Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.10.11 20:20

Sbohem stará diskuse :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
2.10.11 20:23

děkujuuuu ;-)

JJ sbohem :cry: :mrgreen: :mavam: tak snad se nám to v té nové parádně roztěhulí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
3.10.11 11:45

ahoj holkyyyyyyyyyy :mavam: :mavam: :mavam: tak my celý víkend vybalovali v novém bytečku, takže nestíhačka :zed: pořád máme asi 10 velkých nevybalených pytlů, takže to mě čeká ještě dnes.. do toho uvařit něco, upéct, no mám toho plný brejle.. A aby toho nebylo málo, tak v práci toho mám taky až nad hlavu, nestihla jsem si udělat dnes ještě ani kafe, natož se najíst :pocitac: jdu vás zkusit letmo dočít, tak 10 stránek, no vy mi dáváte teda :wink: jinak za chvilku už budu taky testíkovat ovu, to uteče :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.10.11 12:11

Ahoj tak dneska je den, kdy bych měla dostat MS,ale zatím nic, tak snad je to dobré znamení, počkám ještě pár dní jestli se nedostaví a jdu testovat..Ale mám citlivé prsa a chvílema mě bolí podbříško,tak mám obavy, že se dostaví mrcha jedna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.11 13:48

Ahoj holky,moc ráda bych se k vám přidala,ale bohužel jsem se tu dočetla,že jste založily novou diskuzi. Tak kdyby vám to nevadilo a vzaly by jste mě mezi sebe,byla bych strašně ráda. A teď něco o mě:
Je mi 36 let,v lednu mi bude 37,děti už mám z předchozího manželství,jsou to kluci a je jim 15 a 12 let. Jsou strašně hodní…někdy. Ale abych se dostala proč bych se k vám ráda přidal: Takže jak jsem už psala,kluci mám s bývalým manželem a s novým přítelem,jsme spolu už 9 let a moc jsme di přáli,jeho první a moje dakší miminko. Ale bohužel se nám to nedařilo…a po 5 letech,kdy už jsem z toho byla zoufalá a na nic jinýho jsem nedokázala myslet,jsme podstoupili po neůspěšné inseminaci IVF. No hned napoprvé se nám k našemu překvapení zadařilo,byli jsme oba strašně šťastní,těšili jsme se strašně,přítel si moc přál holčičku a mně to bylo vcelku jedno,jen jsem si říkala,ať je miminko zdravé…A nakonec jsme čekali holčičku,dali jsme jí i jméno Nicollka. Dokonce můj přítel byl na práci v Německu a koupil nám pro nší holčičku k mému milému překvapení kočárek,byl nádherný. Jenže naše radost skončila,když jsme skoro v 6.měsíci o naší holčičku přišli…bylo to hrozný, z ničeho nic,všechno bylo v pořádku.....a najednou jsem se bez bolestí z ničeho nic otevřela,vůbec jsem neměla žádnéné bolesti,byla jsem,když mě přijímali v nemocnici v pohodě,nic mě nebolelo,myslela jsem si,že mi nasadí kapačky proti otevírání,zjistí příčinu proč se to stalo a všechno dobře dopadne,ale bohužel 16.7 v 8:50 jsem malou porodila,měřila 27cm a vářila kolem 600g,holky já jak vám to tady píšu,tak bulím a bulím :cry: ,nemůžu se s tím pořád vyrovnat,nikdy bych to nikomu nepřála ani svýmu největšímu nepříteli. No a teď se snažíme o další miminko,ikdyž mám hrozný strach. Byla bych noc ráda,kdyby jste mě mezi sebe přijali. :wink: Děkuju vám a nezlobte se,že jsem se tak rozpovídala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
3.10.11 13:54

Missi, moc mě mrzí co se vám přihodilo :cry: :hug: Myslím, že to jestli se k nám budeš moct přidat nezáleží tak úplně na mě, taky jsem vcelku nová :mrgreen: Ale pevně věřím, že sem babetka koukne a napíše ti co a jak. Fakt je mi ze tvého příběhu smutno, chjo :-? Moc vám přeji, aby se co nejdřív zadařilo a vy se mohli těšit na nový život a tentokrát se šťastným koncem a věřím, že na to Vaše Nicol tam někde z nebíčka dohlídne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.11 14:09

Artí,strašně moc Ti děkuju,jste tu strašně moc hodný holky,celé jsem vás pročetla a moc bych byla ráda a vážila si toho,kdybych mohla být mezi vámi :?:
Počkám na vaše společné rozhodnutí a moc ti děkuji,že si mi odepsala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
3.10.11 14:11

Není za co, já se babetce zmíním :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.11 14:32

Artí,ale je za co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 14:41
Missina píše:
Ahoj holky,moc ráda bych se k vám přidala,ale bohužel jsem se tu dočetla,že jste založily novou diskuzi. Tak kdyby vám to nevadilo a vzaly by jste mě mezi sebe,byla bych strašně ráda. A teď něco o mě:
Je mi 36 let,v lednu mi bude 37,děti už mám z předchozího manželství,jsou to kluci a je jim 15 a 12 let. Jsou strašně hodní…někdy. Ale abych se dostala proč bych se k vám ráda přidal: Takže jak jsem už psala,kluci mám s bývalým manželem a s novým přítelem,jsme spolu už 9 let a moc jsme di přáli,jeho první a moje dakší miminko. Ale bohužel se nám to nedařilo…a po 5 letech,kdy už jsem z toho byla zoufalá a na nic jinýho jsem nedokázala myslet,jsme podstoupili po neůspěšné inseminaci IVF. No hned napoprvé se nám k našemu překvapení zadařilo,byli jsme oba strašně šťastní,těšili jsme se strašně,přítel si moc přál holčičku a mně to bylo vcelku jedno,jen jsem si říkala,ať je miminko zdravé…A nakonec jsme čekali holčičku,dali jsme jí i jméno Nicollka. Dokonce můj přítel byl na práci v Německu a koupil nám pro nší holčičku k mému milému překvapení kočárek,byl nádherný. Jenže naše radost skončila,když jsme skoro v 6.měsíci o naší holčičku přišli…bylo to hrozný, z ničeho nic,všechno bylo v pořádku.....a najednou jsem se bez bolestí z ničeho nic otevřela,vůbec jsem neměla žádnéné bolesti,byla jsem,když mě přijímali v nemocnici v pohodě,nic mě nebolelo,myslela jsem si,že mi nasadí kapačky proti otevírání,zjistí příčinu proč se to stalo a všechno dobře dopadne,ale bohužel 16.7 v 8:50 jsem malou porodila,měřila 27cm a vářila kolem 600g,holky já jak vám to tady píšu,tak bulím a bulím :cry: ,nemůžu se s tím pořád vyrovnat,nikdy bych to nikomu nepřála ani svýmu největšímu nepříteli. No a teď se snažíme o další miminko,ikdyž mám hrozný strach. Byla bych noc ráda,kdyby jste mě mezi sebe přijali. :wink: Děkuju vám a nezlobte se,že jsem se tak rozpovídala

Ahojky teda to je mi moc líto,zrovna jsme to ted s holkama probíraly,že Radka Kocurová přišla o miminko v 5 měsíci a ty dokonce v 6,je to strašná tragédie,soucítím s tebou a moc ti přeji at se co nejdřív zadaří a máte zdravé miminko.Nedávno takhle přišla rovnou o dvojčátka jedna holčina a ta je teda silně v háji,já se nedivím,to musí zamávat snad s každým.
5 roku je dost,my se snažíme 18 měsícu a jsem z toho už unavená .No ted už jsem to začala nějak vypouštět,nejspíš tím,že už nenavážu na druhou mateřskou,takže to je v podstatě jedno,ale chtěla jsem mít děti krátce po sobě,no jo ,když ono to nejde vždy tak ,jak si naplánujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
3.10.11 15:02

Ahojky Luciferko,moc ti děkuju,jak hezky a mile si to napsala. :kytka: Je to vážně hrozný a můžu říct,že by mě ani ve snu nenapadlo,že mě to potká,pořád mám malou před očima,ale věřím,že všechno chce čas a čas rány hojí,ale nikdy na Nicollku nezapomenu,v mém srdci zůstane napořád. :andel:
S tou Radkou je mi to líto,ani jsem to nevěděla,vím co teď prožívá a jak se cítí :cry:
A sohlasím s tebou,že nikdy to nejde,tak jak by si člověk přál.

Já když jsem čekala mýho prvního syna,tak jsem ani nevěděla,že jsem těhotná,protože jsem měla normálně menstruaci a když jsem přišla k doktorovi,že mě bolí podbříšek a že často chodím čůrat,tak mi udělal UTZ a řekl,vždyť vy už jste v 10tt…no koukala jsem jak blázen…to bylo milé a nečekané překvapení a dnes mu už táhne na 16. Jenže tenkrát mi bylo 20 pryč a nic jsem nemusela řešit,protože jsem tenkrát ani neměla páru,co jsou plodné a neplodné dny,měření BZ,OVU testy…ale ještě před IVF jsem si tím taky prošla…no a dnes jsem 20DC a plodných dnech jsme se ob den :hug: snažili,moc bych si přála,aby to vyšlo a nejen mě,ale všem které si to přejí :palec:
Uvidíš Lucí,že vám se tak zadaří a to maličké brzy přijde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisia
3.10.11 19:13

ahoj holky omlouvám se že to flákám ale léčila jsem se z angíny, dnes poprvé do práce no záhul.. jinak to utíká už máme v podstatě po poctivém snažení.. tak jenom počkat … ovulka byla si 13-14Dc podle ultrazvuku 8-)

..doufám že mě pozvete do uzamčené.. už se těším

• Citovat
  • Upravit
5237
4.10.11 10:32

Elí už jsi pozvaná ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elisia
4.10.11 12:26

holkyy a kde jsem pozvaná? musíte na mě jako na .. začátečníka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5237
4.10.11 12:31
Elisia píše:
holkyy a kde jsem pozvaná? musíte na mě jako na .. začátečníka :mrgreen:

Mělo by ti to asi přijít do zpráv… Nebo se tam proklikej jak jsem psala na minulé stránce nebo té před ní. :-) Teď nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí