Objevení // září 2011, přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1041
4.11.11 20:43

jenze to chlapi moc nechapou, ze na to proste nemame chut :-D pak si to berou osobne, a tak :lol: ale pockejte, ono to pak prijde :-D Nebo aspon s malym jsem to tak mela, pak bych mohla furt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:48

tyynka :
já myslim,že za to můžou i ty ATB,protože se k nim musí i vstávat..já teda nemusim,páč jsem vzhůru furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
4.11.11 20:49

No, u nás už to není o vášni.. jsme spolu 18 let, takže nám ten sex po tom snažení vlastně ani nechybí a jsme rádi, že máme chvíli klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:50

tentadora :
já byla doposavad zvyklá vše přecházet…o to hůře teď tu nemoc snášim,páč už jde i o malou..dostala jsem k ATB ještě sirup a „dejchák“ ,takže mám veselo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 20:51

lísteček :
tak to jsem na to zvědavá,jak to bude u mě po porodu.. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 20:57
duckina píše:
lísteček :
tak to jsem na to zvědavá,jak to bude u mě po porodu.. 8-)

ja mohla hlavne pred porodem :lol: na predporodnich kurzech mi rekli, ze to pomaha na vyvolani porodu :lol: to mi nemeli rikat :lol: tak jsem je vzala za slovo, jestli to pomohlo, to fakt nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 21:01

jsou ty kurzy nějak „plodný“? má to smysl? je to svým způsobem povinné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 21:05
duckina píše:

povinne to urcite neni, zalezi to jen na tobe. Ja si mysim,ze na tebe koukaji lip pak v porodnici… na tech kurzech jsem si rikala, to si prectu v knizce a tak… a muzu rict, ze jsem nakonec byla tak spkojena… byla jsem na ten porod opravdu pripravena, vedela jsem co delat,jak.. co se deje, a tak… ja bych na ne sla znova, ale tim ze budu rodit ani ne po dvou letech, tak je tentokrat asi vynecham :lol: ale za me muzu jen doporucit
brali jsme tam i kojeni, coz je taky dulezity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1041
4.11.11 21:08

holky, jdu na kute.. je mi blbe, tak to snad zaspim… potrbuju i neco naspat, nez malej zacne radit (leze nam zub :evil: )
Tak se hezky vyspete a zitra :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 21:11

dobrou noc,lístečku :hug: děkuji za info krze ty kurzy ;) já hned tak neusnu :cry: pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 11:50
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek… :-) Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej :-D

No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně.. :huban: :huban: Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
5.11.11 12:25
werunqa píše:
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek… :-) Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej :-D
No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně.. :huban: :huban: Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť.. :nevim:

Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 12:30
Aniska888 píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně.. :huban: :huban: Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť.. :nevim:
Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.

Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 12:33
lísteček píše:
duckina píše:
povinne to urcite neni, zalezi to jen na tobe. Ja si mysim,ze na tebe koukaji lip pak v porodnici… na tech kurzech jsem si rikala, to si prectu v knizce a tak… a muzu rict, ze jsem nakonec byla tak spkojena… byla jsem na ten porod opravdu pripravena, vedela jsem co delat,jak.. co se deje, a tak… ja bych na ne sla znova, ale tim ze budu rodit ani ne po dvou letech, tak je tentokrat asi vynecham :lol: ale za me muzu jen doporucit
brali jsme tam i kojeni, coz je taky dulezity..

Já taky určitě budu chodit na předporodní kurz-a asi i na těhotenské cvičení.Ségra na ten kurz nechodila a sestřičky v porodnici pak na ni byly kvůli tomu dost nepříjemné. :cert: Navíc tam potkám další maminky atd.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.11 12:34
werunqa píše:
Aniska888 píše:
werunqa píše:
lísteček píše:
Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení… :kytka:

Tak mi se mazlíme,jen prostě nedojde až na sex.Ono jak mě pořád něco pobolívá tak sem ráda,celkem se i bojím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky