Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.11.18 13:34
@Ginella píše:
Proč na mě hned útočíš? :nevim: Já snad někde píšu, že to tak nemůže fungovat? Pokud to tak vyhovuje oběma, pak je to samozřejmě v pořádku. Já vím, že u nás by to nevyhovovalo ani jednomu a tak by to v pořádku nebylo. Co bude, až budeme mít děti, to se uvidí. Ale pro mě by byly oddělené ložnice to poslední, hodně krajní, řešení a neměla bych z toho dobrý pocit. A myslím, že by to u nás byl začátek konce. :nevim: Ale nikde netvrdím, že to tak musí mít všichni.

no nemusí to vyhovovat ani oběma. Nezažila jsi to, neumíš i to představit, ale myslíš, že by to byl začátek konce. Jako proč by to měl být začátek konce? Já na tebe neútočím, jen se podivuješ nad něčím, co neznáš. Copak pevný vztah stojí na společném spaní?Třeba představa že spím a manžel mě budí, aby se ke mně přitiskl, protože má zlý sen, to je pro mne představa šílená, bych si musela klepat na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.11.18 13:37

@terinka4444 u nás ano, prostě kdyby manžel začal spát jinde než semnou tak to ve mě vyvolá akorát to že je někde problém…si asi nikdy nezažila zlý sen ,mám po nich stavy na sebevraždu a kdyby nebyl vedle mě manžel tak se zhroutim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:39
@blumen píše:
@SussieS spim sama a se spunty v usich. I v porodnici po porodu jsem mela spunty, o s miminem. Slysela jsem ho i tak, ale bez spuntu bych neusnula, vadi mi i cizi dychani, potrebuju proste ticho odjakziva. Pak spim. Kde a jak mi je pak celkem jedno.

U nas manzel posloucha pro zmenu pred usnutim i behem spanku radio, pro nas proste spolecne spani neni.

Příspěvek upraven 23.11.18 v 13:33

Tak rádio by mi taky vadilo. Přítel třeba taky neusne bez televize a já to nesnáším. Ale on to řeší tak, že si vezme noťas nebo tablet a má sluchátka a mě nic neruší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 13:40
@Ennny píše:
@terinka4444 u nás ano, prostě kdyby manžel začal spát jinde než semnou tak to ve mě vyvolá akorát to že je někde problém…si asi nikdy nezažila zlý sen ,mám po nich stavy na sebevraždu a kdyby nebyl vedle mě manžel tak se zhroutim…

no on třeba je problém, ve spánkovém rytmu partnera. Nebo až budete mít nespavé dítě, co půl noci proječí, ale manžel musí spát, aby mohl do práce. Dokud nemáš problém, nemusíš spát odděleně. A pokud máš po snu stavy na sebevraždu a hroutíš se, tak buď přeháníš, nebo to řeš s psychiatrem. Už to ženeš do extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.11.18 13:41
@Ginella píše:
Chápu. A to ti vážně nechybí jeho přítomnost? A vyhovuje to i manželovi?

Co te na tom tak fascinuje? Každy nepotřebuje byt ve spánku s někým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
23.11.18 13:45

@terinka4444 mám děti dvě a představ si že i oni probreceli noci a stejně si nikdo z nás nebalil kufry do jiné místnosti :nevim: maximálně jsem šla já uspat dítě jinam a vrátila se zpět…a ty víš že neřeším? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:46
@terinka4444 píše:
no nemusí to vyhovovat ani oběma. Nezažila jsi to, neumíš i to představit, ale myslíš, že by to byl začátek konce. Jako proč by to měl být začátek konce? Já na tebe neútočím, jen se podivuješ nad něčím, co neznáš. Copak pevný vztah stojí na společném spaní?Třeba představa že spím a manžel mě budí, aby se ke mně přitiskl, protože má zlý sen, to je pro mne představa šílená, bych si musela klepat na čelo.

Ale přece když to nevyhovuje oběma, tak potom už to ten vztah narušuje, ne? Protože bych měla pocit, že se jeden druhému vzdalujeme, že už pro nás není důležitá ta blízkost. A čekala bych, že to bude gradovat. Tak pro Tebe možná ta představa směšná je, pro mě je to pocit, že mám toho člověka u sebe, že tu pro mě je ve dne i v noci. Ale jak říkám, začátek konce by to byl pro mě, pro ostatní je to třeba normální. Každý to máme nastavený jinak a v tom je ten život krásnej, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:49
@Tichošlápek píše:
Co te na tom tak fascinuje? Každy nepotřebuje byt ve spánku s někým.

Já taky netvrdím, že to každý potřebuje. :roll: Jen mě prostě zajímají názory a zkušenosti ostatních. Od toho diskuze jsou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.11.18 13:57
@Ginella píše:
A pomůže taková operace? :think: U tohohle je kompromis teda vážně těžkej. Ale to ti vážně nechybí ta manželova přítomnost? Nemyslím to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá.

Asi je důležitější se vyspat bez toho,aby se ti dva navzájem budili a rano byli nevyspalí. Každé ráno. Pořád. My to tak taky máme. Lépe se vyspime odděleně, dítě máme jedno, to spí se mnou. Lepší, než se xkrat vzbudit kvůli chrápání partnera, nebo být vzbuzen mlaskáním. mě prijde, že to snad musí pochopit každý, protože spánek je sakra důležitý. Kdybysme byli spáči a spali celou noc, tak bysme spali spolu,ale jsme špatní spáči oba. A zvykly jsme si tak nějak hned, nechybí mi v posteli nikdo. Kdyby se ke mě partner přitulil, neusla bych tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.18 14:01
@terinka4444 píše:
no nemusí to vyhovovat ani oběma. Nezažila jsi to, neumíš i to představit, ale myslíš, že by to byl začátek konce. Jako proč by to měl být začátek konce? Já na tebe neútočím, jen se podivuješ nad něčím, co neznáš. Copak pevný vztah stojí na společném spaní?Třeba představa že spím a manžel mě budí, aby se ke mně přitiskl, protože má zlý sen, to je pro mne představa šílená, bych si musela klepat na čelo.

Pro kontaktni par by to konec byl. Tohle zas nedokazes pochopit ty.
Ja neodsuzuji, ze nekdo spi oddelene, ale doma bych to nesnesla, az na tohle prijde (snad ne), tak je jasne, ze se budeme blizit konci, ale my jsme kontaktni par. Jsme naladeni na stejnou frekvenci, ze jsme porad na sebe v noci nalepeni.
Urcite bych si nehledala partnera, ktery nema rad kontakt a vyhledava samotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
23.11.18 14:05
@Ginella píše:
Tak tohle si teda vážně nedokážu představit. Že by se mnou přítel nespal v posteli, protože tam je i dítě. :think: Nemyslím to nějak útočně, jen pro mě to není moc pochopitelné. Proč nepořídíte větší postel? :mrgreen:

Protože nám to tak vyhovuje? :nevim: Všichni 3 jsme tak spokojení. ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 14:06
@Ennny píše:
@terinka4444 mám děti dvě a představ si že i oni probreceli noci a stejně si nikdo z nás nebalil kufry do jiné místnosti :nevim: maximálně jsem šla já uspat dítě jinam a vrátila se zpět…a ty víš že neřeším? :think:

Pak je to extrémní situace ale, není to běžná věc u běžného člověka, chtít ze snů páchat sebevraždy, logicky pak je to extrémní situace a nikdo se nepodiví nad tím, že visíš na manželovi. Ovšem běžná věc to není, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Ginella píše:
A pomůže taková operace? :think: U tohohle je kompromis teda vážně těžkej. Ale to ti vážně nechybí ta manželova přítomnost? Nemyslím to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá.

Jak komu. Já mám povolený měkký patro, takže by mělo. Víš, my jsme spoustu let fungovali tak, že manžel jezdil domů jen na víkendy, takže jsem byla zvyklá mít ložnici sama pro sebe. A pak jsme zjistili, že je lepší ráno, kdy se probouzíme příjemně vyspalí než společná noc, kdy se navzájem prudíme. Dál uvidíme co po operaci, manžel se těší na společný spaní.. :D

• Citovat
  • Upravit
3256
@Kelsey píše:
Pro kontaktni par by to konec byl. Tohle zas nedokazes pochopit ty.
Ja neodsuzuji, ze nekdo spi oddelene, ale doma bych to nesnesla, az na tohle prijde (snad ne), tak je jasne, ze se budeme blizit konci, ale my jsme kontaktni par. Jsme naladeni na stejnou frekvenci, ze jsme porad na sebe v noci nalepeni.
Urcite bych si nehledala partnera, ktery nema rad kontakt a vyhledava samotu.

Máme to stejně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14641
23.11.18 14:08
@terinka4444 píše:
no on třeba je problém, ve spánkovém rytmu partnera. Nebo až budete mít nespavé dítě, co půl noci proječí, ale manžel musí spát, aby mohl do práce. Dokud nemáš problém, nemusíš spát odděleně. A pokud máš po snu stavy na sebevraždu a hroutíš se, tak buď přeháníš, nebo to řeš s psychiatrem. Už to ženeš do extrému.
:palec: :palec: Mám pocit,že holky ještě nemají děti :lol: . Dokud jsme neměli děti, taky jsme spali v jedné posteli. Ale pro mě je důležitější, abychom se všichni vyspali, než řešit, jestli je OK, že máme oddělené ložnice :lol: . A nám to takhle vyhovuje. Takže to OK je :D .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí