Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5924
22.12.11 17:01

babettko, jsi v pořádku ?????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
20.2.12 22:05

Ahoj holky take jsem tu nova snazime se 3 mesice a nic:-(vim,je to chvilka,ale ja uz plasim jak mala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
21.2.12 05:43

Ahojík Cvikinko.
3 měsíce, no jo, všechny jsme nedočkavé.
Já s manželem se snažíme 14 měsíců. Jo ono ten čas letí.
Snad ti to vyjde brzy. ;)
Jak to máš s ovulací? Měříš BT nebo zkoušíš ovulační testy? Povídej, přeháněj, co všechno pro dítě děláš? Já první dva měsíce moc nic nevěděla. Třetí měsíc jsem zkusila ovulační testy a zadařilo se. Každý má něco, co mu sedí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
18.5.12 22:09

Ahoj, já si chtěla dělat ovul.testy po půl roce snažení, ale 7 dní po sobě byly negativní… pak mě začalo bolet břicho, tak jsem si říkala, že to asi dostanu (termín MS bych měla mít asi zítra,ale břicho mě bolí už 6 dní což sem nikdy takto neměla,navíc cyklus nemám pravidelný, ale 26-28 dní, podl.dokonce 30dní), tak jsem si dnes ráno udělala ze zvědavosti těh.test a ony tam byly dvě celkem dost výrazné mršky! :) Tak jsem si ho udělala i odpoledně a byly tam zas.. Tak asi v pondělí skáknu na gyndu, jsem zvědavá! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
19.5.12 08:19

@Krejzi Tak asi byla ta ovulka dřív ;-)… Gratuluji a přeji ať je vše ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina (23)
13.8.12 14:55

Ahojky Vsem. Rada bych se pridala k Vasi diskusi. Take se s manzelem snazime o prvni miminko ))) Protoze jde o zacatek naseho snazeni na zadne ovu testy a mereni teploty jeste nedoslo ) Jednak doufam ze nebude potreba a take se v tom vsem moc nevyznam. Neco malo jsem se dozvedela z podobnych diskusi… Jsem 19 DC a asi 16 DC jsem zacala nejdriv slabounce spinit, ted uz i slabe krvacet. Nerekla bycjh ale ze jde o MS. (Barva je svatlejsi, vic naruzovela a intenzita mnohem slabsi). Delka cyklu je cca 31-33 dny. Myslite, ze jde o ovulacni krvaceni nebo o uhnizdovani vajicka? Skoro vsude ale pisou ze pri uhnizdovani vajicka krvaceni trva jen nekolik hodin… :nevim: Pokud jde o ovulacni krvaceni - da se i pres nej otehotnet? Vim ze jsou me dotazy hloupe, ale treba mel nekdo podobnou zkusenost. (Vzdyt vite jak je to s tou nedockavosti… ) :) Diky Vsem za odpoved :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5237
13.8.12 20:53
@tina (23) píše:
Ahojky Vsem. Rada bych se pridala k Vasi diskusi. Take se s manzelem snazime o prvni miminko ))) Protoze jde o zacatek naseho snazeni na zadne ovu testy a mereni teploty jeste nedoslo ) Jednak doufam ze nebude potreba a take se v tom vsem moc nevyznam. Neco malo jsem se dozvedela z podobnych diskusi… Jsem 19 DC a asi 16 DC jsem zacala nejdriv slabounce spinit, ted uz i slabe krvacet. Nerekla bycjh ale ze jde o MS. (Barva je svatlejsi, vic naruzovela a intenzita mnohem slabsi). Delka cyklu je cca 31-33 dny. Myslite, ze jde o ovulacni krvaceni nebo o uhnizdovani vajicka? Skoro vsude ale pisou ze pri uhnizdovani vajicka krvaceni trva jen nekolik hodin… :nevim: Pokud jde o ovulacni krvaceni - da se i pres nej otehotnet? Vim ze jsou me dotazy hloupe, ale treba mel nekdo podobnou zkusenost. (Vzdyt vite jak je to s tou nedockavosti… ) :) Diky Vsem za odpoved :mavam:

Ahojky tuto diskuzi již nepoužíváme :-)… Pokud je to ovulační krvácení, tak určitě můžeš otěhotnět i přes něj a myslím, že uhnizďovaní nemusí trvat pouze jeden den - vajíčko se zavrtává několik dní - proto si to třeba pak někdo splete se slabou MS ;-)… Ale asi ti nezbyde než chvilinku ještě vydržet na test :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
21.8.12 17:56

@babettka ahojky taky cekam na testovani..je to delsi nez si myslim cas vubec neleti uz aby byl patek a ja mohla testovati.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.13 13:52

Nevíme :)

Ahojky holky, dnes jsem si dělala tento ovu test, a vůbec nevím zda ho mám považovat za pozitivní či negativní… Srdce by rádo řeklo že je pozitivní ale mozek jakoby říkal „no, já ti nevím..“ :nevim: Co myslíte vy? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.13 13:59

@marcelkaEV
já bych řekla že ovulka příjde během pár hodin..takže zkoušet dneska a pozítří…

• Citovat
  • Upravit
31
4.1.13 14:19

@smurfka Myslíš, že to lze takhle určit? Ale je to asi možné.. však se dočkáme.. moc děkuji za odpověď. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.13 14:24
@marcelkaEV píše:
@smurfka Myslíš, že to lze takhle určit? Ale je to asi možné.. však se dočkáme.. moc děkuji za odpověď. ;)

já měla neco podobného..taky nebyla uplně ale uplně stejná nebo tmavší a podívej se do podpisu co mám…ono právě takový test aby se ti ukázala fakt podle návodu tmavší než ta první je skoro nemožné vychytat, protože ta ovulace nastává skoro dva dny a je těžké ji zachytit uplně na vrcholu - to bys musela testit snaad každou hodinu celých 24 h..nekdy proběhne vrchol ovu v noci a ráno už tam máš čárku slabší ale přitom ještě pořád ovulka probíhá…takže klidek a doporučuju tulení..

• Citovat
  • Upravit
5382
4.1.13 15:07

@marcelkaEV I já bych řekla že ovulace u Tebe nastane brzo. Já měla téměř pozitivní test vždycky cca 1-2 dny před ovulací a jen občas se mi podařilo trefit se s testováním tak, že byly obě čárky stejně silné. Stačilo se víc napít, nebo testovat o chvíli dřív a už byla čárka slabší. Je fakt těžký to vychytat. Dobré je, testovat vždy ve stejnou hodinu a pak už můžeš porovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.13 15:14

@Deniska2000 N, já jsem si testík dělala i včera (v přibližně stejnou dobu) a byl negativní a dnes už je pozitivní :-) Bohužel přesvědčit se na 100% nemůžu, jelikož jsem v lékárně vykoupila úplně poslední.. Ty testy jsou spíš takový pokus, děsně to leze do peněz… :mrgreen: Ale budu hlásit jak to vše dopadlo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
4.1.13 15:25

@marcelkaEV Já to zkusila jen párkrát, abych vykoumala kdy mám ovulaci, protože jinak jsem to nikdy nepoznala. A teď když už vím kdy je, tak netestuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí