Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elis tady to je:
nahoře klikni na skupiny, ![]()
Skupiny(uzavřené) » Budeme mít pupíky » Diskuse » Jedeme dál
Ahoj, bacha na Prolux, jsou to zlodeji a podvodnici. Staci si zadat do googlu prolux a vyjede spoustu negativnich odkazu a zkusenosti. Jsou to svine jak k lidem, kterým radoby prodavaji domy, tak neni jednoduche se vyvazat jako jejich zamestnanec. Je spousta soudnich procesu s byvalymi zamestnanci. Pozor na to a nedoporucuji s Proluxem cokoliv zacinat, je to cesta do pekel…T.
Vomix píše:
Ahoj, bacha na Prolux, jsou to zlodeji a podvodnici. Staci si zadat do googlu prolux a vyjede spoustu negativnich odkazu a zkusenosti. Jsou to svine jak k lidem, kterým radoby prodavaji domy, tak neni jednoduche se vyvazat jako jejich zamestnanec. Je spousta soudnich procesu s byvalymi zamestnanci. Pozor na to a nedoporucuji s Proluxem cokoliv zacinat, je to cesta do pekel…T.
Děkuji za upozornění, práci jsem nevzala
teď si říkám díkybohu
…
Ahojky , chtěla jsem se Vás zeptat zda se můžu přidat do diskuze
mám na Vás pár otázek a možná právě vy mi pomůžete
, dnes ráno jsem si dělala těhotenský test a vyšli mi dvě // ,byla jsem s toho celá vedle , jelikož se snažíme už 4 roky a pořád nic ,
už se i lečime na neplodnost v jedné klinice a vše mám pozastaveno protože mi zjistili štítnou žlázu o hodnotách tsh 9,77 , ve středu jdu poprvé na ultrazvuk ohledně šž, no ale abych to dořekla co jsem chtěla tak cca za 3 hodiny jsem si dělala o5 těhotenský test a žádná čárka (teda jen kontrolní ) tak nevím co si mám o tom všem myslet … co si o tom myslíte ? díky předem za
rady ![]()
ahoj,
asi nezbejva nic jinyho nez zkusit testik treba ve stredu rano, nebo i zitra rano z ranni moci.. drzim pesti at tam // jsou ![]()
aakafíčko - díky moc potom dám vědět co a jak , začala jsem brát přípravek MACA a ono ejhle , asi to pomohlo
no uvidíme nechci se nějak radovat protože už jednou jsem se radovala a přišla jsem o to ![]()
a co ty pokud se můžu zeptat
připadáš mi jako skušená v oblasti testů
jelikož mám dostat ms zítra je mi taky divné že už teď se mi ukazal pozitivní a za 3 hod negativní tak nevím , je možný že jsem natrefila na špatný TT ? ![]()
ja se snazim s pritelem 8. mesic a porad nic, mela sem problemy s hormonama, tak doufam, ze to vyjde, pristi tyden by mela byt ovulace, tak bude poradny snazeni ![]()
opravdu zkus zitra a nejlip mamatest 10 ty jsou nejlepsi ![]()
aaa kaficko , já vyskoušela vše čaje , bilinky , a očistu cvičení ,prostě vše, ale tak cca před 2 měsíci mi poradila známá že má známou která byla několikrát na ivf ,(které jsme taky plánovali ) no a už zase odbočuju od toho co chci říct , ta známá ,známé mi řekla ať vyskoušíme přírodní prostředek Maca je to rostliný extract (žádná chemie ) tak mě napadlo že by jsi se moihla podívat na internetu je to na neplodnost
myslím si že nám možná pomohla , ale to budu chytřejší zítra
![]()
ahojky Leni, tak jsem sem také ještě nakoukla
… Tak jak jsi dopadla??? Doufám, že // už zůstaly ![]()
Ahojky babetko , tak že jsem dopadla,
tak jak jsem nechtěla
nic tak to třeba výjde příští měsíc , nevím co děláme špatně asi musím taťkovi říct ať to dělá jinak…
, je to děs … ![]()