Oblečení Lidl
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo, tak gumu bych taky chtěla… a jak jsou bundy u krku? je tam flees nebo něco teolého? nemám ráda, když je u krku šus´ták nebo jen ta svrchní látka- to pak studí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A Lidl nemá normální šusťákové bundy s podšívkou? ne softshel nebo pogumovanou, ale látkovou s podšívkou - klasickou podzimní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE Nepamatuju, že bych ji v Lidlu potkala (ale tedy nezvládám všechny akce) a upřímně mi přijde naprosto zbytečná, softshelka mi přijde praktičtější. I pro sebe upřednostňuju softshelky dokud není počasí na zimní bundu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE mam sustakovou z minuleho roku, ale netusim, jestli budou zas. Ted byli ty softshelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE píše:
A Lidl nemá normální šusťákové bundy s podšívkou? ne softshel nebo pogumovanou, ale látkovou s podšívkou - klasickou podzimní?
Neviděla jsem. Loni měli „méně“ zimní a pak funkční zimní. Ale vyloženě takovou ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 tak „méně“ zimní by taky mohla být… počkám na akce… však na bazarech i v obchodech je toho dost. kdybych lidl akci prošvihla. díky
@j.a.n.i1 píše:
@3HE Nepamatuju, že bych ji v Lidlu potkala (ale tedy nezvládám všechny akce) a upřímně mi přijde naprosto zbytečná, softshelka mi přijde praktičtější. I pro sebe upřednostňuju softshelky dokud není počasí na zimní bundu.
mě softshel nějak neuchvátil… já se v tom necítím dobře… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roniii píše:
U nas take spokojenost, jen mi na tom nasem modelu chybela stahovaci guma dole
No to je vlastně pravda, na to jsem úplně zapomněla, že ta tam nebyla. Já jí tam totiž dala sama, takže jí tam máme. Je taky možné, že letošní modely jí budou mít.
@3HE šusťákovou s bavlněnou podšívkou jsem tam kupovala synovi, ale byla to velkost 86, nevím jestli měli něco podobného i pro větší a byla to nějaká tématická kolekce.
Softshelku bych brala, ale pro mé děti jsou ještě velké, musíme si počkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šusťák s fleesem nebo softshel z Lidlu?
Ahoj, znova jdu s dotazem… kámoška má dětskou softshelku z Lidlu, právě tu z té poslední akce… můžu ji od ní koupit… tak přemýšlím…
Co myslíte, že je lepší… šusťáková bunda s fleesem nebo softshelka z Lidlu? -pokud bych mohla koupit kvalitní softshelku ze sportu, tak ta je určitě lepší…, ale zajímá mě to srovnání se soft. z Lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@3HE
Ahoj, my ji tam teď v akci kupovali, ale malý do ní musí ještě dorůst, takže srovnání nemám. Osobně mám ale softshell moc ráda pro jeho univerzalitu, navíc mi je pohodlný a je i hezký (nemám sice softshell z Lidlu, ale také je to nějaký neznačkový a v poho). Jen ale určitě před koupí tu bundu případně osobně vyzkoušejte - má totiž tentokrát dost úzké rukávy!! Pokud ji budete dávat rovnou na tričko, tak by to mělo být v pohodě asi u většiny dětí, ale já jsem zvyklá pod ni dávat ještě mikinu a to byl u letošního modelu docela problém. Naštěstí prodávali i bundy z loňské „kolekce“ a tak jsme nakonec vybrali tu - měla rukávy přeci jen o trochu širší…
Jinak někde tu byla diskuze týkající se přímo softshellky z lidlu, tak zkus vyhledat a pročíst. Sama jsem tam také hledala zkušenosti ostatních…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, máte zkušenost s touto detskou bundou , co bude od pondělí 15.9. v nabídce? to asi ještě nebude zimní, že?! dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov píše:
Ahoj holky, máte zkušenost s touto detskou bundou , co bude od pondělí 15.9. v nabídce? to asi ještě nebude zimní, že?! dekuji
podle te ruzove bundy bych rekla, ze uz to je zimni bunda, ale nevim. No to zas budou v Lidlech litat igelity ![]()
- Citovat
- Upravit
@evulkanov My tam kupovali hodně podobnou bundu loni, řekla bych stejnou jen jinou barvu a dávala jsem jí jako zimní. Nebyla vyloženě na válení ve sněhu, ale na chození v zimě ideál. Loni je taky měli cca o měsíc dřív než ty klasické zimní.
Tedy alespoň podle obrázku vypadá, že je to ona.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sakryš že bych si zajela do lidlu a vystála fronty
vypadají dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit