Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15696
4.10.11 12:35

Elis tady to je:

nahoře klikni na skupiny, :palec:
Skupiny(uzavřené) » Budeme mít pupíky » Diskuse » Jedeme dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vomix
4.10.11 12:39

Prolux

Ahoj, bacha na Prolux, jsou to zlodeji a podvodnici. Staci si zadat do googlu prolux a vyjede spoustu negativnich odkazu a zkusenosti. Jsou to svine jak k lidem, kterým radoby prodavaji domy, tak neni jednoduche se vyvazat jako jejich zamestnanec. Je spousta soudnich procesu s byvalymi zamestnanci. Pozor na to a nedoporucuji s Proluxem cokoliv zacinat, je to cesta do pekel…T.

• Citovat
  • Upravit
5237
5.10.11 10:36
Vomix píše:
Ahoj, bacha na Prolux, jsou to zlodeji a podvodnici. Staci si zadat do googlu prolux a vyjede spoustu negativnich odkazu a zkusenosti. Jsou to svine jak k lidem, kterým radoby prodavaji domy, tak neni jednoduche se vyvazat jako jejich zamestnanec. Je spousta soudnich procesu s byvalymi zamestnanci. Pozor na to a nedoporucuji s Proluxem cokoliv zacinat, je to cesta do pekel…T.

Děkuji za upozornění, práci jsem nevzala ;-) teď si říkám díkybohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.10.11 21:27

HOLKY JE TADY NĚKDO??potřebovala bych poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
7.10.11 17:22

Copak se děje?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.10.11 16:31

Ahojky , chtěla jsem se Vás zeptat zda se můžu přidat do diskuze :-) mám na Vás pár otázek a možná právě vy mi pomůžete :-) , dnes ráno jsem si dělala těhotenský test a vyšli mi dvě // ,byla jsem s toho celá vedle , jelikož se snažíme už 4 roky a pořád nic , :-( už se i lečime na neplodnost v jedné klinice a vše mám pozastaveno protože mi zjistili štítnou žlázu o hodnotách tsh 9,77 , ve středu jdu poprvé na ultrazvuk ohledně šž, no ale abych to dořekla co jsem chtěla tak cca za 3 hodiny jsem si dělala o5 těhotenský test a žádná čárka (teda jen kontrolní ) tak nevím co si mám o tom všem myslet … co si o tom myslíte ? díky předem za :-) rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.10.11 16:32

ahojky tak už jsme dvě :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.10.11 16:34

ahoj,
asi nezbejva nic jinyho nez zkusit testik treba ve stredu rano, nebo i zitra rano z ranni moci.. drzim pesti at tam // jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.10.11 16:43

aakafíčko - díky moc potom dám vědět co a jak , začala jsem brát přípravek MACA a ono ejhle , asi to pomohlo :palec: no uvidíme nechci se nějak radovat protože už jednou jsem se radovala a přišla jsem o to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.10.11 16:43

urcite dej vedet a drzim palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.10.11 16:47

a co ty pokud se můžu zeptat :-) připadáš mi jako skušená v oblasti testů :palec: jelikož mám dostat ms zítra je mi taky divné že už teď se mi ukazal pozitivní a za 3 hod negativní tak nevím , je možný že jsem natrefila na špatný TT ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.10.11 16:50

ja se snazim s pritelem 8. mesic a porad nic, mela sem problemy s hormonama, tak doufam, ze to vyjde, pristi tyden by mela byt ovulace, tak bude poradny snazeni :palec:
opravdu zkus zitra a nejlip mamatest 10 ty jsou nejlepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
10.10.11 16:59

aaa kaficko , já vyskoušela vše čaje , bilinky , a očistu cvičení ,prostě vše, ale tak cca před 2 měsíci mi poradila známá že má známou která byla několikrát na ivf ,(které jsme taky plánovali ) no a už zase odbočuju od toho co chci říct , ta známá ,známé mi řekla ať vyskoušíme přírodní prostředek Maca je to rostliný extract (žádná chemie ) tak mě napadlo že by jsi se moihla podívat na internetu je to na neplodnost :palec: myslím si že nám možná pomohla , ale to budu chytřejší zítra :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
11.10.11 19:37

ahojky Leni, tak jsem sem také ještě nakoukla :-)… Tak jak jsi dopadla??? Doufám, že // už zůstaly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
13.10.11 20:48

Ahojky babetko , tak že jsem dopadla, :think: tak jak jsem nechtěla :nevim: nic tak to třeba výjde příští měsíc , nevím co děláme špatně asi musím taťkovi říct ať to dělá jinak… :lol: :lol: , je to děs … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí