Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky se vyspěte holky,já zase dneska budu koukat do noci jak bulík
![]()
mamasek píše:Luciferka1979 píše:Teď v listopadu to jsou tři roky,co jsme spolu začali chodit a 13/11 to budou(?) dva roky co jsme manželé.mamasek píše:A jak jste spolu dlouho?babettka píše:Kéž bys měla pravdu,nejhorší je to čekání jestli ano nebo ne,ale zase to doufání mi dodává naději…zase si říkám,že kdyby už teď byl rozhodnutej a jenom mě napínal tak by mi vrátil klíče od bytu ne?
Neboj Mamásku až se vrátí do pořádku, bude to moc krásné
Radši bych se pohádala,ale on ne,dusí to v sobě a pak bouchne za nějaký čas jak papiňák a je pryč,je jak časovaná bomba
No jo,tak to by chtělo přijít na zpusob,jak to z něho dostat.Prostě si musí uvědomit,že takhle se nechovají dospělí,ale děti,když trucují,život letí,jak střela a schováváním se před problémy,to není řešení.JJ je to s nima fakt někdy o hubu,ale bez nich to nejde.Já doufám,že se mu to v hlavě uleží,že se nezachoval nejlíp a pak to musíš vzít pevně do rukou a zkusit po dobrém,po troškách,aby řekl co má na jazyku.Přísahal,že ti bude stát po boku v dobrém i ve zlém,ale v tom zlém mu to nějak nejde.Budu na tebe opravdu myslet,at mu to nějakým záhadným zpusobem docvakne a je zase v plné zbroji po tvém boku
krasne sobotni ranko holky,
teda vy ste toho takhle na vecer napsaly ![]()
ale uz jsem to docetla..
Babettko no na trampoline to musela byt parada, znami maji takovou mensi na zahrade a je na tom hrozna sranda.. ![]()
Mamasku - naprosto souhlasim s holkama s tim, ze se mu ted neozyvat, vim, ze to je tezky, ale taky vim, ze presne tohle na chlapy plati.. muj taky neumi resit problemy, radej nemluvi a nic a to ja uplne nesnasim!! jeste teda nikdy neodesel, ale kdyz pak prestanu komunikovat i ja, tak dojde sam a udobruje si me.. tak verim, ze to tak nakonec bude i u tebe.. ![]()
a ted ja
BT porad 37,0 takze asi v poradku i po tom vcerejsim spineni co? priteli sem o tom spineni rikala a i to co by to mohlo znamenat.. a byl nadsenej a pry kdy si budu delat testik.. tak sem rikala ze zitra - to se mu vuuubec nelibilo, protoze pry nebude doma.. tak si holt budu muset udelat testik zitra rano nez pujde do prace, aby ho taky videl .. takze uz nekdy kolem 5,30 hod
toooolik mooooc doufam, ze tam neco bude.. jo a k priznakum - ted zrovna nemam vubec zadny.. max malinko citlivejsi prsa a obcas me pichne jako na vajecniku jinak fakt vuubec nic.. ![]()
Luciferka1979.....31 DC…..........................…PO OVU
Petinaa...............30 DC.................................PO OVU
Reinová..............26 DC.....OVU 12–17 DC.....9–14 DPO
Aakaficko…........25 DC......OVU 14 DC.........11 DPO.....…PC 30
Baumgi...............20 DC......OVU 10 DC.........10 DPO.....…PC 26
Renesi................21 DC......OVU 14 DC..........7 DPO......…PC 28
Livi......................20 DC......OVU 16 DC.........4 DPO..........PC 32
Aandrejka….......20 DC......OVU 17 DC.........3 DPO......…PC 29
Mamasek............20 DC..…PC 26
Babettka.............19 DC......PC 28
Monca85.............17 DC......PC 29
Maybe baby........16 DC......PC 34
Elisia...................14 DC......PC 27
Ar-tep..................10 DC......PC ??
Lucie34.................8 DC......PC 30
Janie Bast.........…5 DC......PC 27
Lenkatrenka.........4 DC..…PC 26
ZÁŘÍ
Marciii.......dle PM 5+6.......dle OVU 4+2.......TP 25.5.2012
ŘÍJEN
Příspěvek upraven 01.10.11 v 14:13
Krásné ráno přeju
…
Za chvilku se mi vrátí manžel, tak s ním půjdu ještě zalehnout
…
Kafí, tak to je supeeeer zpráva, moc jsem doufala, ža tady dakovou najdu ![]()
Jéé tak zítra už testík, to je paráda, budu hrozně držet palce ![]()
dekuju babettko, ja byla uplne podelana strachy, kdyz sem se merila, aby hlavne nespadla.. trochu doufam, ze zitra pujde treba na 37,1 ![]()
a pak ten testik a hned sem napisu co a jak..
![]()
Dobré ráno holky ![]()
No Kafííí, co jsem říkala
nepanikařit
To je bezva, už se těším na zítřek ![]()
Dobré ránko, holky. Tak jsem si udělala test a nic ![]()
Včera jsem měla dostat MS, ale pravidelnou ji nemám, takže ještě zkusím testnout v pondělí, nebo později, nevím. Příznaky nemám žádné, bolí mě břicho, jako bych to měla dostat. Tak nevím… navíc, kolem ovulace jsme se tulili 12 den po ms, pak 14 a pak až 19 (píšu si to do kalendáře - je to jen kolem té přibližné půlky cyklu - když nevím, jak dlouhý vlastně je).
peti, tak třeba je ještě na test brzy, když ani nevíš, jak dlouhé cykly máš
Nevěš hlavu a zkus ještě vydržet.Moc držím palečky ![]()
Děkuji, jsi hodná. Všem přeji // na testíku, tohle je tak deprimující… když člověk chce a nejde to ![]()
Holky, vezmu teď své kluky na výlet do zoo a zítra nebo dnes navečer se tady zase ukážu. Pěknou sobotu ![]()
Petinaa píše:
Dobré ránko, holky. Tak jsem si udělala test a nic
Včera jsem měla dostat MS, ale pravidelnou ji nemám, takže ještě zkusím testnout v pondělí, nebo později, nevím. Příznaky nemám žádné, bolí mě břicho, jako bych to měla dostat. Tak nevím… navíc, kolem ovulace jsme se tulili 12 den po ms, pak 14 a pak až 19 (píšu si to do kalendáře - je to jen kolem té přibližné půlky cyklu - když nevím, jak dlouhý vlastně je).
Dobré ránko děvčata,tak se s váma musím podělit,co mám v horoskopu
Blízcí vás potěší nějakou milou novinou.Možná je čeká stěhování nebo se široká rodina rozroste o dalšího potomka.
Tak jsem si říkala to by bylo super,kdyby sestra byla těhotná a pak se zamyslím,vždyt já jsem taky blíženec a kdyby to četla ona tak by to mohlo platit na mě,no tak jsem se na chvíli nechala unést a ted zpátky na zem.Ode dneška jsem začala vkládat utrogestan,po polykání mi bylo vždy tak zle a závratě,tak uvidíme jestli to bude jiné a hlavně at co nejdřív příjde Ms.
AAKAFÍČKO tak já držím palce i na nohou ani nedutám jak netrpělivě se těším na tvuj testík s //
PETINOO ještě bych to nezatracovala,pokud MS nedorazila a ty máš nepravidelné cykly,tak jsi to mohla mít celé posunuté tudíž i test by se ti ukázal později,držím palečky at je to tam
BABETTKO od tohoto cyklu už UTRnevynechám a budu mít pravidelný cyklus ,tak už nebudu příště tak dlouho strašit nahoře s takovou cifrou.Na trampolíně jsem ještě nebyla musí to byt děsná sranda.
Dobré ráno holky,babett,doufám,že
dopadlo dobře a za pár dní budou //
Aakafi:strašně ti to přeju,do zítřka budu s tebou napnutá jako kšandy.Já jsem kupodivu usnula snad už ve dvanáct hodin,spala jsem jak mimino,zdálo se mi o Petrovi,sice vypadal trochu jinak,měl delší vlasy,byl otočenej zádama ke mě,protože něco spravoval u mojí babičky a ležel na zemi,ale podle těch jeho svalů na rukou jsem ho poznala
říkal,že se samozřejmě vrátit chce…pak už nevím,vzbudil mě pesan,šli jsme ven,dala jsem do pekárny dělat kynutý těsto na švestkovej koláč,pak si na dvě hoďky šla ještě lehnout,teď jsem koláč vyndala z trouby a za chvíli jedeme k našim na oběd,bydlí v baráku s bráchou,tak bude sranda,mají tříletého chlapečka,budeme venku,vypadá to,že je krásně,vezmeme i Artura,naši mají 1 1/2 starýho bernskýho salašnickýho,tak se kluci spolu zase vyblbnou a den mi uteče jako voda.Máme holky pravdu,nebudu mu psát,to že je to těžký je jiná věc,ale už jsem přežila dost věcí tak tohle přežiju taky
Mějte se zatím krásně,užijte si sluníčkový den a večer se zase objevím, pa berušky ![]()
Jééé, mamásku, konečně je z tebe cítit energie
je fajn, že to takhle bereš a uvidíš, že všechno bude dobrý ![]()
Holky, nevíte náhodou jak vyčistit flek od lesku na rty a podotýkám že hnědého z gauče?? Jsem umývala kočár, že už ho konečně uklidím a malej neváhal a lesk co jsem v něm měla rozpatlal po křesle
A to máme světlej potah
![]()