Od ovulky k testíku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5917
8.9.11 10:35

Holky, tak jsem měla 15ti minutovou poradu trvající 1,5 hodiny. :roll:
Mezitím mi z ničeho nic napsala spolužačka ze základky, že se jí dnes o mě zdál sen, že jsem měla dítě a neřekla jí to. Že prý krásnou holčičku a dověděla se to, až malá měla 3 měsíce. :D
TO je blbka. No a pak, že se nemám upínat. :D TOš snad to byla předzvěst dobrých zpráv. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.11 10:38
Janie Bast píše:
Holky, tak jsem měla 15ti minutovou poradu trvající 1,5 hodiny. :roll:
Mezitím mi z ničeho nic napsala spolužačka ze základky, že se jí dnes o mě zdál sen, že jsem měla dítě a neřekla jí to. Že prý krásnou holčičku a dověděla se to, až malá měla 3 měsíce. :D
TO je blbka. No a pak, že se nemám upínat. :D TOš snad to byla předzvěst dobrých zpráv. :D

No to by mohlo být nějaké znamení ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
8.9.11 10:40

letim do krámu jsem tu za chvilku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 10:43

to vam musim napsat, ted sem byla na womenzone.cz a cetla si tam otazku od jedne slecny:
tyden sem nedostala ms a mam 4 pozitivni tehu testy, myslite si ze jsem tehotna??? tak ta me fakt pobavila.. co by chtela?? asi 15 pozitvnich.. fakt hloupa otazka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.9.11 10:44
aakaficko píše:
to vam musim napsat, ted sem byla na womenzone.cz a cetla si tam otazku od jedne slecny:
tyden sem nedostala ms a mam 4 pozitivni tehu testy, myslite si ze jsem tehotna??? tak ta me fakt pobavila.. co by chtela?? asi 15 pozitvnich.. fakt hloupa otazka :mrgreen:

hele, ja si myslim, ze si ty lidi delaji asi srandu nebo jsou vazne tak fakt blby? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 10:45

tak to fakt nevim, fakt sem na to musela reagovat, ze asi neni, ze az 5 test je ten pravej :mrgreen:
co my bysme dali za 1 pozitivni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 10:55

jako clovek je prejici a fakt ma radost z kazde tehule, ale tohle byla teda hloupa otazka.. Myslim, ze ji uz lituje, ze ji tam dala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5237
8.9.11 11:02
baumgi píše:
Holky, uz pisu podruhy, predtim mi to nejak zamrzlo. No, ctu Vas jak diva, cinite se, to je pravda. Ja budu testovat asi az v nedeli nebo v pondeli, uvidim, jak na tom budu, treba uz to nebudu moct vydrzet a bude to v sobotu. Jsem proste zvedava, ale myslim, ze mi to jeste nic neukaze. Holky, ja bych chtela tak dvojcata! :lol: fakt, ale myho manzu by asi odvezli… :lol: :lol: :lol: Ale jinak se cumim taky na kocary, to ja cumim porad a hrozne se mi libi ten Stokke. Znate nekoho, kdo ho ma? Jinak vsem Opickam tady preju hezky den a hodne radosti :dance: :dance: :dance: i kdyz i tady je pocasi na prd.

Také bych chtěla dvojičky a manžel nic proti :-) on je taky totiž z dvojčat - dvouvaječných - má sestru :-)
Tak já se teda také hlásím k pondělním testovatelkám ;-)… To bude síla, budeme testovat 3 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
8.9.11 11:12

Holky a kdyz zaspim, tak to urcite dostanu… :lol: :lol: :lol: Ale ja myslim Opicky, ze to stejne asi testnu uz v nedeli. Ja se znam. A v nedeli to je lepsi, to nevstavame nastejno s manzou, tak na to mam vetsi klid. (nikde se nemota..) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
8.9.11 11:22

Holky, ani nevíte, jak závidím, že už budete testovat. To já mám ještě více než dva týdny. :zed:
Ale já teď budu taky testovat… OVu, tak snad se tím čas ukrátí. :D
NO byla bych ráda, kdyby ten kamarádčin sen byl náznak toho, že to už brzy vyjde, ale moc to nevidím… Ale snad. Třeba mi tím osud naznačuje, že už bude ten čas… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 11:25

Janie, ty aspon ovu testy, ja ted vubec nic tak 2 tydny, pak ovu testy a za dalsi 2 tydny tehu testy, a beda jestli nebudou pozitivni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
8.9.11 11:28
aakaficko píše:
Janie, ty aspon ovu testy, ja ted vubec nic tak 2 tydny, pak ovu testy a za dalsi 2 tydny tehu testy, a beda jestli nebudou pozitivni :palec:
:pankac: :pankac: Jasně, vynadej jim. :D Dej jim přes hubu, když nebudou pozitivní. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
8.9.11 11:29

kdyz budou negativni tak je sezeru :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
8.9.11 11:30

Aj s chlupama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
8.9.11 11:32

mám chuť na vás počkat a testnout se taky až v pondělí, aby jsme byly 4 :pankac: ale nevim, zda vydržim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí