Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky berunky,
Ta teplotka vypadá Kafí krásně
… jj žádný stres a ony se určo v úterý vybarví
… to přeci musí vyjít ![]()
Peti s tou teplotkou si nelámej hlavu
z jedné se opravdu nic nedá poznat… můžeš mít teplotu celkově nižší a tudíž by tahle na těhu klidně stačila
…
Jé holky, tak jsem včera snad konečně odovulovala
dnes 36,6 což by odpovídalo 1. dni po ovulce, ale raděj si na potvrzení počkám do zítra, to už by měla být alespoň 36,7
… kéž by
…
No teď ale přeju hlavně hodně štěstí vám, co budete testíkovat ![]()
ahoj Babettko
jj stale doufam, ze se tam ty // opravdu ukazou.. ted po tom spineni na zachode me stridave boli prava a leva strana podbrisku, tak uz fakt nevim co to bude.. ale mam to spineni, jen kdyz asi jako tlacim na zachode
-tak to bylo v patek i dnes.. tak snad se ms prece jen nerozjede..zase se omlouvam, ze to tak popisuju, ale asi to tak fakt je..
![]()
to je super, ze uz mas asi po ovulace, zitra uz si pekne napises DPO ![]()
Ahoj berušky,přeju krásný ráno
Než sem vůbec něco napíšu potřebuju poradit jak to chodí tady na tom emiminu?Včera jsem totiž náhodou zjistila,že se sem zaregistrovala kolegyně z práce,jak mě vyčmuchala to teda nevím,ani nevím,že se s manželem snaží o dítě,nebo jestli je to náhoda,každopádně jestli se dostala do všech mých diskuzí tak potěš,je to pěkná drbna a bude to vědět celý soud
Tak jsem si profil zablokovala jenom pro přátele a to znamená co?Že každý,kdo v nich není tak neuvidí ani moje příspěvky,nic?
ahoj mamasku,
tak to je teda pekne v prd… ![]()
myslim, ze kdyz sis zablokovala profil, tak nemuze koukat na tebe, ale tvoje prispevky na diskuzich si muze cist.. ale zase kdyz nemuze kouknout na tebe, tak nebude snad vedet, ve kterych diskuzich si pises.. aspon si to tak myslim.. ![]()
jo asi mam pravdu - ted sem naschval koukla k nejaky cizi holce do profilu a proste se mne u ni neukazalo, kde diskutuje.. ze to ma jen pro pratele..
Aakafi,děkuju za zjištění,taky jsem to zkoušela,ale nebyla jsem si jistá,byla jsem včera pěkně vyklepaná
Naštěstí už nebyla online od 26/9,což byl zrovna Petrův odchod,tak aspoň tyhle podrobnosti neví,ona sama nikde nediskutovala…ale ještě jedna otázka,můžu si změnit tu přezdívku?Zkoušela jsem to jen zběžně,ale na tohle jsem se nikde nedostala.
teda mamasku tak to taky netusim, jestli se to da zmenit.. pro tyhle pripady, sem prave hodila neutralni prezdivku a radej i bez fotky.. ![]()
aakaficko píše:
teda mamasku tak to taky netusim, jestli se to da zmenit.. pro tyhle pripady, sem prave hodila neutralni prezdivku a radej i bez fotky..
Jak o mě říká opravdu trefně můj tatínek:blbá a naivní,nikdy se neponaučí
Už jsem taky vymyslela jinou přezdívku,fotku jsem dala pryč a napsala jsem SZ adminovi,našla jsem tu některé případy kdy to potřebovaly holky taky změnit,tak uvidíme,snad si nepamatuje kde jsem všude byla,smazala jsem si veškeré diskuze,jen tuhle jsem nechala,škoda,že tahle nejde nastavit taky jako uzamčená,já mám pocit,že už někdy o tom babettka psala že jo?
hele vubec blba nejsi, jen si proste necekala, ze by se tady mohl nekdo znamej objevit.. ja mam prave dost znamejch holek co se snazi taky o mimi, tak sem tady radej na tajnacku.. ![]()
dobry, fotecku uz nemas a to je myslim nejdulezitejsi.. prezdivku by kdyztak nemela vedet ne - teda pokud uz na tebe nekoukala driv.. ale to bys zase videla, jestli k tobe lezla.. ![]()
jj si vzpominam, ze to Babettka chtela zamknout, ale nejak to asi nejde, psala myslim, ze se to musi hned pri zalozeni diskuze nebo co.. coz je teda faaakt skoda.. ![]()
Teď jsem vymyslela takovou blbost,že podle ní mě už nevyčmuchá,až mi jí změní,tak ta přezdívka bude ve všech diskuzích(teda aspoň doufám) a to by se je musela pamatovat abych zjistila ten můj novoje nick pročítáním starých diskuzí,ještě jedna otázka,nevíš jestli můžeš být zaregistrovaná pod vícero přezdívkama?Jako že mít třeba tři účty? ![]()
dobré ráno ![]()
já jsem zoufalá nezapnu už žádné kalhoty nechápu jak je to možný jsem tlustá jak prase
s takovymhle pupkem se vdávat nechci jakto že už mám takový břicho vždyt to neni možný
![]()
vic uctu? tak to teda fakt nevim, ale proc by asi ne? dyt ja bych se mohla na jeden treba prihlasovat v praci a na druhej doma a jak by to mohl nekdo zjistit a treba to jde i z jednoho pocitace..
ty ses normalne agentka FBI ![]()
ahoj Marcii,
mas uz pupek jo? vsak dyt je to kraaaasny, sice chapu, ze brzo ale krasny
![]()
aakaficko píše:
ahoj Marcii,
mas uz pupek jo? vsak dyt je to kraaaasny, sice chapu, ze brzo ale krasny![]()
no já chtěla alespon na tu svatbu být ještě bez pupku
ale kalhoty ve ktreých jsem minulou sobotu v klidu chodila sem včera prostě nezapla
![]()
tak to je slusny, ale nevim, jestli ti jako brisko nenatece na zacatku, pak ma myslim trosku splasknout a pak uz bude veliky.. ale nevim to fakt jiste.. takze na svatbu budes urcite nejkrasnejsi a jenom s malinkatym pupikem ![]()
Marcii prosimte nevis jak to mam mit ted - 12 DPO s cipkem? mne se zda, ze ho mam hodne tvrdej a ne moc vysoko, tak nevim, jestli to tak ma byt..?? ![]()