Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,dneska to vypadá na pěkný den,snad si ho všechny moc užijete.
MAMÁSKU to je blbé s tou kolegyní,naprosto tě chápu asi bych byla taky na nervy,nemusí všichni kolem vědět podrobnosti mého života ,taky si někdy říkám,že ty fotky jsem nemusela ukazovat,ale zase jsem chtěla ,abyste věděly s kým máte tu čest.Chtělo by to novou přezdívku,no,ale pokud to čte i ona,tak bude vědět,budeme doufat,že to co se ted dějě u vás ,nečetla.Sakra to jsou starosti.
AAKAFÍČKO ještě vydrž,muže být brzo na //,ted nedávno jsem četla,že jedné paní se ukázaly // až 14dní po termínu MS a dokonce jedné vubec na žádném,ale těhu byla i krev to potvrdila.Budu držet palečky.
AR-TEP užijte si návštěvu a hlavně se pořádně nadlábněte
BABETTKo tak tento cyklus to jistí
JANIE BEST no to jsi celá já,já jsem si dávala pozor at nezatínám břicho a žádné poskakování at ho tam nepomačkám
Tak jsem zase na chvilku tady,Tom mi ráno seknul notebook a teď mi ho milostivě zase na chvíli půjčil
Vařila jsem k obědu halušky a brokolicovou polévku,to je pořád dokola,už nemám žádný nápady
,teď jsem si uvařila kafíčko a dočetla vás.Uvidíme co na to babettka,taky myslím,že už to chtěla uzamknout,ale že to nešlo,každopádně jsem té kolegyni psala zprávu,tak mi odpověděla my se známe?Já jsem přesvědčená,že je to ona,nikde nediskutuje,nemá žádný záznam,že by se do nějaký diskuze přidala tak nevím proč tu je,jedině,že by to nebyla ona,ale všude se píše simkovakaterina,tak by to byla asi opravdu velká náhoda,nemyslíte?
mamasek píše:
Tak jsem zase na chvilku tady,Tom mi ráno seknul notebook a teď mi ho milostivě zase na chvíli půjčilVařila jsem k obědu halušky a brokolicovou polévku,to je pořád dokola,už nemám žádný nápady
,teď jsem si uvařila kafíčko a dočetla vás.Uvidíme co na to babettka,taky myslím,že už to chtěla uzamknout,ale že to nešlo,každopádně jsem té kolegyni psala zprávu,tak mi odpověděla my se známe?Já jsem přesvědčená,že je to ona,nikde nediskutuje,nemá žádný záznam,že by se do nějaký diskuze přidala tak nevím proč tu je,jedině,že by to nebyla ona,ale všude se píše simkovakaterina,tak by to byla asi opravdu velká náhoda,nemyslíte?
No třeba to bude shoda jmen
Luciferka1979 píše:mamasek píše:No třeba to bude shoda jmen
Tak jsem zase na chvilku tady,Tom mi ráno seknul notebook a teď mi ho milostivě zase na chvíli půjčilVařila jsem k obědu halušky a brokolicovou polévku,to je pořád dokola,už nemám žádný nápady
Tak to bych si fakt hodně oddychla
Jinak souhlasím s holkama a řídím se podle toho,naposledy jsem mu psala v pátek kvůli pesanovi,žádná odezva,včera jsem už zmlkla a trvá to…ale mám strašnou radost,že jsem dostala do Artura ty atb,sice musí mít na 3× plátek šunky nebo salámu a do toho mu tu jednu půlku prášku zaroluju,ale slupne to jako malinu,má už tu tvář i lepší,neškrábe si to,tak se mu to konečně snad začíná hojit,to je velkej pokrok ![]()
mamasek píše:Luciferka1979 píše:Tak to bych si fakt hodně oddychlamamasek píše:No třeba to bude shoda jmen
Jinak souhlasím s holkama a řídím se podle toho,naposledy jsem mu psala v pátek kvůli pesanovi,žádná odezva,včera jsem už zmlkla a trvá to…ale mám strašnou radost,že jsem dostala do Artura ty atb,sice musí mít na 3× plátek šunky nebo salámu a do toho mu tu jednu půlku prášku zaroluju,ale slupne to jako malinu,má už tu tvář i lepší,neškrábe si to,tak se mu to konečně snad začíná hojit,to je velkej pokrok
Tak to je dobře,že mu to zabírá a hojí.
Jen tak dál s tím odmlčením,však on se ozve.
Holky tak se sem tam pokukuju po jiných diskusích a pokaždé narazím na nějakou FRANCKU ,která tam hodí reklamu na nějaký sportovní areál,chápete to?Holky tam chodí kecat a hlavně se otevřeně svěřují o problémech a ona tam vpadne asi s doměním,že je naláká.Někteří už neví jak by otravovali.
Jiak včera jsem mluvila s přítele sestřenici v únoru měla termín.no a šla si tak normálně už ve 4měsíci na kontrolu a
netlouklo
tak revize.tak mě docel apotěšila včera jenže ona neví že sem těhule jinak by mi to nevyprávěla ![]()
Marciii píše:
Jiak včera jsem mluvila s přítele sestřenici v únoru měla termín.no a šla si tak normálně už ve 4měsíci na kontrolu anetlouklo
tak revize.tak mě docel apotěšila včera jenže ona neví že sem těhule jinak by mi to nevyprávěla
Určitě by ti to neříkala kdyby věděla,že jsi těhule,ale pro ní to musí být hrozný,já jednou potratila asi v 8tt a hrozně to bolelo,4.měsíc musí být o to horší,to snad radši ani otěhotnět nechci,i když já vlastně nemám s kým
Ale ty se netrap,všechno bude v pořádku,uvidíš
![]()
no teda takhle pozde prijit o miminko, to je fakt sila, to se z toho holka musi davat dohromady asi pekne dlouho a musi to strasne bolet.. uz v prvnich tydnech o to prijit je sila, ale ve 4 mesici…no fuj fuj..
Marcii neboj, nemysli na to, ty budes v poradku ![]()
Berušky omlouvám se, že jsem tady dnes moc nebyla, zítra to vynahradím
… Už jsem založila uzamčenou skupinu, tak musíme počkat na schválení
… pak vás hned pozvu ![]()
se neni cemu divit, kdyz je tak krasne, tak ste urcite skoro vsechny nekde pekne venku.. ![]()
Tak jo berušky, tady máme skupinku a v ní diskuzi ![]()
Takhle se tam proklikáte ![]()
Skupiny(uzavřené) » Budeme mít pupíky » Diskuse » Jedeme dál ![]()
JJ Kafí, šikulka…:-)
Tak teď už jsem poslala pozvánku snad všem
…
ja neeee, ty ses sikulka nejvetsi.. dekuju za vsechny za novou diskuzi jen a jen pro nas ![]()