Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105953
23.11.18 18:40
@terinka4444 píše:
a co budeš dělat, když nastane problém? Když se to po dvaceti letech z partnera stane někdo, kdo prostě nespí. A léčit to fakt nejde? Kdy přijdeš na to, že kvalita jeho spánku je podstatnější než kontaktnost? Co když se to změní po dvaceti letech soužití? Tak to skončíš, protože jsi kontaktní a potřebuješ být nalepena na manžela i v noci a večer to nestačí?

tak skoncite jako spolubydlici …po dvaceti letech bych to neresila …slecnu asi vic zajimaji kratsi vztahy , kde nefunguje spolecne spani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 18:41

dobrý vztah tmelí stokrát víc věcí než spaní na jedné posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.11.18 18:44
@Venetia píše:
tak skoncite jako spolubydlici …po dvaceti letech bych to neresila …slecnu asi vic zajimaji kratsi vztahy , kde nefunguje spolecne spani

Když si těsně před padesátkou najdeš pána, jehož hlavním úkolem je zahřívat ti postel, tak je tvůj postoj pochopitelný. My, co máme menší děti, to zkrátka chápeme jinak a priority máme odlišné

• Citovat
  • Upravit
36504
23.11.18 18:45
@Mango_Lassi píše:
Když si těsně před padesátkou najdeš pána, jehož hlavním úkolem je zahřívat ti postel, tak je tvůj postoj pochopitelný. My, co máme menší děti, to zkrátka chápeme jinak a priority máme odlišné
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
23.11.18 18:46
@hani28 píše:
Nebo vecerni povidani, my treba dokazeme jeste hodinu i dyl pred spanim kecat, dokud neodpadnem a neusnem :D takhle treba si clovek na neco vzpomene co chce rict, a pri oddelenych loznicich ma cekat do rana? Nebo jit za tim druhym do druhe loznice? To si nedovedu predstavit.

to by mne taky zajimalo ..my taky zalezeme spolu , koukame na TV , povidame atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
23.11.18 18:49
@Mango_Lassi píše:

samozrejme , obdobi kdy jsou deti centrem deni bych to vubec neresila … to jsi rada, ze se vubec vyspis a na nejake tuleni nemas ani pomysleni . Je potreba rozlisovat stadia vztahu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 18:52
@axelina píše:
@Ginella … nechci Te nijak strašit ale je fakt že mě to oddělení spaní dřív taky přišlo divný ale ted když jsme na dovolený a musim spat s chlapem na posteli tak trpíme všichni… v pulnoci usnu..v 1 mě probudí dcera…ve 2 usnu… 2.30 se chlap obrátí na posteli..jsem vzhuru do 3…usínám a probouzí mě dcera…do 4 se převaluju a nemužu usnout…když už to vypadá že klimbám tak se chlap zvedne a jde na WC…usínám těsně před 5 a 5.30 dcera definitivně vstává a hurá den začíná - všichni jsou vyspalí že jo… :mrgreen: …doma ty 3 hodky vkuse většinou spánku dám každý den když spím sama s dětma to mi stačí k fungování

Tak mě většinou nic moc nevzbudí naštěstí. :mrgreen: Ale uvidíme, co bude v budoucnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.11.18 19:05
@xiaxxx píše: :palec: :palec: Mám pocit,že holky ještě nemají děti :lol: . Dokud jsme neměli děti, taky jsme spali v jedné posteli. Ale pro mě je důležitější, abychom se všichni vyspali, než řešit, jestli je OK, že máme oddělené ložnice :lol: . A nám to takhle vyhovuje. Takže to OK je :D .

Mám dvě ty chytroline :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.18 19:17

Je logicke, ze komu se spi dobre spolecne, tak si obhajujeme, ze nam to vyhovuje.
Kdo ma radeji zvlast spani, tak si obhajuje sve. Necht si spi kazdy, jak mu vyhovuje.
Vsak je to svobodna volba. Neni lepsi ani jedna a ani druha varianta.
Smutne by by bylo, kdyby byl jeden partner kontaktni a druhy ho chladne odhanel.
Kdyz je par na stejne vlne a vyhovuje vse (jedno ktera varianta), tak proc neco menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 19:19
@Kelsey píše:
Je logicke, ze komu se spi dobre spolecne, tak si obhajujeme, ze nam to vyhovuje.
Kdo ma radeji zvlast spani, tak si obhajuje sve. Necht si spi kazdy, jak mu vyhovuje.
Vsak je to svobodna volba. Neni lepsi ani jedna a ani druha varianta.
Smutne by by bylo, kdyby byl jeden partner kontaktni a druhy ho chladne odhanel.
Kdyz je par na stejne vlne a vyhovuje vse (jedno ktera varianta), tak proc neco menit.

problém není kontaktnost před spaním, ale nechtěná kontaktnost během spánku, která druhého prostě budí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105953
23.11.18 19:22
@Mango_Lassi píše:
@Venetia záleží, z jakého důvodu. Když se partner potřebuje vyspat do práce, tak to je sakra důležité.

ja to nepopiram … jen, ze na vztah a spolecnou intimitu to ma vliv ..ale to maji deti celkove …tuhle zivotni etapu bych nechala bokem , to mate pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 19:27

Velmi bych si přála, aby mě neoperoval doma nevyspalý lékař, tramvaj neřídil doma nevyspalý řidič nebo vzdušný prostor nemonitorovat nevyspalý letový dispečer :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.11.18 19:32
@Burj Chalifa píše:
Velmi bych si přála, aby mě neoperoval doma nevyspalý lékař, tramvaj neřídil doma nevyspalý řidič nebo vzdušný prostor nemonitorovat nevyspalý letový dispečer :,(
…a co teprve nevysexovaný. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.11.18 19:34
@nostress píše: …a co teprve nevysexovaný. :D

pilot to dožene s letuškou, tak tady jsem v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.18 19:35
@Burj Chalifa píše:
problém není kontaktnost před spaním, ale nechtěná kontaktnost během spánku, která druhého prostě budí.

Treba pochopit a pripustit, ze jsou pary/ lidi, ktere to nerusi a neobtezuje a naopak vyzaduji kontaktnost i behem spanku. To mame treba my, ze jsme furt na sebe v noci nalepeni (nejak). Rozhodne nehodlam rozdelovat loznice, protoze nekomu jinde to vyhovuje.
My si tech bohuzel pro prac. povinnosti oddelenych noci uzijeme dost (psala jsem hned v uvodu, ze je to dan za prachy), kdyz jsme oba doma, tak proste spime vedle sebe.
Ale je mi sumak, jestli ty nebo kdo jiny spi oddelene. To je tva vec, tvuj zivot. My to tak doma nechceme. Oddelene loznice nechceme. Snad to neni povinnost :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí