Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám takový zvláštní dotaz. Mám v okolo dvě kamarádky, které se pokoušely o mimčo, ale nešlo jim to. Jedná z nich se dozvěděla, že pomůže partnerovi, když před milováním ochladí varlata (např. chladivým gelem z mrazáku nebo zeleninou) a do měsíce otěhotněla. Pak to zkusila i druhá a též pak hned na to otěhotněla. Máte to některá z vás vyzkoušené nebo slyšely jste o tom taky něco? Přijde mi to zvláštní a hlavně tedy trochu mučení partnera ????????????
Nedokážu si představit, že těsně před milovanim dám manželovi mezi nohy mrazeny hrášek
![]()
@Tegi17 podle mě je to blbost jak mraky
sice PŘED schladis, ale při akci jde stejně teplota zase nahoru ![]()
@Diana69 píše:
Nedokážu si představit, že těsně před milovanim dám manželovi mezi nohy mrazeny hrášek![]()
![]()
Tak zkuste brokolici 😀
@Tegi17 píše:
Ahoj holky, mám takový zvláštní dotaz. Mám v okolo dvě kamarádky, které se pokoušely o mimčo, ale nešlo jim to. Jedná z nich se dozvěděla, že pomůže partnerovi, když před milováním ochladí varlata (např. chladivým gelem z mrazáku nebo zeleninou) a do měsíce otěhotněla. Pak to zkusila i druhá a též pak hned na to otěhotněla. Máte to některá z vás vyzkoušené nebo slyšely jste o tom taky něco? Přijde mi to zvláštní a hlavně tedy trochu mučení partnera ????????????
Je to hloupost.
No aby tu jeho chloubu ještě našla když si dá na koule ledový pytlík ![]()
neee toto
že hrášek
to možná pokud je otužilý tak sprchu studenou…ikdyz pan doktor říkal, ze kolikrát lepší na to vletet bez sprchy, že zbytečně prehanime hygienu.Neco na tom bude, dřív vytáhla cerka suknu na poli a bylo to
![]()
Tento dotaz má stejnou hodnotu jako těhotenský test ze zubní pasty…
@Diana69 já jim to říkala, že to nebylo tím, ale obě tomu věří 😄 blbej dotaz, ale co no 😄
@ANAVI 7 podle mě ženy zkouší různý psí kusy, stejně jako je svíčka po sexu. Prý to taky nemá smysl, ale dost žen na to dá.
Sranda musí být 😄