Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
30.9.11 21:53

Hezky se vyspěte holky,já zase dneska budu koukat do noci jak bulík :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 22:05
mamasek píše:
Luciferka1979 píše:
mamasek píše:
babettka píše:
Neboj Mamásku až se vrátí do pořádku, bude to moc krásné ;-)
Kéž bys měla pravdu,nejhorší je to čekání jestli ano nebo ne,ale zase to doufání mi dodává naději…zase si říkám,že kdyby už teď byl rozhodnutej a jenom mě napínal tak by mi vrátil klíče od bytu ne?
A jak jste spolu dlouho?
Teď v listopadu to jsou tři roky,co jsme spolu začali chodit a 13/11 to budou(?) dva roky co jsme manželé.
Radši bych se pohádala,ale on ne,dusí to v sobě a pak bouchne za nějaký čas jak papiňák a je pryč,je jak časovaná bomba

No jo,tak to by chtělo přijít na zpusob,jak to z něho dostat.Prostě si musí uvědomit,že takhle se nechovají dospělí,ale děti,když trucují,život letí,jak střela a schováváním se před problémy,to není řešení.JJ je to s nima fakt někdy o hubu,ale bez nich to nejde.Já doufám,že se mu to v hlavě uleží,že se nezachoval nejlíp a pak to musíš vzít pevně do rukou a zkusit po dobrém,po troškách,aby řekl co má na jazyku.Přísahal,že ti bude stát po boku v dobrém i ve zlém,ale v tom zlém mu to nějak nejde.Budu na tebe opravdu myslet,at mu to nějakým záhadným zpusobem docvakne a je zase v plné zbroji po tvém boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.10.11 06:04

krasne sobotni ranko holky,
teda vy ste toho takhle na vecer napsaly :-)
ale uz jsem to docetla..
Babettko no na trampoline to musela byt parada, znami maji takovou mensi na zahrade a je na tom hrozna sranda.. :wink:
Mamasku - naprosto souhlasim s holkama s tim, ze se mu ted neozyvat, vim, ze to je tezky, ale taky vim, ze presne tohle na chlapy plati.. muj taky neumi resit problemy, radej nemluvi a nic a to ja uplne nesnasim!! jeste teda nikdy neodesel, ale kdyz pak prestanu komunikovat i ja, tak dojde sam a udobruje si me.. tak verim, ze to tak nakonec bude i u tebe.. :hug:
a ted ja :palec: BT porad 37,0 takze asi v poradku i po tom vcerejsim spineni co? priteli sem o tom spineni rikala a i to co by to mohlo znamenat.. a byl nadsenej a pry kdy si budu delat testik.. tak sem rikala ze zitra - to se mu vuuubec nelibilo, protoze pry nebude doma.. tak si holt budu muset udelat testik zitra rano nez pujde do prace, aby ho taky videl .. takze uz nekdy kolem 5,30 hod :-) toooolik mooooc doufam, ze tam neco bude.. jo a k priznakum - ted zrovna nemam vubec zadny.. max malinko citlivejsi prsa a obcas me pichne jako na vajecniku jinak fakt vuubec nic.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
1.10.11 07:26

Tabulka

Luciferka1979­.....31 DC…­.............­.............­…PO OVU
Petinaa......­.........30 DC­.............­.............­.......PO OVU
Reinová......­........26 DC­.....OVU 12–17 DC.....9–14 DPO
Aakaficko…­........25 DC­......OVU 14 DC........­.11 DPO.....­…PC 30
Baumgi.......­........20 DC­......OVU 10 DC........­.10 DPO.....­…PC 26
Renesi.......­.........21 DC­......OVU 14 DC........­..7 DPO......­…PC 28
Livi.........­.............20 DC­......OVU 16 DC.........4 DPO..........PC 32
Aandrejka…­.......20 DC.­.....OVU 17 DC........­.3 DPO......­…PC 29
Mamasek......­......20 DC..­…PC 26
Babettka.....­........19 DC­......PC 28
Monca85......­.......17 DC.­.....PC 29
Maybe baby........16 DC­......PC 34
Elisia.......­............14 DC­......PC 27
Ar-tep..........­........10 DC­......PC ??
Lucie34......­...........8 DC­......PC 30
Janie Bast.........­…5 DC.....­.PC 27
Lenkatrenka..­.......4 DC..­…PC 26

ZÁŘÍ

Marciii.......dle PM 5+6.......dle OVU 4+2.......TP 25.5.2012

ŘÍJEN

Příspěvek upraven 01.10.11 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
1.10.11 07:27

Krásné ráno přeju :-)
Za chvilku se mi vrátí manžel, tak s ním půjdu ještě zalehnout :-)

Kafí, tak to je supeeeer zpráva, moc jsem doufala, ža tady dakovou najdu ;-)
Jéé tak zítra už testík, to je paráda, budu hrozně držet palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.10.11 07:30

:palec: dekuju babettko, ja byla uplne podelana strachy, kdyz sem se merila, aby hlavne nespadla.. trochu doufam, ze zitra pujde treba na 37,1 :mrgreen:
a pak ten testik a hned sem napisu co a jak.. :wink: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.10.11 08:39

Dobré ráno holky :mavam:

No Kafííí, co jsem říkala :dance: nepanikařit :hug: To je bezva, už se těším na zítřek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
1.10.11 08:58

Dobré ránko, holky. Tak jsem si udělala test a nic :-(
Včera jsem měla dostat MS, ale pravidelnou ji nemám, takže ještě zkusím testnout v pondělí, nebo později, nevím. Příznaky nemám žádné, bolí mě břicho, jako bych to měla dostat. Tak nevím… navíc, kolem ovulace jsme se tulili 12 den po ms, pak 14 a pak až 19 (píšu si to do kalendáře - je to jen kolem té přibližné půlky cyklu - když nevím, jak dlouhý vlastně je).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.10.11 09:03

peti, tak třeba je ještě na test brzy, když ani nevíš, jak dlouhé cykly máš :think: Nevěš hlavu a zkus ještě vydržet.Moc držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
1.10.11 09:05

Děkuji, jsi hodná. Všem přeji // na testíku, tohle je tak deprimující… když člověk chce a nejde to :-(
Holky, vezmu teď své kluky na výlet do zoo a zítra nebo dnes navečer se tady zase ukážu. Pěknou sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.11 09:11
Petinaa píše:
Dobré ránko, holky. Tak jsem si udělala test a nic :-(
Včera jsem měla dostat MS, ale pravidelnou ji nemám, takže ještě zkusím testnout v pondělí, nebo později, nevím. Příznaky nemám žádné, bolí mě břicho, jako bych to měla dostat. Tak nevím… navíc, kolem ovulace jsme se tulili 12 den po ms, pak 14 a pak až 19 (píšu si to do kalendáře - je to jen kolem té přibližné půlky cyklu - když nevím, jak dlouhý vlastně je).

Dobré ránko děvčata,tak se s váma musím podělit,co mám v horoskopu

Blízcí vás potěší nějakou milou novinou.Možná je čeká stěhování nebo se široká rodina rozroste o dalšího potomka.

Tak jsem si říkala to by bylo super,kdyby sestra byla těhotná a pak se zamyslím,vždyt já jsem taky blíženec a kdyby to četla ona tak by to mohlo platit na mě,no tak jsem se na chvíli nechala unést a ted zpátky na zem.Ode dneška jsem začala vkládat utrogestan,po polykání mi bylo vždy tak zle a závratě,tak uvidíme jestli to bude jiné a hlavně at co nejdřív příjde Ms.

AAKAFÍČKO tak já držím palce i na nohou ani nedutám jak netrpělivě se těším na tvuj testík s //

PETINOO ještě bych to nezatracovala,pokud MS nedorazila a ty máš nepravidelné cykly,tak jsi to mohla mít celé posunuté tudíž i test by se ti ukázal později,držím palečky at je to tam

BABETTKO od tohoto cyklu už UTRnevynechám a budu mít pravidelný cyklus ,tak už nebudu příště tak dlouho strašit nahoře s takovou cifrou.Na trampolíně jsem ještě nebyla musí to byt děsná sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.10.11 10:18

Dobré ráno holky,babett,doufám,že :hug: dopadlo dobře a za pár dní budou // :dance: Aakafi:strašně ti to přeju,do zítřka budu s tebou napnutá jako kšandy.Já jsem kupodivu usnula snad už ve dvanáct hodin,spala jsem jak mimino,zdálo se mi o Petrovi,sice vypadal trochu jinak,měl delší vlasy,byl otočenej zádama ke mě,protože něco spravoval u mojí babičky a ležel na zemi,ale podle těch jeho svalů na rukou jsem ho poznala :-P říkal,že se samozřejmě vrátit chce…pak už nevím,vzbudil mě pesan,šli jsme ven,dala jsem do pekárny dělat kynutý těsto na švestkovej koláč,pak si na dvě hoďky šla ještě lehnout,teď jsem koláč vyndala z trouby a za chvíli jedeme k našim na oběd,bydlí v baráku s bráchou,tak bude sranda,mají tříletého chlapečka,budeme venku,vypadá to,že je krásně,vezmeme i Artura,naši mají 1 1/2 starýho bernskýho salašnickýho,tak se kluci spolu zase vyblbnou a den mi uteče jako voda.Máme holky pravdu,nebudu mu psát,to že je to těžký je jiná věc,ale už jsem přežila dost věcí tak tohle přežiju taky :-? Mějte se zatím krásně,užijte si sluníčkový den a večer se zase objevím, pa berušky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.10.11 10:21

Jééé, mamásku, konečně je z tebe cítit energie :dance: je fajn, že to takhle bereš a uvidíš, že všechno bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.11 10:54

jj MAMÁSKU jen si to užij at odvedeš myšlenky jinam papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
1.10.11 11:00

Holky, nevíte náhodou jak vyčistit flek od lesku na rty a podotýkám že hnědého z gauče?? Jsem umývala kočár, že už ho konečně uklidím a malej neváhal a lesk co jsem v něm měla rozpatlal po křesle :cert: :cert: A to máme světlej potah :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí