Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jinak je fakt, že všichni děláme a snažíme se. Mamka mě učila, že nic není zadarmo, pracovat se musí a nemám po nikom nic chtít. Když jede s náma do práce nebo chce na nákup, tak nám platí benzín. Ona je totiž trubka.
A já to ani nechci. Jenže znáte to, pak nám to hodí do kastlíku nebo někam. ![]()
Děkuji.
Já nikdy nebyla žádná modelka a tak… Ale je fakt, že ten den mě tak namalovali a našesali a všechno… navíc jsem předtím zhubla asi 15 kilo, že jsem byla úplně šťastná a měla jsem pocit, že jsem fakt nejkrásnější na světě.
![]()
krasny fotky fakt jo ![]()
ja se taky tesim az si me nekdy to moje pako vezme, ale ted je pro me mnohem dulezitejsi to miminko..
no to já dělám ale taky.když mě mamka vozila na vyšetření s páteří a na rehabilitace taky sem jí platila benzín.prostě tak nějak ani nevím proč ![]()
je fakt že sme spolu měli rozbroje tak možná proto aby mi pak až přijde nějaký další problém nemohla nic vyčíst ![]()
No já jsem se nechala trochu unést.
![]()
Ale teď, kdybych to řešila, tak by pro mě asi bylo důležitější taky mimčo.
![]()
kafi určitě sem dřív nebo později taky přidáme nějaký fotky jaký budem krásný nevěsty ![]()
Janie Bast - moc krasny fotecky! Hele, holky, ja tu moji zase smazala, nemusi na to cucet vsichni
Vy jste je videly a to staci!
Holky vsechny jste sikovny, to bysme se tady vubec nepotkaly!
Opicky, ja zase nic nedelam, to je des. A to jdu ve tri domu a k holici.. Dneska budu zase po dlouhy dobe krasna…
![]()
Marciii píše:
kafi určitě sem dřív nebo později taky přidáme nějaký fotky jaký budem krásný nevěsty
STOPRO! A kdyz ne, tak my budeme slintat nad fotkama z ultrazvuku, ktery sem vlozite! A pak nam bude svatba na prd!
![]()
baumgi píše:
Janie Bast - moc krasny fotecky! Hele, holky, ja tu moji zase smazala, nemusi na to cucet vsichniVy jste je videly a to staci!
Holky vsechny jste sikovny, to bysme se tady vubec nepotkaly!
Opicky, ja zase nic nedelam, to je des. A to jdu ve tri domu a k holici.. Dneska budu zase po dlouhy dobe krasna…
![]()
![]()
Je to slušnost. Já taky platím, když něco chci nebo bych stejně platila bus atd… Nebo když mi maminka něco koupí… Ale je fakt, že teď mi spoustu věcí kupuje, že mě nutí je koupit, protože ví, že na ně nemám.
Aby mi je mohla potvůrka zaplatit. Ale jako ne ve zlém. Zase se stará jako o dítě, který nemá penízky.
Ale obě to bereme jako pomoc. Tak jako s homeopaty. Já prostě mám peníze na důležitější věci, ale ona mě tam hnala, že mi pomůže a že ona už chce vnuka.
No a tak prostě jsem tam teda šla a mamča mi zaplatila léky.
Trochu se stydím, ale jsem ráda. Lidi by si měli pomáhat. Ona ví, že když něco bude potřebovat, tak zase já jí pomůžu jinak. Ať už vyřizuju poštu, objednávky různý z netu, starám se jí o účet, aby chodily správně platby, úpravy trvalých příkazů atd… nebo ji vozím tím autem.
J8 už se nestříhám a nebarvím asi půl roku…
Ale předevčírem jsem si sama ostříhala ofinu.
![]()
Janie Bast píše:
Je to slušnost. Já taky platím, když něco chci nebo bych stejně platila bus atd… Nebo když mi maminka něco koupí… Ale je fakt, že teď mi spoustu věcí kupuje, že mě nutí je koupit, protože ví, že na ně nemám.Aby mi je mohla potvůrka zaplatit. Ale jako ne ve zlém. Zase se stará jako o dítě, který nemá penízky.
Ale obě to bereme jako pomoc. Tak jako s homeopaty. Já prostě mám peníze na důležitější věci, ale ona mě tam hnala, že mi pomůže a že ona už chce vnuka.
No a tak prostě jsem tam teda šla a mamča mi zaplatila léky.
Trochu se stydím, ale jsem ráda. Lidi by si měli pomáhat. Ona ví, že když něco bude potřebovat, tak zase já jí pomůžu jinak. Ať už vyřizuju poštu, objednávky různý z netu, starám se jí o účet, aby chodily správně platby, úpravy trvalých příkazů atd… nebo ji vozím tím autem.
Jsi proste hodna dcera a mas hodnou mamu, se kterou mas hezkej vztah a zaplat panbuh Ti muze a chce pomoct! je to hezky!
Janie Bast píše:
J8 už se nestříhám a nebarvím asi půl roku…Ale předevčírem jsem si sama ostříhala ofinu.
![]()