Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jenze to chlapi moc nechapou, ze na to proste nemame chut
pak si to berou osobne, a tak
ale pockejte, ono to pak prijde
Nebo aspon s malym jsem to tak mela, pak bych mohla furt ![]()
tyynka :
já myslim,že za to můžou i ty ATB,protože se k nim musí i vstávat..já teda nemusim,páč jsem vzhůru furt ![]()
No, u nás už to není o vášni.. jsme spolu 18 let, takže nám ten sex po tom snažení vlastně ani nechybí a jsme rádi, že máme chvíli klid ![]()
tentadora :
já byla doposavad zvyklá vše přecházet…o to hůře teď tu nemoc snášim,páč už jde i o malou..dostala jsem k ATB ještě sirup a „dejchák“ ,takže mám veselo..
lísteček :
tak to jsem na to zvědavá,jak to bude u mě po porodu.. ![]()
duckina píše:
lísteček :
tak to jsem na to zvědavá,jak to bude u mě po porodu..
ja mohla hlavne pred porodem
na predporodnich kurzech mi rekli, ze to pomaha na vyvolani porodu
to mi nemeli rikat
tak jsem je vzala za slovo, jestli to pomohlo, to fakt nevim ![]()
jsou ty kurzy nějak „plodný“? má to smysl? je to svým způsobem povinné?
duckina píše:
jsou ty kurzy nějak „plodný“? má to smysl? je to svým způsobem povinné?
povinne to urcite neni, zalezi to jen na tobe. Ja si mysim,ze na tebe koukaji lip pak v porodnici… na tech kurzech jsem si rikala, to si prectu v knizce a tak… a muzu rict, ze jsem nakonec byla tak spkojena… byla jsem na ten porod opravdu pripravena, vedela jsem co delat,jak.. co se deje, a tak… ja bych na ne sla znova, ale tim ze budu rodit ani ne po dvou letech, tak je tentokrat asi vynecham
ale za me muzu jen doporucit
brali jsme tam i kojeni, coz je taky dulezity..
holky, jdu na kute.. je mi blbe, tak to snad zaspim… potrbuju i neco naspat, nez malej zacne radit (leze nam zub
)
Tak se hezky vyspete a zitra ![]()
dobrou noc,lístečku
děkuji za info krze ty kurzy
já hned tak neusnu
pa ![]()
lísteček píše:
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek…Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej
No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně..
Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť.. ![]()
werunqa píše:lísteček píše:No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně..
manzel v praci,malej spinka… a ja mam konecne klidek…Holky,chtela jsem se zeptat, jak to mate s domacim „tulenim“? Ja z toho mam hroznej strach, uz jednou jsem po tom spinila a ted se bojim,aby se to neopakovalo… tak nevim a manzel uz doma dooooost netrpelivej
![]()
Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť..
Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.
Aniska888 píše:werunqa píše:Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.lísteček píše:No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně..
![]()
Můj už to taky nemůže vydržet.ale já mám strach o mimi a navíc na to ani nemám moc chuť..
Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení… ![]()
lísteček píše:duckina píše:povinne to urcite neni, zalezi to jen na tobe. Ja si mysim,ze na tebe koukaji lip pak v porodnici… na tech kurzech jsem si rikala, to si prectu v knizce a tak… a muzu rict, ze jsem nakonec byla tak spkojena… byla jsem na ten porod opravdu pripravena, vedela jsem co delat,jak.. co se deje, a tak… ja bych na ne sla znova, ale tim ze budu rodit ani ne po dvou letech, tak je tentokrat asi vynecham
jsou ty kurzy nějak „plodný“? má to smysl? je to svým způsobem povinné?ale za me muzu jen doporucit
brali jsme tam i kojeni, coz je taky dulezity..
Já taky určitě budu chodit na předporodní kurz-a asi i na těhotenské cvičení.Ségra na ten kurz nechodila a sestřičky v porodnici pak na ni byly kvůli tomu dost nepříjemné.
Navíc tam potkám další maminky atd.. ![]()
werunqa píše:Aniska888 píše:Mě taky nenutí-já jsem mu říkala,že v 1. trimestru sex nebude-a on sám říkal, že se bojí a mimču nějak neublížil.Ale už pomalu začínám 2. trimestr a i když na sex nemám moc chuť tak mi chybí to intimní sblížení…werunqa píše:Přitel to pochopil a do ničeho mě nenutí.Je fakt zlatej,ví že se necítím dobře,tak na mě netlačí.lísteček píše:No, můj by taky chtěl..první tři měsíce jsem to razantně odmítala-ale tak před 2 týdny jsme opatrně..
![]()
Tak mi se mazlíme,jen prostě nedojde až na sex.Ono jak mě pořád něco pobolívá tak sem ráda,celkem se i bojím.