Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deniska2000 Přesně tak, já jsem to taky chtěla jen vykoumat, i když podezření jsem na ni měla..
Ono je to úplně šílený, když chce žena otěhotnět, tak, jak mi hrabe teď mi ještě nikdy nehrabalo. Zlatá puberta
![]()
@marcelkaEV Jo jo to znám
A to jsem si říkala, že tak blbnout nebudu ![]()
@Deniska2000 Vždy jsem si říkala.. No to není možné, že ty snažilky takhle šílí… příznaky tři dny po ovu atd.
Teď už vím, že je to možné a vlastně i nemožné ![]()
@marcelkaEV Přesně tak. Teď už teda šílím trochu míň, už se asi i bojím, tak jsem se uklidnila (měla jsem před 3 měsíci mimoděložní těhotenství),ale před tím jsem byla jak cvok. Hltala jsem na netu návody co jíst a nejíst, jakou polohu, no prostě všechno. A ovulační test byl můj nejlepší kámoš
Jo a těhotná jsem byla i přes to, že jsem dostala normálně MS, takže teď už fakt věřím že jde všechno ![]()
Ahoj holky mám čtyři dny před očekávanou MS, dnes jsem byla s partnerem na večeři a šíleně mě dvakrát píchlo v podbřišku… (dost neobvykle) A dnes jsem vypozorovala na kalhotkách bílý jakoby „tvarohovitý“ výtok (nesvědí, nepálí, nezapáchá) Myslíte, že je možné abych byla těhotná? PS. mám poslední dva dny neobvyklou žízeň ![]()