Očištění místa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
15.8.20 22:32
@Anonymní píše:
Já mám v tomhle trochu pakarnu, ze manželova babi je taková energetická vysavacka, rypna, asi v jádru docela zlá osoba… Kdyz se s nima vidím treba dva dny v kuse, jedu domu úplně vyšťavená, ale u ni o tom uz vim a snažím se styky eliminovat, zase s ohledem na moje deti, jeji pravnoučata, aby se viděli. Ale s tchyni to dosud bylo ok, jen se prostě ted pri návštěvě, která se koná tak jednou za měsíc až šest týdnů, dala do kritizování moji vychovy atd… Obecně nesnáším nevyžádané rady, možná jsem trochu vztahovačna, ale stojím si za tim, ze je to především naše vec, a nechci, aby mi do toho mluvila. Moje mama to taky nedělá. Navíc v posledních dvou měsících toho u nás bylo nějak moc, i jiné konflikty, taky nějaká osobní krize z nenaplnenosti, neb jsem na RD a prostě trochu depka, ale moje a pod kontrolou. Možná o to vic mě to sebralo.

Energetický upír má mnoho podob.. Čistit se dá i toto.. Plus najít důvod, příčinu a tu odstranit.. Nikdy driv jsem tomu nevěřila, ale od 2017 vím, že to funguje.. A vím, komu zavolat atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:34
@martina.se píše:
Energetický upír má mnoho podob.. Čistit se dá i toto.. Plus najít důvod, příčinu a tu odstranit.. Nikdy driv jsem tomu nevěřila, ale od 2017 vím, že to funguje.. A vím, komu zavolat atd.. :think:

Tyjo, to je zajímavý, ale jak já můžu ovlivnit důvod a příčinu, kdyz jsem ja ta vysavana? Myslis jako ze ji to u mě jde nebo jak to mám chápat? Sorry za natvrdlost, fakt jsem teď rozumově ztuhla :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:37
@Anonymní píše:
Tyjo, to je zajímavý, ale jak já můžu ovlivnit důvod a příčinu, kdyz jsem ja ta vysavana? Myslis jako ze ji to u mě jde nebo jak to mám chápat? Sorry za natvrdlost, fakt jsem teď rozumově ztuhla :nevim: :kytka:

No.. Příčina může být tam, kde ji nečekas.. Ono se to takto těžko vysvětluje.. Můžeš mít na sobě nabaleno něco z minulosti, co dovolí, aby se na tebe upír nalepil a vysaval.. Když zjistíš příčinu, dá se odstranit a budeš odolná a ono už to nepůjde tak lehce atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:44
@martina.se píše:
No.. Příčina může být tam, kde ji nečekas.. Ono se to takto těžko vysvětluje.. Můžeš mít na sobě nabaleno něco z minulosti, co dovolí, aby se na tebe upír nalepil a vysaval.. Když zjistíš příčinu, dá se odstranit a budeš odolná a ono už to nepůjde tak lehce atd..

A mohla bys mi to nejak přiblížit? Nejak mě nasměrovat? Fakt mě to zajímá… Protože si myslim, ze opravdu mám někde nejakou jizvu, která takhle propousti, ale neumím ji najit, zaměřit. Napriklad rozumově vim, ze třeba tchýně vidí dost věcí zkreslene, sama není úplně vyrovnana, ale přesto mám chvilema vycitky, ze možná měla v něčem pravdu, ale zároveň mě to urazilo, protože mi tím vlastně naznačovala, ze jsem neschopná, coz si nemyslim, jen nejsem dokonalá. Asi blabolim, snad rozumíš.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:48
@Anonymní píše:
A mohla bys mi to nejak přiblížit? Nejak mě nasměrovat? Fakt mě to zajímá… Protože si myslim, ze opravdu mám někde nejakou jizvu, která takhle propousti, ale neumím ji najit, zaměřit. Napriklad rozumově vim, ze třeba tchýně vidí dost věcí zkreslene, sama není úplně vyrovnana, ale přesto mám chvilema vycitky, ze možná měla v něčem pravdu, ale zároveň mě to urazilo, protože mi tím vlastně naznačovala, ze jsem neschopná, coz si nemyslim, jen nejsem dokonalá. Asi blabolim, snad rozumíš.

Rozumím, ale je těžké to popsat.. Mě trvalo asi rok, než jsem na to přišla.. A než jsem zjistila, že když mi moje guru něco nepříjemného řekne, jak si to prebrat a jak s tím pracovat atd.. Jak si připustit svoje vlastní chyby a makat na nich.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 22:50
Tak to mas ještě vcelku slabý odvar 🤣 mě se tchyně úplně zblaznila, a to doslova, obvinila mě před manželem, že jsem byla u čarodejnice a nechala ji urknout, ale nepovedlo se, a přeneslo se to na naši v tu dobu 9,5 měsíční dceru, se kterou jsem byla 14 dni v nemocnici, se zánětem v noze.. před tímto incidentem, A dva dny na to skončila na psychiatrii, a já už ji naštěstí v životě nemusím vidět. Obviňovala mě, ze dceru nakrmim, v tu chvíli kdy jsem ji večer před spaním kojila.. atd, premyslim ze napisu knihu 😃 byla jsem z toho dost špatná, ale už je to naštěstí ta mnou.
@Anonymní píše:
U mě taky tchýně. :oops:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.20 22:53
@martina.se píše:
Rozumím, ale je těžké to popsat.. Mě trvalo asi rok, než jsem na to přišla.. A než jsem zjistila, že když mi moje guru něco nepříjemného řekne, jak si to prebrat a jak s tím pracovat atd.. Jak si připustit svoje vlastní chyby a makat na nich.. :think:

A jak na to mam přijít, když mě nemá kdo smerovat? Nebo me mají smerovat ty události? Já se popravdě na rd cítím dost rozumově zabrzděná, jak jsem doma s miminem a celkově trochu vyřazená… Takže mi to moc nepálí. Ale hodně se mě ten incident dotkl, a asi mi bude trvat to nejak zpracovat, byť obvykle nejsem z těch, co v sobě nosí křivdy a něčím se užíraji. Obvykle to opravdu není muj styl. Takže vlastně sama nevím. :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 22:56
@Anonymní píše:
A jak na to mam přijít, když mě nemá kdo smerovat? Nebo me mají smerovat ty události? Já se popravdě na rd cítím dost rozumově zabrzděná, jak jsem doma s miminem a celkově trochu vyřazená… Takže mi to moc nepálí. Ale hodně se mě ten incident dotkl, a asi mi bude trvat to nejak zpracovat, byť obvykle nejsem z těch, co v sobě nosí křivdy a něčím se užíraji. Obvykle to opravdu není muj styl. Takže vlastně sama nevím. :zed:

Tak můžeš se podívat ve svém okolí, zda s tím někdo nepracuje.. Popř ti můžu dát kontakt na moji kámošku, co se tím zabývá.. Já bych sama na důvody nepřišla :think: vesměs, minimálně na začátek, je třeba si nechat pomoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 23:04
@martina.se píše:
Tak můžeš se podívat ve svém okolí, zda s tím někdo nepracuje.. Popř ti můžu dát kontakt na moji kámošku, co se tím zabývá.. Já bych sama na důvody nepřišla :think: vesměs, minimálně na začátek, je třeba si nechat pomoc :think:

Diky. Problém je, ze nechci vystoupit z té anonymity, takže zatim si to ještě nechám projít hlavou. Ale fakt diky, i tohle je pro mě přínosné.

• Citovat
  • Upravit
72725
15.8.20 23:07
@Anonymní píše:
Diky. Problém je, ze nechci vystoupit z té anonymity, takže zatim si to ještě nechám projít hlavou. Ale fakt diky, i tohle je pro mě přínosné.

Jasne, chápu.. Pro spoustu lidí je to příliš intimní.. Kdyby něco, klidně se ozvi.. Taky jsem s tím dřív měla problém.. Teď už vím, že to funguje.. A např na mého pubertálniho syna úplně skvěle.. O ničem neví, ale změn si všimli všichni kolem atd.. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.20 23:48

Já se nastěhovala do bytu, který byl doslova promořen negat. energií. Když jsem vešla do tohoto bytu, udělalo se mi špatně od žaludku, na omdlení a přestože byla otevřena téměř všechna okna (byt 3+1), bylo to tu jakoby tu byl vydýchaný vzduch. Jen v jedné místnosti se dalo celkem dýchat bez dušnosti. Nedalo se nastěhovat, nejdřív energetické vyčištění a pak to už bylo v pohodě. V tomto bytě se děly hrozné věci - na dětech hlavně a bylo to fakt „cítit“.
Děvčata, jestli můžu poradit, jako prevenci proti „vstupu negativní energie“ do vašich příbytků, (mám to taky uděláno a funguje), tak zavěsit hned dovnitř za vstupními dveřmi v bytě do výšky zvoneček, na který dosáhnete a občas zazvonit, samozřejmě nechat doznít a ta doznívající rezonance ruší negaci v tomto prostoru. Je výborné, když např. někdo zazvoní u dveří, tak hned preventivně toto udělat. Tím zvonečkem, nebo mít (asi je to lepší) ještě jeden navíc a tím vyčistit ostatní prostory v bytě - i třeba po hádce s partnerem nebo i někým jiným. Jak tu někdo psal, že si na sebe „tahá verbež“ v práci, asi bych to taky tak řešila - po jeho odchodu bych „dozněla“ zvoneček a pak teprve pustila dalšího např. do kanclu.
Jinak s tou solí jsem to také už řešila a taky za pomoci kamenů, které určité pohlcují tu negat. energii a pak ho očistit pro jeho tzv. „další práci“ - jeho. Omlouvám se, je to dlouhé, ale už radši brzdím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.8.20 07:56
@Anonymní píše:
A na jak dlouho?

Já jsem nechávala přes noc v zavřené místnosti a ráno vymést a z domu pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová