Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tlustyhrosik: to ja nevim, jsem v tom poprve
teda doufam
ale vim ze budu asi hodne opatrna. Mame farmu, kone, dobytek atd a tam je porad prace… Nevim co si muzu dovolit. Aaachjooooooooo. Jsem z toho cela nesva a nervozni…
Ja byla na utu 5+1 v utery a gestacbi vacek 9mm tak me objednala za 14dni jdu 3.5
A bojím se jako svinaaa ![]()
Tlustyhrosik: určitě napisu
doufam ze mi to potvrdi a pojede se dal ![]()
Jinak me neboli nic jen mi je nekdy divne od zaludku, jako by knedlik v krku jako po kocovine se citim. Pichne me nekdy v brise jinak nic ' a na stisk bradavky a prsa
Sukynecka01: tak aspon vis ze se neco deje a neni to zadnej planej poplach
to zavidim! A gratuluji
a drzim palecky!
@Ja.JJu. no deje podle me to mam z tlaku je nízký a to sem zazila min rok motani hkavy pocit na blito a tlak nizky. Pak se to vytratilo a od vcerejska zase. Takze k těhotenství to nepriklanim, jen tomu dávám ty prsa, ale to skoro nic min tyden bolely jen pri chuzi natož dotyk. Ted jen pri zmáčknouti. Takze uvidim 3.5 jestli bude srdíčko ![]()
Sukynecka01: ale musis se na to koukat pozitivine a verit, jen se tim uplne nenechat pohltit aby pripadne zklamani nebylo az tak silne, ale ja bych si nekazila ten dojem z toho negativnima myslenkama.
drzim palecky. Bude to v poradku
co se ma stat se stane. A kdyz to neklapne ted klapne to priste. Ale myslet pozitivne a tesit se z toho ![]()
@Ja.JJu. no napriste uz bych nechtela dvakrat za rok bych to nedala. Ja necjci myslet jinak, ale clovek jak si neco prozije ma to v hlave. Ale doufam a verim a pred s spanim si hladim briskoooo a modlim aby vse bylo ok
Sukynecka: drzim palecky, bude to dobre.
me kazde rano vzbudi pritel kdyz jde do prace pusinkou na brisko kdyz odchazi
je to dojemne
a strasne uklidnujici:-) takze pekne v klidecku pozitivni myslenky a uvidis, dopadne to dobre. ![]()
@Ja.JJu. no memuj taky libal a hladil a sem se smala rikam, ale na utz je jen vacek hahha zatim neni co a on nevadii a hladi vecer atd se tesiiio ![]()
Sukynecka: ti chlapi jsou bozi.
jen at si nas pekne hyckaji
a zatim je tam vacek a zachvilku tam bude prcek ![]()
Tlustyhrosik mam příznaky stejné jako ty, pobolívání v podbříšku, jako by měly přijít krámy, semtam mě píchne, jakoby v boku, občas i záda pobolívají. Já k doktorovi jdu za týden, tak už si nedočkavostí hryžu nehty. doufám, že bude všecko v pořádku. Já chtěla před otěhotněním sledovat ovulaci a cervikální hlen, ale nějak mi to nevyšlo, mezi tím jsem otěhotněla (teda doufám, že je to pravda) ![]()
@Ja.JJu. Ahojky ja jsem na tom uplne stejne, jsem na zacatku 5tydne a mam celodenni pobolivani podbrisku, nekdy vic a nekdy min, nekdy to vubec necitim a k tomu vytok takovy pruhlednozlutavy..Myslim, ze je to snad dobre..Mam za sebou dve nepovedene tehu, jeden samovolny potrat, to jsem zacla spinit a pak krvacet a pak prazdny vacek, to jsem taky zacala krvacet, takze tyhle vytoky zatim jen vitam
Na kontrolu jdu 3.5.,takze cekam a cekam
Drzim vsem pesticky, at to vsem vyjde!!!A mame vsechny plus minus krasne stastne Vanoce ![]()
Mmonica: taky si rikam, dokud to neni krvaceni tak je to asi v poradku ![]()