Obřízka ano - ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
29.4.11 09:38

marien jako že kdo nenechá obřezat je hloupej,slepej a blbej ???To už ale zavání uplně něčím jiným než diskuzí,ale přesvědčováním já mám pravdu a vy jste debilové :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.4.11 09:40

kamčo za prvé - nekomol mi nick :lol: a za druhé - nevytrhávej z kontextu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 09:41

já za to nemužu že ho máš sama skomolenej.Nejspíš si marie nebo né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 09:42
Miarei píše:
bKarlovi tleskám :palec: ale pochybuju,že dámám otevřel alespoň trošku oci. S obrizkou přeci souhlasit nemusím,nemusím ani na ní hned posílat své syny,ale nemůžu být přeci tak zatracene hloupá a slepa,abych neviděla všechny pozitiva výrazně převažující nad negativy.
Myslím,že tento krasny pokus něco vysvětlit, je opět jen rozebehnuti proti zdi. :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.4.11 09:43

eshto už to začíná :lol:
ještě že mi je dneska dobře, jinak bych se šla raději objímat se záchodovou mísou než tady diskutovat :lol:

Příspěvek upraven 29.04.11 v 09:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.4.11 09:44

kamčo nick převzat z japonštiny, s marií nemá nic společného a asi vážně neumíš číst, protože v tom odstavci se NEPÍŠE nic o blbcích, kteří obřízku nevykonávají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 09:46
Miarei píše:
kamčo

ano? :lol:
Já se nechci dohadovat,ale napsat o někom že je blbej slepej když tomu nerozumí.Já třeba vřim skoro ve všem lékařum a ty naši říkají obřízce né a hlavně svému zdravému usudku.Oči mi nikdo otvírat nemusí a třeba se mi líbí přístup Ashy(pardon ty nicky si nepamatuji) ta to vysvětluje krásně aniž by si myslela že musí ostatní přsvědčit,ale ty mi přijdeš že se snažíš ty oči ostatním otevřít mermomocí.

Jinak já končim,jen mě překvapil ten text :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
29.4.11 09:47
Kamča.dalmatinka píše:
marien jako že kdo nenechá obřezat je hloupej,slepej a blbej ???To už ale zavání uplně něčím jiným než diskuzí,ale přesvědčováním já mám pravdu a vy jste debilové :potlesk: :roll:

Kamčo , tak to přeci Miarei vůbec nenapsala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.11 09:48
Miarei píše:
kamčo nick převzat z japonštiny, s marií nemá nic společného a asi vážně neumíš číst, protože v tom odstavci se NEPÍŠE nic o blbcích, kteří obřízku nevykonávají :wink:

No vidíš to bude asi tím že japonštinu sem se nikdy neučila:-)
Né omlouvám se nepíše se o blbcích co to nevykonávaj,ale o blbcích které nepoznaj plus které obřízka přináší:-).Ano a jsme tu zase.Stejné plus má i hygiena :wink: ,ale to sem nechtěla řešit,to už tu bylo řečeno 100×,jen když někdo přesvědčuje tímto stylem tak mi nedá se neozvat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.4.11 09:49
Kamča.dalmatinka píše:
marien jako že kdo nenechá obřezat je hloupej,slepej a blbej ???To už ale zavání uplně něčím jiným než diskuzí,ale přesvědčováním já mám pravdu a vy jste debilové :potlesk: :roll:

Taky mi to tak přišlo…
A s tím očkování proti HPV virům. Víš, že většina doktorů ti udělá stěry aby zjistili jestli ten vir v sobě nemáš???? - pokud už sexuálně žiješ? :wink:

• Citovat
  • Upravit
48576
29.4.11 09:53
lucineeccka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Taky mi to tak přišlo…
A s tím očkování proti HPV virům. Víš, že většina doktorů ti udělá stěry aby zjistili jestli ten vir v sobě nemáš???? - pokud už sexuálně žiješ? :wink:

Já třeba žiju už 15 let:-)).Jsem už hold stará koza:-)
testy na vše sem si nechávala dělat před 4 měsíci kdy sem se odhodlala jít na kontrolu a jsem zdravá jak ryba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
29.4.11 09:54

kamčo omg, co začátek věty:
S obrizkou přeci souhlasit nemusím,nemusím ani na ní hned posílat své syny…
To je podobnost věty jako nesouhlasím s tím, že exisuje bůh, ale vyvrátit to také nemůžu :wink:
oči neotvírám, jen házím argumenty své a svého přítele a jeho kolegů (lékaři)
kdybych se snažila o otevírání očí, tak sem házím jeden odkaz za druhým, at už z who nebo wikipedie či jiných komerčních a nekomerčních webů, kde se píše o prospěšnosti obřízky, ale které by tu stejně nikdo nečetl, protože všichni mají svou pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.4.11 09:55

Mě je dělal než mě naočkoval.A stará koza nejsi. :palec:

Kamča.dalmatinka píše:
lucineeccka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Taky mi to tak přišlo…
A s tím očkování proti HPV virům. Víš, že většina doktorů ti udělá stěry aby zjistili jestli ten vir v sobě nemáš???? - pokud už sexuálně žiješ? :wink:
testy na vše sem si nechávala dělat před 4 měsíci kdy sem se odhodlala jít na kontrolu a jsem zdravá jak ryba :palec:

Příspěvek upraven 29.04.11 v 09:56

• Citovat
  • Upravit
3412
29.4.11 09:55
Kamča.dalmatinka píše:
lucineeccka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Taky mi to tak přišlo…
testy na vše sem si nechávala dělat před 4 měsíci kdy sem se odhodlala jít na kontrolu a jsem zdravá jak ryba :palec:

a dělali ti testy i na rakovinu jestli ji v sobě nemáš :lol: :mrgreen:
btw. jakou máš pojištovnu? Zajímalo by mě to, protože jsem ještě nezaznamenala pojištovnu, která by ti zaplatila testy na vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.4.11 09:59

Cytologie + stěry na HPV viry.
Udělal mi ty testy potom co se u mojí mámy přišlo na to, že má rakovinu děložního čípku(takže ty tvoje smailíky u rakoviny jaksi nejsou na místě)
A když přišly výsledky, hned jsem se nechala naočkovat. A za to vyšetření na HPV viry se připlácelo asi 1500

Miarei píše:
Kamča.dalmatinka píše:
lucineeccka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Taky mi to tak přišlo…
a dělali ti testy i na rakovinu jestli ji v sobě nemáš :lol: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová