Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ar-tep píše:
jujda, to je roztomilý
děkuju
…
Bože já jsem utahaná
nejsem na cvičení zvyklá ![]()
Zítra ráno zase zkusím změřit jestli ta teplota konečně stoupne ![]()
Hezký večer holky,právě jsem vstala
Ještě v půl druhý v noci jsem koukala do stropu a ráno brzy vstávala,tak jsme to po návštěvě veteriny s Nikčou zalomily a před chvíli jsem se probrala
Umí někdo vykládat sny?Na ráno se mi zdálo o řece,nějaký cikánský dítě mi vzalo balon pro synovce a koplo ho do tý řeky,no a teď odpo jsem zase jela po dálnici,najednou hrozná mlha,jeli jsme krokem,já pak vystoupila z auta a běžela jsem zpátky po té dálnici zpátky,pak se ke mě přidal nějakej pán a běžel se mnou, řekl mi,že mu odchází manželka a on že to potřebuje vyběhat,najednou zase světlo,vyběhli jsme u nějakýho baráku,tam on bydlel,tak manželka akorát vycházela ze vrátek,ale když ho viděla tak se vrátila zpátky a já si pak u nich chtěla utrhnout nádhernej tulipán no a v tom jsem se probudila.....asi mi cákne co?
mamasek píše:
Hezký večer holky,právě jsem vstalaJeště v půl druhý v noci jsem koukala do stropu a ráno brzy vstávala,tak jsme to po návštěvě veteriny s Nikčou zalomily a před chvíli jsem se probrala
Umí někdo vykládat sny?Na ráno se mi zdálo o řece,nějaký cikánský dítě mi vzalo balon pro synovce a koplo ho do tý řeky,no a teď odpo jsem zase jela po dálnici,najednou hrozná mlha,jeli jsme krokem,já pak vystoupila z auta a běžela jsem zpátky po té dálnici zpátky,pak se ke mě přidal nějakej pán a běžel se mnou, řekl mi,že mu odchází manželka a on že to potřebuje vyběhat,najednou zase světlo,vyběhli jsme u nějakýho baráku,tam on bydlel,tak manželka akorát vycházela ze vrátek,ale když ho viděla tak se vrátila zpátky a já si pak u nich chtěla utrhnout nádhernej tulipán no a v tom jsem se probudila.....asi mi cákne co?
Ahojky Mamasku
… Jé tak to jsou zajímavé sny
zkus tohle
http://www.provaz.cz/sny/news.php
ale musíš tak vyhledat pouze slovo, které by mohlo být klíčové v tom snu
…
babettka píše:Ar-tep píše:
jujda, to je roztomilýděkuju
Zítra ráno zase zkusím změřit jestli ta teplota konečně stoupne…
Bože já jsem utahanánejsem na cvičení zvyklá
Určitě stoupne
Taky bych si zacvičila,ale s tou ploténkou bohužel ještě nemůžu,nebo lépe řečeno se bojím ![]()
No to je jasné, raděj buď opatrná
ono jako já teda jsem kolikrát myslela, že mi ulítnou nohy na těch trampolínách… možná bys mohla zkusit třeba pilates ![]()
Dík Babattko,taky na tyhle stránky koukám,tak viděti řeku-mrzutost,nebezpečí,pronásledování.Dálnice,silnice tam není,ale bludná cesta,což to asi nejvíc vystihuje - od zlého člověka budeš pronásledován,kytka viděti ji-přátelství,láska
mamasek píše:
Dík Babattko,taky na tyhle stránky koukám,tak viděti řeku-mrzutost,nebezpečí,pronásledování.Dálnice,silnice tam není,ale bludná cesta,což to asi nejvíc vystihuje - od zlého člověka budeš pronásledován,kytka viděti ji-přátelství,láska
ježiš to je nehezký
… ale tak třeba to bude, jako že teď tě čeká mrzuté období, no kdo by tě mohl pronásledovat nevím, ale… no a ten konec, tak to může znamenat, že se ti vrátí láska ![]()
babettka píše:mamasek píše:ježiš to je nehezký
Dík Babattko,taky na tyhle stránky koukám,tak viděti řeku-mrzutost,nebezpečí,pronásledování.Dálnice,silnice tam není,ale bludná cesta,což to asi nejvíc vystihuje - od zlého člověka budeš pronásledován,kytka viděti ji-přátelství,láska… ale tak třeba to bude, jako že teď tě čeká mrzuté období, no kdo by tě mohl pronásledovat nevím, ale… no a ten konec, tak to může znamenat, že se ti vrátí láska
Kéž by
Ale nevím,psala jsem mu jak jsme dopadli na veterině,ale vůbec neodpověděl.Minulý týden jsem tam nechala přes 600,dneska přes 700 kč,štve mě,že se ani nezeptá jestli na to mám,sakra,je to taky jeho pes ne?Má chudinka vyholenou levou tvář,asi ho něco štíplo nebo co a tak strašně si to rozškrábal,že mu to mokvalo a krev mu tekla po tlapkách,dneska dostal antibiotika,má je po 12h a takový dva velký prášky,já vůbec nevím jak je do něj dostanu…tak sakra proč nereaguje?
mamasek píše:babettka píše:Kéž bymamasek píše:ježiš to je nehezký
Dík Babattko,taky na tyhle stránky koukám,tak viděti řeku-mrzutost,nebezpečí,pronásledování.Dálnice,silnice tam není,ale bludná cesta,což to asi nejvíc vystihuje - od zlého člověka budeš pronásledován,kytka viděti ji-přátelství,láska… ale tak třeba to bude, jako že teď tě čeká mrzuté období, no kdo by tě mohl pronásledovat nevím, ale… no a ten konec, tak to může znamenat, že se ti vrátí láska
Ale nevím,psala jsem mu jak jsme dopadli na veterině,ale vůbec neodpověděl.Minulý týden jsem tam nechala přes 600,dneska přes 700 kč,štve mě,že se ani nezeptá jestli na to mám,sakra,je to taky jeho pes ne?Má chudinka vyholenou levou tvář,asi ho něco štíplo nebo co a tak strašně si to rozškrábal,že mu to mokvalo a krev mu tekla po tlapkách,dneska dostal antibiotika,má je po 12h a takový dva velký prášky,já vůbec nevím jak je do něj dostanu…tak sakra proč nereaguje?
Ahoj mamaásku a nemohla ta vaše krize vzniknout,právě kvuli tomu miminku nebo chtěl?Třeba to neunesl ten nápor a potřeboval se stáhnout.Věřím,že to dobře dopadne,budu držet všechny palce co mám
mamasek píše:babettka píše:Kéž bymamasek píše:ježiš to je nehezký
Co máte za pejska?chudinka
Víš mamásku, já si možná myslím, že by bylo naopak teď lepší ho chvíli nekontaktovat. Zkus to chvíli vydržet a třeba mu to konečně sepne a začne přemýšlet, proč se tak děje, že se ani neozveš a ozve se on sám
Je to jen teorie, ale co vím, tak většinou zabrala. Dokonce i mě
Taky jsme měli dost ošklivou krizi, už je to pár let a já byla vždycky taková, že jsem mu vyvolávala, vypisovala a snažila se o kde jaký sebemenší kontakt a jeho reakce absolutně žádná
Tak jsem si tenkrát řekla a dost, proč bych se měla snažit jen já?? A nechala telefon telefonem. Samozřejmě jsem myšlenkama byla pořád s ním a strašně se trápila, ale za pár dní se prostě začal divit, že se ani neozvu a ejhle, byl to on, kdo nakonec chodil a chtěl nějaký ten kontakt zpět ![]()
Jé Mamásku, chuděrka malej
… No to taky nechápu, že se vůbec nezajímá ![]()
Ahojky Luci, jak jsi na tom???
MS nikde? nechceš zkusit ten test??? ![]()
Odpovím všem najednou:s tím miminkem je to možné,na týden kvůli tomu odešel začátkem června,to byl u rodičů,kteří nebyli doma takže jsem ani nevěděla kde je,pak se vrátil s tím,že na vyšetření prostě nechce jít a taky že to dítě asi nechce,nebo lépe řečeno ne teď,přišel o práci,v nové se teprve zajížděl,no bylo toho víc,nakonec jsme se dohodli,že o tom tři měsíce nebudeme mluvit a pak se k tomu vrátíme,to jsme udělali v září,najednou s vyšetřením souhlasil,já se radovala jako blázen,zajímal se jak to bude probíhat atd,no a když za týden na to mělo dojít,tak zase obrátil,že teda jako vyš.ano,ale dítě zatím ne,tak jsme nikam nakonec nešli,ale při
si stejně pozor nedával,tak nevím jak to vlastně myslel.Luci:asi máš pravdu,taky jsem už o tom přemýšlela,že ho prostě kontaktovat nebudu,on reaguje jen na to jak to vyřešíme s autem po té bouračce a na to co chtěl zbalit,jinak když napíšu něco o dětech tak nereaguje,když o psovi tak taky ne,takže tak.
Máme labradora,je to takový moje miminko,teď 9/9 mu byly tři roky,řídili jsme si ho s Petrem po třínedělní známosti ![]()
babettka píše:
Jé Mamásku, chuděrka malej… No to taky nechápu, že se vůbec nezajímá
Ahojky Luci, jak jsi na tom???
MS nikde? nechceš zkusit ten test???
Ahojky MS nikde,podle mě tím,že jsem se vykašlala na ten utrogestan,ale ten test zkusím nejspíš v pondělí,pokud se k němu nedostanu dřív,sama hledím,že mě to neláká,asi to vnitřně tuším,že nic
Takhle vypadal Artur když jsme si ho přivezli
Jo a ta moje přezdívka mamásek je vlastně on,pořád za mnou chodil,byl to takovej mamánek a Petr mu začal říkal mamas a už mu to zůstalo,ale slyší i na své,Artur ![]()