když už jsi o chvilku napřed?
pajaja20 píše:
Ahoj holky, tak já už to mám za sebou. Doktorka příjemná, ale ty sestry stojí za dvě věci. Jak kdybych věděla všechno, co oni po mě chcou. Až tam půjdu po třetí, tak budu vědět, co mám dělat. Ale já u nich byla poprvé a tvářily se na mě, jak kdybych spadla z jahody. Jinak mi miminko měří 66mm a prej tam asi vidí camprdlikano ale nevadí. Není to na 100% a i kdyby, tak hlavně ať je zdravej. Nechala jsem si udělat fotku, ale nejde to moc vidět, je to moc tmavé. Na další UTZ jdu až za 5 týdnů. TP mi vychází na 11.5
Máš miminko skoro stejně velké jako já-moje mělo v pondělí 6,3 a termín mám 10.5.
.Jinak já byla s vyšetřením naprosto spokojená-všichni byli hrozně milí ![]()
tyynka píše:
Bolesti zubů jsou děsný, ale vážně bych je klidně hned brala výměnou zaa zánět ledvin.. Tak hrozně mi v životě nebylo
Mě narostly už 3 moudráky, ale je fakt, že tak hrozná bolest jako u zánětu ledvin to nebyla.Já měla zánět několikrát a byly to hrozný muka.. ![]()
pajaja20 píše:
Já jdu na další UTZ za 5 týdnů takže 12.12. a na krev 25.11 to je krve a krve. Dneska mi brala 3 ampulky, se divím, že jsem neomdlela. Teď mě čeká plicní a zubař, ještě že tam mě nebudou trápit a dají mi jen razítko.
Proč plicní?já mám v těhu kartičce, že bych měla jít k obvoďákovy, k zubařce a třetí políčko mám volné-tam budu mít razítko asi od mojí endokrinoložky..Jinak s tou krví jsme na tom stejně-taky jsem minule hleděla kolik mi toho berou-a jelikož to nesnáším tak se divím, že jsem se jim tam nevykulila.. ![]()
Aniska888 píše:pajaja20 píše:A co jinak,ještě na něco se mám těšit?Když už jsi o chvilku napřed?Aniska888 píše:Já věřím, že určitě ano.pajaja20 píše:Děkuju,tak snad mi to k něčemu budeAniska888 píše:Určitě… pokud jsi neměla problémy do teď, tak snad už ani pak ne. Budu držet pěstipajaja20 píše:Tak to si těch 14 dní budu ještě užívatAniska888 píše:Taky jsem neznala, dokud jsem se nedostala do 12ttpajaja20 píše:Tohle já právě vůbec neznám,tak se toho trošku bojímAniska888 píše:Já nestraším, to je fakt. Dokonce i váček, kterej sem v životě neměla, se mi udělal. To byla bolest, jak kdyby mi rostl moudrák. Už sem nevěděla, co dělat. Ani jíst nešlo. To je teprav dobrá sranda.pajaja20 píše:Nestraš
Jiné problémy nemám. Snad ani nebudu. Jen mi pořád vrtá hlavou ten její camprdlik
Snad si to spletla a nakonec tam bude holčička. U nás se poslední dobou rodí samej kluk, tak jsem chtěla být v něčem jiná. Ale na dalším UTZ mi to snad už řekne přesně. Budu se zatím spoléhat na toho camprdlika, ale doufat v něco jiného. Každopádně to je celkem jedno hlavně ať je to zdravý
werunqa píše:pajaja20 píše:Máš miminko skoro stejně velké jako já-moje mělo v pondělí 6,3 a termín mám 10.5.
Ahoj holky, tak já už to mám za sebou. Doktorka příjemná, ale ty sestry stojí za dvě věci. Jak kdybych věděla všechno, co oni po mě chcou. Až tam půjdu po třetí, tak budu vědět, co mám dělat. Ale já u nich byla poprvé a tvářily se na mě, jak kdybych spadla z jahody. Jinak mi miminko měří 66mm a prej tam asi vidí camprdlikano ale nevadí. Není to na 100% a i kdyby, tak hlavně ať je zdravej. Nechala jsem si udělat fotku, ale nejde to moc vidět, je to moc tmavé. Na další UTZ jdu až za 5 týdnů. TP mi vychází na 11.5
.Jinak já byla s vyšetřením naprosto spokojená-všichni byli hrozně milí
Já 6,6 a termín 11.5
Takže opravdu skoro stejné