Oddělené ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3256
23.11.18 12:45
@AnnieTRoj píše:
Partner spí výjimečně na gauči, když je důležité aby fakt nezaspal. Vybrala jsem tak pohodlné matrace, že je problém z nich vstát :D. Nemusím spát v objetí, ale mám ráda pocit, že je vedle mě.

Mám to stejně. Taky mi stačí pocit, že je vedle mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
23.11.18 12:46

Já bych to nezvládla. Když je chlap nemocný, tak občas taky chrápe, ale nedokázala bych od něj odejít na gauč. Když je na služebce, nebo v práci přes noc, tak mám hrozný problém usnout, protože mi vedle mě chybí. Navíc jsem zvyklá se k němu v noci tulit, když je mi zima nebo se mi něco ošklivého zdá. Znám jeden pár kde spí odděleně údajně kvůli jeho chrápání a přijde mi to vážně divné, navíc ten chlap ani nijak brutálně nechrápe, ve vedlejším pokoji to nebylo vůbec slyšet a to mám lehké spaní. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 12:46
@Tichošlápek píše:
Spime oddelene a vyhovuje nam to ;) ložnice mame píše: Více

A můžu se zeptat proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 12:48
@hani28 píše:
Taky bych nemohla spat oddelene, chodime i vzdy spolu spat, nikdy se nestava ze by jeden sel spat a druhy sedel u televize nebo pc. Ani kvuli miminku nespal jinde, a to dela na smeny. Vubec si to nedovedu predstavit, pres den se treba lidi nevidi kvuli praci, pak spolu poveceri a cau, kazdy jde spat jinde. Vzdyt to vubec neni dobry model ani pro deti, kdyz vidi rodice spat oddelene.

Přesně. My taky chodíme spát najednou. Přítel se teda ještě třeba kouká na noťas, ale vezme si sluchátka a jsme tam prostě spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
23.11.18 12:50
@Ginella píše:
@radkka @Talitha Já si to právě taky nedokážu představit. My zatím teda děti nemáme, tak nevím, jak to bude při dětech. Ale co jsme se bavili, tak zatím nemá v plánu spát v obýváku. :mrgreen:

Do cca čtyřech let spali s náma v posteli, potom docházeli v průběhu noci až do úplného osamostatnění se, v pubertě už s námi nespí nikdo. :lol:
Na počet noci kvůli dětem, kdy se jeden z nás stěhoval na gauč mi při čtyřech dětech vystaci prsty na rukou

Příspěvek upraven 23.11.18 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.11.18 12:50

Spíme odděleně a vyhovuje mi to maximálně. Mám problémy se spánkem, naspím přerušovaně velmi málo hodin a mám ráda absolutní klid. Nevím, proč by mělo být něco špatně se vztahem, není. Jen spát chodím jinam. A prostě máme 5+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.11.18 12:51
@Ginella píše:
A můžu se zeptat proč? :think:

To kvůli mne. Mam problémy se spánkem, spát dohromady by bylo hrozne pro oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 12:52
@cecetka píše:
Nasi spi taky oddelene. Ono po sedmdesatce uz asi na nejake tuleni nalada neni. Clovek se chce dobre vyspat a protoze nekteri starsi lide trpi nespavosti, pak by rusili toho druheho, ktery v noci spi.
Nevidim v tom u senioru nic divneho :nevim:

Tak nejde o to tulení, spíš o ten pocit, že je vedle mě. Babičce a dědovi je přes 80 a spí spolu v jedné ložnici. Já to neodsuzuju, spíš je to pro mě nepochopitelné, tak mě zajímají důvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.11.18 12:55

Spát odděleně, to si zatím ani jeden neumíme ani představit. Manžel by beze mne ani neusnul. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 12:55
@Janli píše:
Tak u nás chrápu já :oops: . Čeká mě operace a do té doby spíme každý jinde, protože manžel má lehký spaní. Já bych u oddělených ložnic klidně zůstala, ale manžel nechce. Bohužel máme každý jiné nároky na spaní. On musí mít zatemněno, zabedněno a ticho, jenže v ložnici je za chvíli jak v oppičárně. Já potřebuju větrat i v zimě a mám ráda ráno v ložnici světlo, buzení do tmy mě ničí… Kompromis se hledá těžko.

A pomůže taková operace? :think: U tohohle je kompromis teda vážně těžkej. Ale to ti vážně nechybí ta manželova přítomnost? Nemyslím to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 12:59
@xiaxxx píše:
Máme oddělené ložnice, protože se mnou stále spí v posteli dítě a všichni 3 bychom se těžko vešli. :mrgreen: .

Tak tohle si teda vážně nedokážu představit. Že by se mnou přítel nespal v posteli, protože tam je i dítě. :think: Nemyslím to nějak útočně, jen pro mě to není moc pochopitelné. Proč nepořídíte větší postel? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3256
23.11.18 13:01
@Talitha píše:
Do cca čtyřech let spali s náma v posteli, potom docházeli v průběhu noci až do úplného osamostatnění se, v pubertě už s námi nespí nikdo. :lol:
Na počet noci kvůli dětem, kdy se jeden z nás stěhoval na gauč mi při čtyřech dětech vystaci prsty na rukouPříspěvek upraven 23.11.18 v 12:51

To je paráda. Doufám, že u nás to tak taky bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5170
23.11.18 13:02

Proti gustu. ;) :kytka: Každý ať si to udělá, tak jak mu vyhovuje. :pankac: :kytka: My to máme tak, že máme ložnici s přiraženou postýlkou k mé straně bez bočnice. A děcka mají pokojíček. ;) My s mužem spíme spolu (plus teda ještě mimino k tomu. Obvykle jsme tam sami a vyhovuje nám to. Jsme jedni z těch, kteří mají problém usnout, když partner nespí vedle něj, chodíváme taky spát společně. :lol: :mrgreen:
Občas se rozdělíme, když jsou třeba děti nemocné, tak já jsem s miminkem v ložnici (plus třeba zdravé dítko) a muž jde spát k nemocnému (máme tam uzpůsobené ležení ke čtení, tulení a případnému spaní i pro dospěláka), aby nemocný necestoval a ležel tam kde má a případně dostal léky, napít atp. a nebudil ostatní. :palec:
Občas se stane, že se ráno probudíme a v posteli je nás pět a vejdeme se. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
23.11.18 13:02

@Ginella My taky spíme odděleně,kvůli chrápání,už přes 20 let a nemyslim si,že by to nějak náš vztah poznamenalo. A ne,manžel mi při spaní opravdu nechybí :mrgreen: ,když spím,tak spím a nevnímám,jestli tam je nebo není. Zato kdyby tam byl a rušil mě svým chrápáním tak to bych sakra pocítila jejho přítomnost. Mám hrozně lehk spaní,vzbudí mě všechno a kvalitní spánek považuju za jednu z nejdůležitějších věcí,aby člověk mohl normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.11.18 13:03

Jsme hodne kontaktni, takze by to neslo a nechtela bych to tak.
Trpim, ale zvykla jsem si, kdyz je pracovne pryc. Beru to, ze je to nutne zlo, dan za prachy. Kdyz je doma, tak mi rozciluje, ze chrape (zvykla jsem si pouzivat spunty do usi), ale spime ve stejne posteli. A to nalepeni na sebe. I za ruku se drzime :). Nevadi mi v loznici tv, kdyz se diva na fotbal, tak si ctu svoje a delam tichou spolecnost nebo usnu. To same muz, kdyz se chci na neco divat.
V baraku je hodne mista, aby se spalo oddelene, ale pro nas by to nebylo prave orechove.
To by byl predrozvodovy cas, kdyby se zacalo spat oddelene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí