Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
děkujuuuu ![]()
JJ sbohem
tak snad se nám to v té nové parádně roztěhulí ![]()
ahoj holkyyyyyyyyyy
tak my celý víkend vybalovali v novém bytečku, takže nestíhačka
pořád máme asi 10 velkých nevybalených pytlů, takže to mě čeká ještě dnes.. do toho uvařit něco, upéct, no mám toho plný brejle.. A aby toho nebylo málo, tak v práci toho mám taky až nad hlavu, nestihla jsem si udělat dnes ještě ani kafe, natož se najíst
jdu vás zkusit letmo dočít, tak 10 stránek, no vy mi dáváte teda
jinak za chvilku už budu taky testíkovat ovu, to uteče ![]()
Ahoj tak dneska je den, kdy bych měla dostat MS,ale zatím nic, tak snad je to dobré znamení, počkám ještě pár dní jestli se nedostaví a jdu testovat..Ale mám citlivé prsa a chvílema mě bolí podbříško,tak mám obavy, že se dostaví mrcha jedna..
Ahoj holky,moc ráda bych se k vám přidala,ale bohužel jsem se tu dočetla,že jste založily novou diskuzi. Tak kdyby vám to nevadilo a vzaly by jste mě mezi sebe,byla bych strašně ráda. A teď něco o mě:
Je mi 36 let,v lednu mi bude 37,děti už mám z předchozího manželství,jsou to kluci a je jim 15 a 12 let. Jsou strašně hodní…někdy. Ale abych se dostala proč bych se k vám ráda přidal: Takže jak jsem už psala,kluci mám s bývalým manželem a s novým přítelem,jsme spolu už 9 let a moc jsme di přáli,jeho první a moje dakší miminko. Ale bohužel se nám to nedařilo…a po 5 letech,kdy už jsem z toho byla zoufalá a na nic jinýho jsem nedokázala myslet,jsme podstoupili po neůspěšné inseminaci IVF. No hned napoprvé se nám k našemu překvapení zadařilo,byli jsme oba strašně šťastní,těšili jsme se strašně,přítel si moc přál holčičku a mně to bylo vcelku jedno,jen jsem si říkala,ať je miminko zdravé…A nakonec jsme čekali holčičku,dali jsme jí i jméno Nicollka. Dokonce můj přítel byl na práci v Německu a koupil nám pro nší holčičku k mému milému překvapení kočárek,byl nádherný. Jenže naše radost skončila,když jsme skoro v 6.měsíci o naší holčičku přišli…bylo to hrozný, z ničeho nic,všechno bylo v pořádku.....a najednou jsem se bez bolestí z ničeho nic otevřela,vůbec jsem neměla žádnéné bolesti,byla jsem,když mě přijímali v nemocnici v pohodě,nic mě nebolelo,myslela jsem si,že mi nasadí kapačky proti otevírání,zjistí příčinu proč se to stalo a všechno dobře dopadne,ale bohužel 16.7 v 8:50 jsem malou porodila,měřila 27cm a vářila kolem 600g,holky já jak vám to tady píšu,tak bulím a bulím
,nemůžu se s tím pořád vyrovnat,nikdy bych to nikomu nepřála ani svýmu největšímu nepříteli. No a teď se snažíme o další miminko,ikdyž mám hrozný strach. Byla bych noc ráda,kdyby jste mě mezi sebe přijali.
Děkuju vám a nezlobte se,že jsem se tak rozpovídala
Missi, moc mě mrzí co se vám přihodilo
Myslím, že to jestli se k nám budeš moct přidat nezáleží tak úplně na mě, taky jsem vcelku nová
Ale pevně věřím, že sem babetka koukne a napíše ti co a jak. Fakt je mi ze tvého příběhu smutno, chjo
Moc vám přeji, aby se co nejdřív zadařilo a vy se mohli těšit na nový život a tentokrát se šťastným koncem a věřím, že na to Vaše Nicol tam někde z nebíčka dohlídne ![]()
Artí,strašně moc Ti děkuju,jste tu strašně moc hodný holky,celé jsem vás pročetla a moc bych byla ráda a vážila si toho,kdybych mohla být mezi vámi ![]()
Počkám na vaše společné rozhodnutí a moc ti děkuji,že si mi odepsala ![]()
Missina píše:
Ahoj holky,moc ráda bych se k vám přidala,ale bohužel jsem se tu dočetla,že jste založily novou diskuzi. Tak kdyby vám to nevadilo a vzaly by jste mě mezi sebe,byla bych strašně ráda. A teď něco o mě:
Je mi 36 let,v lednu mi bude 37,děti už mám z předchozího manželství,jsou to kluci a je jim 15 a 12 let. Jsou strašně hodní…někdy. Ale abych se dostala proč bych se k vám ráda přidal: Takže jak jsem už psala,kluci mám s bývalým manželem a s novým přítelem,jsme spolu už 9 let a moc jsme di přáli,jeho první a moje dakší miminko. Ale bohužel se nám to nedařilo…a po 5 letech,kdy už jsem z toho byla zoufalá a na nic jinýho jsem nedokázala myslet,jsme podstoupili po neůspěšné inseminaci IVF. No hned napoprvé se nám k našemu překvapení zadařilo,byli jsme oba strašně šťastní,těšili jsme se strašně,přítel si moc přál holčičku a mně to bylo vcelku jedno,jen jsem si říkala,ať je miminko zdravé…A nakonec jsme čekali holčičku,dali jsme jí i jméno Nicollka. Dokonce můj přítel byl na práci v Německu a koupil nám pro nší holčičku k mému milému překvapení kočárek,byl nádherný. Jenže naše radost skončila,když jsme skoro v 6.měsíci o naší holčičku přišli…bylo to hrozný, z ničeho nic,všechno bylo v pořádku.....a najednou jsem se bez bolestí z ničeho nic otevřela,vůbec jsem neměla žádnéné bolesti,byla jsem,když mě přijímali v nemocnici v pohodě,nic mě nebolelo,myslela jsem si,že mi nasadí kapačky proti otevírání,zjistí příčinu proč se to stalo a všechno dobře dopadne,ale bohužel 16.7 v 8:50 jsem malou porodila,měřila 27cm a vářila kolem 600g,holky já jak vám to tady píšu,tak bulím a bulím,nemůžu se s tím pořád vyrovnat,nikdy bych to nikomu nepřála ani svýmu největšímu nepříteli. No a teď se snažíme o další miminko,ikdyž mám hrozný strach. Byla bych noc ráda,kdyby jste mě mezi sebe přijali.
Děkuju vám a nezlobte se,že jsem se tak rozpovídala
Ahojky teda to je mi moc líto,zrovna jsme to ted s holkama probíraly,že Radka Kocurová přišla o miminko v 5 měsíci a ty dokonce v 6,je to strašná tragédie,soucítím s tebou a moc ti přeji at se co nejdřív zadaří a máte zdravé miminko.Nedávno takhle přišla rovnou o dvojčátka jedna holčina a ta je teda silně v háji,já se nedivím,to musí zamávat snad s každým.
5 roku je dost,my se snažíme 18 měsícu a jsem z toho už unavená .No ted už jsem to začala nějak vypouštět,nejspíš tím,že už nenavážu na druhou mateřskou,takže to je v podstatě jedno,ale chtěla jsem mít děti krátce po sobě,no jo ,když ono to nejde vždy tak ,jak si naplánujeme.
Ahojky Luciferko,moc ti děkuju,jak hezky a mile si to napsala.
Je to vážně hrozný a můžu říct,že by mě ani ve snu nenapadlo,že mě to potká,pořád mám malou před očima,ale věřím,že všechno chce čas a čas rány hojí,ale nikdy na Nicollku nezapomenu,v mém srdci zůstane napořád. ![]()
S tou Radkou je mi to líto,ani jsem to nevěděla,vím co teď prožívá a jak se cítí ![]()
A sohlasím s tebou,že nikdy to nejde,tak jak by si člověk přál.
Já když jsem čekala mýho prvního syna,tak jsem ani nevěděla,že jsem těhotná,protože jsem měla normálně menstruaci a když jsem přišla k doktorovi,že mě bolí podbříšek a že často chodím čůrat,tak mi udělal UTZ a řekl,vždyť vy už jste v 10tt…no koukala jsem jak blázen…to bylo milé a nečekané překvapení a dnes mu už táhne na 16. Jenže tenkrát mi bylo 20 pryč a nic jsem nemusela řešit,protože jsem tenkrát ani neměla páru,co jsou plodné a neplodné dny,měření BZ,OVU testy…ale ještě před IVF jsem si tím taky prošla…no a dnes jsem 20DC a plodných dnech jsme se ob den
snažili,moc bych si přála,aby to vyšlo a nejen mě,ale všem které si to přejí ![]()
Uvidíš Lucí,že vám se tak zadaří a to maličké brzy přijde ![]()
ahoj holky omlouvám se že to flákám ale léčila jsem se z angíny, dnes poprvé do práce no záhul.. jinak to utíká už máme v podstatě po poctivém snažení.. tak jenom počkat … ovulka byla si 13-14Dc podle ultrazvuku ![]()
..doufám že mě pozvete do uzamčené.. už se těším
holkyy a kde jsem pozvaná? musíte na mě jako na .. začátečníka ![]()
Elisia píše:
holkyy a kde jsem pozvaná? musíte na mě jako na .. začátečníka
Mělo by ti to asi přijít do zpráv… Nebo se tam proklikej jak jsem psala na minulé stránce nebo té před ní.
Teď nevím