Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď jsem si zkoušela změřit BT a ukázalo mi to 37,0, tak teploměrem to asi fakt nebude. Tak sem asi nějaká divná, když mám pořád stejnou teplotu ![]()
aakaficko píše:
jj ted 2 teploty a pak jeste minulej grafik by tam mel byt
jojo, je to tam!!! Paráda!!
![]()
Nejsi divná, ale četla jsem něco, že když se teplota moc nehýbe, tak to může něco znamenat. Najdu to a napíšu nebo hodím odkaz. ![]()
Janie Bast píše:
Nejsi divná, ale četla jsem něco, že když se teplota moc nehýbe, tak to může něco znamenat. Najdu to a napíšu nebo hodím odkaz.
Díky moc!!!!
hele nejsi vubec divna, proste mas stejnou teplotu to nevadi, ja ten minulej mesic po ovulaci mela taky dlouho mezi 36.9-37.0… urcite je to v poradku
lepsi, nez kdyby teplota klesala ![]()
Hm, tak jsem myslela, že jsem o tom něco četla, ale nemůžu to najít.
Tak asi nic. Myslím, že na tom nebude nic špatného. ![]()
Marci, kolik stoji tak svatba, kterou bys chtela? Svatebni saty bych Ti klido dala, za ty bys usetrila. Vypadaly takhle: Ale samo, pokud by ses neurazila!
baumgi já vůbec nevímm nějak vůbec nemám představu na kolik taková svatba vyjde.jinak šaty já už mám dlouho vybrané a za slušný peníz
ty tvoje jsou ovšem taky moc hezké.
já bych klidně počkala až se prcek narodí a pak se vzít ale je mi jasné že se k tomu nedokopem pak už ![]()
Janie Bast píše:
Hm, tak jsem myslela, že jsem o tom něco četla, ale nemůžu to najít.Tak asi nic. Myslím, že na tom nebude nic špatného.
Děkuju moc!! Seš zlato!! ![]()
Marciii píše:
baumgi já vůbec nevímm nějak vůbec nemám představu na kolik taková svatba vyjde.jinak šaty já už mám dlouho vybrané a za slušný penízty tvoje jsou ovšem taky moc hezké.
já bych klidně počkala až se prcek narodí a pak se vzít ale je mi jasné že se k tomu nedokopem pak už
Marci, nezoufej, vsechno bude dobre, uvidis! Hlavne, aby sme meli ty miminka! To vis, ze ano, ze svatba by byla fajn, nase byla taky hezka a kazda holka se chce vdavat, ale lepsi, kdyz budes mit prdolku a myslim, ze pak ta svatba bude uplne jedno! A chlapi jen machrujou, ale nakonec jsou radi, kdyz muzou rict, moje manzelka, moje zena… uvidis, ze to dopadne! ![]()
tak to ja prave chci svatbu az budeme mit prcka, treba az mu budou 2 roky, prijde mne to tak strasne krasny.. ale mam taky pritele (pristi tyden jsme spolu 5 let) kterej se nechce moc zenit, je teda mladsi nez ja - mne 29 jemu 25, ale ted mne to nevadi a za cas verim, ze to bude chtit i on ![]()
ted na to nemame ani penize a ty asi ani nikdy moc nebudou, ale vsechno jde kdyz se chce.. ![]()
šaty jsou krásné.
My měli vcelku „levnou svatbu“ (řekla bych, že skromnou a krásnou, ale se vším všudy) a byla jsem teda ráda za rodiče. Ono se to nezdá, ale když to vemu:
5500 půjčení šatů
3000 koupení obleku - byl levný
6300 snubní prsteny (bílé zlato), taky levné podle ostatních
nevím, kolik stály krušpánky a kytka, ale řekla bych tak kolem 3 tisíc
28 000 hostina pro 40 lidí
no a pak nevím zbytek. Naši platili ještě myslím 8 tisíc za cukroví (ale jen pro naši půlku, pak ještě něco tcháni - nevím kolik)…
Takže svatba sakum prdum pro asi 40 lidí (oběd, večeře, raut, fotograf (stál jen 1000Kč), pak panenky na auta a ostatní tak 45 tisíc… A to myslím, že jsem z levného kraje. Obřad jsme měli na úřadě, hostinu v restauraci u hřiště v městysu, takže vcelku lidové ceny…
Ale je fakt, že jsme chtěli jako dary peníze a vybrali jsme asi 50 tisíc jako dary, tak se nám to vlastně všechno vrátilo. ![]()
janie tak takhle by to bylo fajn,no je fakt že se ti něco vrátí na darech já bych taky chtěla peníze než něco kupovat stejně vše máme a pro pro prcka si chci nakoupit sama ![]()
Janie Best, to byla ale krasna svatba, mala vubec ne, to je fajn. Holky, ja se s cenama radeji delit nebudu, u nas to byla hruza. Ja se vdavala tady a platili jsme si s mym manzelem vsechno jen my, nic sme od rodicu nechteli. No, muzu rict, ze to byla sila. My jsme dostali pulku zpatky. Ale co Vam muzu rict - my jsme meli ve ctvrtek svatbu na urade a v sobotu v kostele. Na urade to bylo jen my dva, rodice oboji a myho manzi segra. A pak jsme sli na obed a pak k manzelovo rodicum jako na odpoledne. V sobotu pak byla ta spravna velka svatba, ale muzu Vam holky rict, ze ta prvni byla pro nas dva hezci a takova dojemnejsi nez ta druha! Fakt! Pak uz to bylo takovy spis divadlo pro lidi a pribuzny. Ten ctvrtek byl krasnej! Takze - mala svatba je velmi krasna a romaticka take!!!