Oblečení Lidl

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
16.7.16 11:03

S oblečením pro děti je to stejné. Velikost 62-68 nosila dcerka ještě jako 74 a to je baculatá. Takže se těch nejmenších velikostí nemusíš bát, vydrží dlouho.

• Citovat
  • Upravit
1179
16.7.16 11:06

Vydrželo nám taky déle. Hlavně punčocháče :D Ty byly dlouhý jak týden před výplatou. A jsem spokojená i kvalitou-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
16.7.16 11:19

@Janli @Gepardice moc děkuji holky právě jsem si říkala, že to určitě bude taky o něco větší, tak já asi vezmu ty menší, ať má taky něco do začátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
16.7.16 11:45

@Basterao jj i obleceni je trochu vetsi. Oni ty detske maji vetsinou pulene, jakoze treba 62-68 a velikostne to odpovida vzdy spis tomu vetsimu cislu, tedy 68. S tema puncochama a ponozkama je to presne, taky je mame resp. nosime az mnohem pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
16.7.16 11:51

@marfra jj tak moc děkuji za rady! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
16.7.16 12:15

Maji pekny veci, ale ja osobne bych nekupovala body, co nejsou na raminku na cvocky, vytahne se to a prckovi to pada, takova body mi nevyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.16 12:58
@amka.82 píše:
Maji pekny veci, ale ja osobne bych nekupovala body, co nejsou na raminku na cvocky, vytahne se to a prckovi to pada, takova body mi nevyhovovala.

No zrovna z lidlu jich mame hodne, kupuju je tam prevazne a musim rict, ze vytahany nebylo zadny… :nevim: jsem s nima moc spokojena a souhlasim s prispevkama vyse, ze obleceni je vetsi a mala ho nosi fakt dlouho. Body nosi klidne i pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
16.7.16 13:07

Asi jsem zrovna natrefila na spatnou varku, mela jsem je jednou a nebyla jsem spokojena. Jinak oststni veci maji pekne, nakupuji tam pro deti i pro dospele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.7.16 13:23

Souhlas je to větší, syn kterému jsou 2,5 roku má pořád jejich velikost 86/92 a žádný prcek to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.16 13:24

@amka.82 Fakt? :think: Je to možný… Já je tam kupovala vždy pravidelně, několik kusů a zničené není ani jedno.

Jinak co se mi občas stalo, že se mi objevila nějaká pidi dírka. Jednou jsem si přinesla punčocháče děravé už z obchodu, šla jsem je vrátit a bez problémů. Ono záleží jak co. Já zas měla takovou tu chlupatkovou mikinku z lidlu a ta na můj vkus pouštěla dost chlupy. Chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
16.7.16 13:30

Díky všem za odpovědi a myslíte, že 50/56 tedy nějakou chvilku (aspoň měsíc/dva) vydrží? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
16.7.16 13:32

Lepsi koupit i 62/68,vydrzi ti a taky nevis jak budes mit velke miminko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.16 13:32
@Basterao píše:
Díky všem za odpovědi a myslíte, že 50/56 tedy nějakou chvilku (aspoň měsíc/dva) vydrží? :)

Mohlo by, otázka je, jak velký budeš mít dítě. Já v lidlu kupovala oblečení až 62/68, takže neporadím, ale je pravda, že tohle měla malá až dýl. Takže tu nejmenší velikost bych klidně koupila, ale nepřeháněla bych to s množstvím oblečení celkově v téhle velikosti, může to taky nosit dva týdny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
16.7.16 13:35

@Pomka jj to je jasný, já právě zatím kupuji spíš 62, ale taky něco bude potřebovat hned no, tak si říkám, že vezmu v tom Lidlu ty menší, nebo to omrknu a uvidím :) moc děkuji za odpovědi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
16.7.16 13:38

@Basterao já bych se nebála něco koupit. Nevím, jak děti jiných, ale mojí by byla velikost 62 po narození velká a to měla 3,75 kg. Takže si nemyslím, že bys to neoblékla dítěti, ale právě nevíš, jak dlouho to bude nosit. Nějaký základ v pár kusech ale jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat