Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
4.1.13 15:38

@Deniska2000 Přesně tak, já jsem to taky chtěla jen vykoumat, i když podezření jsem na ni měla.. :mrgreen: Ono je to úplně šílený, když chce žena otěhotnět, tak, jak mi hrabe teď mi ještě nikdy nehrabalo. Zlatá puberta :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
4.1.13 15:56

Taky myslím, že ovulka je za dveřma :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.1.13 16:59

@marcelkaEV Jo jo to znám :lol: A to jsem si říkala, že tak blbnout nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.1.13 13:10

@Deniska2000 Vždy jsem si říkala.. No to není možné, že ty snažilky takhle šílí… příznaky tři dny po ovu atd. :D Teď už vím, že je to možné a vlastně i nemožné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
5.1.13 15:09

@marcelkaEV Přesně tak. Teď už teda šílím trochu míň, už se asi i bojím, tak jsem se uklidnila (měla jsem před 3 měsíci mimoděložní těhotenství),ale před tím jsem byla jak cvok. Hltala jsem na netu návody co jíst a nejíst, jakou polohu, no prostě všechno. A ovulační test byl můj nejlepší kámoš :lol: Jo a těhotná jsem byla i přes to, že jsem dostala normálně MS, takže teď už fakt věřím že jde všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nina.Š
15.1.13 22:43

Těhotná?

Ahoj holky mám čtyři dny před očekávanou MS, dnes jsem byla s partnerem na večeři a šíleně mě dvakrát píchlo v podbřišku… (dost neobvykle) A dnes jsem vypozorovala na kalhotkách bílý jakoby „tvarohovitý“ výtok (nesvědí, nepálí, nezapáchá) Myslíte, že je možné abych byla těhotná? PS. mám poslední dva dny neobvyklou žízeň :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex